pondelok 27. mája 2013

Testujeme: telové mlieko Bentley Organic


Ostáva mi zrecenzovať ešte jeden kúsok z mojej poslednej zásielky od bionatural.sk. Je to telové mlieko značky Bentley Organic s citrónom a granátovým jablkom, ktoré deklaruje 90% ingrediencií organického pôvodu. 

Mlieko je to príjemné. V parfumácii síce granátové jablko necítim, no na druhej strane výrazne necítim ani ten citrón (čo ma teda potešilo, lebo nemám rada vôňe typu WC osviežovač). Je to skôr jemná, kvetinovo bylinková vôňa. Konzistencia je taká, ako klasické telové mlieko. Potiaľto všetko OK, až na jeden drobný detail, ktorý mi trochu vadí - menší problém s rozotieraním a vsakovaním do pokožky. Nanesiete do dlaní, potom na pokožku, spravíte pár ťahov a namiesto rýchleho vsiaknutia sa stane toto:


Vadí mi to hlavne ráno, keď sa natieram po sprche a nemám času nazvyš... Takže chce to trochu trpezlivosti. Po vsiaknutí je to však na jednotku - absolútne nezanecháva ani náznak mastnoty, pokožka je veľmi hebká a dobre hydratovaná po celý deň, žiadne šupinky. Plus prijemne, nevtieravo vonia. Zloženie vyzerá takto: 


...ako vidíte, veľa rastlinných olejov a výťažkov, takže milovníkov prírodnej kozmetiky poteší. A ešte jedno plus - míňa sa neuveriteľne pomaly, pretože z neho stačí naozaj malé množstvo. Toto 250 ml balenie mám už hádam tri mesiace a som možno v polovici.

Ak Vás zaujalo, kúpite ho tu za 6,60 Eur.

Lučiak
foto:ja

4 komentáre:

  1. tak to by mě odradilo, tenhle efekt nesnáším. Ale vonět musí parádně

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tieto "mastne vecicky" ja natieram na mokru pokozku a vtedy rychlejsie vsakuju...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. zloženie vyzerá ako register latinských názvov vzadu v knihe z botaniky :) nádhera, len sa nerada dlho natieram

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tak z hľadiska toho ako sa pomaly míňa sa celkom aj oplatí:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)