nedeľa 5. mája 2013

Testujeme: Yves Rocher Lash Plumping Mascara


Maskary od YR dom mala donedávna (po nie príliš pozitívnych skúsenostiach) zaškatuľkované v kategórii "nebrať". Ak by som túto nebola dostala do daru (vďaka mojej kozmetickej mecenáške Alenke :), z vlastnej iniciatívy by som si ju určite nekúpila. A to by bola škoda. Je to totiž jedno veľmi príjemné prekvapenie. Aj keď trošku zavádzajúce - maskara je oficiálne zhusťujúca, ja si však myslím, že o zhustenie a objem tu ani tak nejde. Podľa mňa je to veľmi dobrá predlžujúca maskara.  Riasy krásne zvýrazní už s prvou vrstvou, farba sa na mihalniciach dobre zachytáva (a bez hrudkovania), netreba sa s tým donekonečna piplať, aby ste dosiahli aký-taký efekt. Druhá vrstva mihalnice ešte o čosi viac zvýrazní, ale stále to vyzerá pekne prirodzene. Vytkla by som len dve drobnosti: koniec kefky by mohol byť o niečo tenší, aby ste nemuseli tak dávať pozor v kútikoch očí pri maľovaní drobných mihalníc. 


Druhý detail sa týka výdrže - tá je vcelku slušná, len večer to prestáva byť dokonalé a pod spodným viečkom si možno nájdete pár čiernych bodiek. Nie je to však nič strašné, rozhodne poznám viacero podstatne drahších, high end maskár, ktoré opadávajú podstatne viac. K dispozícii je celkovo v troch odtieňoch (čierna, hnedá a modrá) a cenovo (bežná MOC 14,50 Eur) ju možno porovnať s drahším drogériových sortimentom. Odličovanie je úplne bezproblémové. A tu je v akcii:

jedna vrstva len na vrchných mihalniciach
detail
dve vrstvy + spodné mihalnice
Ak zhrniem všetky pre a proti, dala by som jej 8 z 10 hviezd.

Aké máte skúsenosti s maskarami tejto značky? 

Lučiak
foto:ja

6 komentárov:

  1. moja kamarátka dostala ako nový verný zákazník YR riasenku, ktorú teraz každému dokola odporúča.
    myslím že sa jedná o sexy pulp

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tuto riasenku som par krat mala a bola som velmi spokojna s vysledkom, vykuzli naozaj pekne vyrazne prirodzene riasy a nezlepuje.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mne se moc libi decentne nalicene rasy, rasenka vypada dobre
    mimochodem zvu te ke mne na giveaway o kozenou kabelku:)
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja som mala presne tuto a bola som naozaj spokojna.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Aj tato pre citlive oci aj ich riasenka sexy pulp su na nezaplatenie :) a odporucam vyskusat aj dalsie veci z ich dekorativky...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mala som Sexy Pulp a plná spokojnosť, ale aj táto vyzerá moooooc dobre!
    saveonbeauty

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)