štvrtok 1. decembra 2011

3 x BODY TALK


Dnešný post bude o troch výrobkoch telovej kozmetiky, ktoré aktuálne používam. Na fotke vidíte: 

1. Sprchový gél Sanderson A Painter´s Garden: tento som dostala ako darček. Má krásne balenie v papierovom tubuse so staroanglickým kvetinovým motívom. Čo sa týka zloženia, nie je to žiadne prírodné pohladenie :) Skrátka, ako 90 % bežných sprchových gélov z drogérie (aj keď tento v drogérii nekúpite). Ale, ako sa vraví, darovanému koňovi (ani sprcháču) na zuby nepozeraj... Okrem toho naozaj pekne vonia. Je to čistá, jarná vôňa kvetinovej záhrady. Má priesvitnú konzistenciu a samozrejme, po osprchovaní doporučujem použiť telové mlieko alebo krém, lebo mám pocit, že mierne vysušuje. 

2. Telový krém Kneipp  s jasmínom a arganovým olejom. Z toho mám mimoriadnu radosť a teším sa, že kozmetika Kneipp sa objavila v sortimente DM drogérií. Pokiaľ túto značku nepoznáte, vedzte, že jej prípravky nádherne voňajú, takmer všetky sú bez obsahu parabénov, silikónov a umelých konzervantov. Doposiaľ som si Kneipp nosila len z príležitostných výletov po Nemecku alebo Rakúsku. V DM je zatiaľ dostupný len obmedzený sortiment - hlavne kúpeľové prísady, soli, pár telových prípravkov  a videla som aj nejaké dva pleťové krémy. Ceny nie sú najnižšie, konkrétne tento krém stál takmer 10 Eur (má 150 ml). Čo ma vôbec neteší je, že slovenské MOC sú o pár Eur vyššie, než napr. v Rakúsku :( Zrejme si to môžeme dovoliť :( Krém krásne vonia, je stredne výživný. Okamžite po nanesení vsiakne a vôbec nezanecháva mastný pocit. V DM je dostupná aj druhá verzia - s olivovým olejom.

3. Krém na ruky Swedish Spa od Oriflame. Ako som nedávno spomínala, nie som žiadna Oriflame fanynka, ale tento krém je fajn. Dobre hydratuje a má príjemnú vôňu (typickú pre zimné Oriflame a Avon krémy: škorica, pomarančová kôra,klinčeky...). Ruky udrží hebké cca 3 hodiny, pokiaľ sa pohybujete po vonku, trochu kratšie. Ak sa nemýlim, normálne stojí nejaké tri Eurá (ak sa mýlim, opravte ma :).

V dohľadnej dobe sa chystám investovať do ďalších telových prípravkov - dochádza mi telový olej Alverde, ale mám rada zmenu, takže sa porozhliadnem po niečom novom. Samozrejme, budem Vás potom informovať ;)

pekný týždeň, 
Lučiak
foto: ja

P.S. prepáčte tú tmavú fotku, ale súčasné svetlo je všetko, len nie ideálne na fotenie :/ Jo a mrknite do môjho shopu: prihodila som tam šaty, ktoré žiaľ musím posunúť ďalej. Do konca týždňa pribudnú ďalšie veci.

3 komentáre:

  1. na tú značku kneipp som pozerala, keď som nutne potrebovala krém na tvár, ale novým veciam nedôverujem, lebo sa bojím, že nebudú kvalitné.. síce som si už kúpila starú známu niveu, ale vďaka za recenziu, možno keď sa nivea minie, zamierim do DM :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som tu kneipp videla v dm, nejak ju nepoznam, ale ta cokoladova pena do kupela je ciste kakao:)))doporucam ovonat:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)