pondelok 12. decembra 2011

VIACSTYLU BENEFIT GIVEAWAY :)

Tak, Drahé a Drahí, ako som sľúbila... nech sa páči, ďalšia várka darčekov pre Vás. Pokojne ju nazvite vianočnou, pretože končiť budeme tesne pred Vianocami. A čo je to tentokrát? Tri skvelé vecičky značky Benefit
Konkrétne:



- LEMON AID: multifunkčný produkt, ktorý využijete ako primer pod očné tiene, aj ako korektor na očné okolie. Keďže je tónovaný do žlta, potláča tmavé miesta a kruhy pod očami. Mám pre Vás štandardné balenie, hodnota cca 20 USD.
- MOON BEAM: rozjasňovač v zlato marhuľovom tóne, ktorý Vašej pleti dodá krásnu žiarivosť - všade, kde chcete. Menšie cestovné balenie.
- STAY DON´T STRAY: skvelá pomôcka pri líčení. Fixuje korektor a zabraňuje jeho rozmazávaniu a usadzovaniu do jemných liniek. Ideálne na použitie v okolí očí a na viečkach. Taktiež cestovné balenie. 

keďže zo všetkých 3 produktov stačí použiť naozaj kvapku, vydržia Vám dlho predlho :) 
Samozrejme, všetko je nové! 


Takže, čo treba urobiť, ak ich chcete:

1. byť verejným followerom viacstylu
2. napísať do komentára svoj názor na to, čo by podľa Vás nemalo chýbať na dobrom a zaujímavom blogu, ktorý Vás baví sledovať
3. nezabudnite pripojiť svoju mailovú adresu, aby som Vás v prípade výhry mohla kontaktovať.

zapojiť sa môžete do piatku 23.decembra 2011,
kedy prebehne vyhodnotenie. Odmením z môjho pohľadu najviac inšpirujúci komentár ;)

držím palce!
Lučiak
pics: me

23 komentárov:

  1. kedysi som písala poviedky a teraz ma vždy obleje pot, keď treba vymyslieť niečo originálne :) blog na ktorý sa vždy rada vraciam je trošku ironický, má zmysel pre humor, prináša netradičné veci, nenaháňa sa za následníkmi, kvalita jeho článkov neklesá, občas sníva o luxusných veciach, ale inak stojí nohami pevne na zemi, má svoj štýl, nenapodobňuje, a hlavne- robí to všetko s radosťou!
    niki1510@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sleduju už sto let, že!
    Mám ráda, když je na úvodní /a jakékoliv další/ straně více než jeden příspěvek, aby hned člověk získal přehled o tom, co třeba už četl a co ne. Taky jsou pro mě docela důležité fotky a samozřejmě text, mám ráda zamyšlení, ale i vtipné historky ze života atp. Je fajn, když je blog přehledný, nejsou tam tisíce všemožných hloupých reklam po stranách, šablona/design není šílený a oči-zabíjející, právě naopak... Taky nemám ráda, když je někde kontrola opisem slova při psaní komentáře /doporučuju dát to pryč, někdy to člověka i odradí od komentování.. vím o tom své : )/. Pokud si ještě na něco vzpomenu, dám vědět ; )

    mahoganycat@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No prosim, prvy konkretny vysledok :))) Ja overovanie slovom neznasam tiez a vlastne som si nikdy neuvedomila, ze ludom, ktori chcu komentovat moje posty, to tam vyskakuje! To je teda hanba :))) Vdaka ti Boo za upozornneie, odstranene.

    Tasim sa na dalsie vase inspirativne komentare :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moderovanie a verifikácia komentárov má svoje opodstatnenie. Je to ochrana proti spamom a proti komentárom, ku ktorým sa niekedy uchyľujú úbohí ľudia. Lenže kedysi to bolo čitateľné slovo a teraz z toho urobili jednu nečitateľnú zmes znakov. Rada by som to odstránila aj z môjho blogu, no už sa tým trápim tretí deň, stále neviem v nastaveniach nájsť to miesto, kde sa to dá zrušiť. Hľadám teraz informácie cez google a tak som prišla aj na tento blog. Ste mladé dievčatá, určite šikovné v počítačových znalostiach. Neporadíte staršej osôbke ako zrušiť tú verifikáciu komentárov? Ďakujem veľmi pekne!

      Odstrániť
  4. sledujem cez GFC a myslím, že si bola jedným z prvých blogov, ktoré som si pridala.
    kvalitný blog pre mňa znamená:
    - prehľadný dizajn, bez zbytočných reklám, súhlasím s Boo!
    - je jednoduchšie keď nájdem tagy čo najbližšie k hlavičke blogu, aspoň sa rýchlo zorientujem o čom asi blog je,
    - keď recenzie, tak kvalitné, k odskúšaným produktom, nie práve vybaleným z krabice,
    - na módu veľmi nie som, ale zopár blogov sledujem a tam sa napríklad nikto nevyjadruje ku kvalite oblečenia. Je super ho mať kopec, neobmedzené možnosti na nákup (ach jo :) )byť sponzorovaný a podobne, ale výdrž, šitie, nič?
    - potom nemám rada, keď sa blogerky na niečo stále sťažujú (chválim tie, ktoré to vedia aspon vtipne, alebo s nadhľadom), ako viem že občas je život nefér, ale chcem si prísť na blog oddýchnúť a nie dookola čítať o tom, ako niekto nemá čas, nestíha, všetko je na prt a pod. Veď blog je ich miestom realizácie, keď nemám chuť písať nepíšem, nie?
    a úplne úplne čím ma blog vždy naláka, a rada naň chodím, keď majiteľka komunikuje !!! so sledovateľmi, odpovedá na komentáre, vedie komentáre niekam,dá sa pod príspevkom dobre podebatovať, nasmiať, pokritizovať, poobhajovať produkt, služba, akcia a pod. Takýchto blogov je pomenej a to je myslím škoda.
    - ale s týmto všetkým zrovna ty problém nemáš :)

    monicainessence@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na dobrom blogu by mali byť originálne články čo najviac k veci, aj keď samozrejme ak ma zaujme aj bloger sám o sebe tak mi nevadia ani príspevky zo života. Medzi moje obľúbené blogy patria také na ktorých sa nikomu nepchá (s prepáčením) do prdele a autor si povie svoj vlastný názor narovinu a bez strachu že by ho niekto za to mohol prestať sledovať. Celkovo to naháňanie followers mi príde absurdné a skôr ma otrávi to keď vidím a na taký blog sa už častokrát nevrátim. Takže ak vidím že niekto uznáva pravidlo radšej mať čitateľov 10tich, ktorí ale sledujú blog pravidelne a k článkom sa aj skutočne vyjadria ako mať ich stovky, ktorí všetko len slepo chvália, má u mňa obrovitánske plus :)
    a samozrejme, písať pre radosť, nie z povinnosti a kvôli nádeji, že blog prinesie finančný zisk :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mam rada blogy, kde nie je nuda. Kde sa vzdy bud nieco zaujimave dozviem, nieco inspirativne vidim alebo nejako netradicne pobavim. Alebo este lepsie, kde sa nieco nove zaujimave dozviem netradicnym a zabavnym sposobom a to cele ma nejaku inspirativnu fotodokumentaciu.

    A nemam rada blogy, kde je az prilis vela historiek zo zivota a sukromia blogerov. Vobec ma to nezaujima. Blogy necitam preto, aby som sa dozvedela, aky mal pre mna uplne neznamy clovek den, co jedol a pil a kolkokrat isiel na WC.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tak já přes gfc nesleduji (mám raději bloglovin a mám ho tak ráda, že žádná cena mě nikdy nedonutila sledovat blog i přes gfc - neber si to moc osobně), takže sice asi nevyhraji, ale položila jsi takovou pěknou otázku, že ji ráda zodpovím.

    dobrý blog (pro mě samozřejmě, je to naprosto subjektivní pocit) musí mít dvě věci.
    musím se tam dozvědět něco nového. vzhledem k tomu, že jsem starší osoba, která má už celkem hodně odžito v reálném i internetovém světě (aneb všechno už jsem jednou viděla, všechno už jsem jednou četla), tak toto je podmínka celkem na zabití, protože mě nepřekvapí už nejspíš nikdy nic. ale tak pokud mě daný blog informačně uspokojí alespoň jednou za dva týdny, tak má splněno.
    takže druhou podmínkou je nějaký ten styl vyjadřování a psaní. aneb pokud někdo píše jako na nalakovany.wordpress.com, tak mi je dost jedno o čem píše a přečtu si to prostě jen z lásky k psanému slovu. blog by se měl taky ke mně chovat s úctou, měl by zvládat nějaký ten pravopis a nechovat se ke mně jak k pětiletému blbečkovi bez vlastní osobnosti.

    no a pak jsou tam takové ty podřadnější věci, jako fotky, design, barvy, přehlednost a nejspíš i další. ale upřímně... raději si přečtu nepřehledný blog v křiklavých barvách a ve strašném designu bez fotek, který má ovšem vlastní názor, než designově vymazlený počin s fotografiemi velmistra, který ovšem je informačně na hodnotě menší než nula...

    jo a teď jsem se strašně rozepsala, tak to raději ukončím a popřeji ti mnoho šťastných blogovacích let.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Lučiak, super giveaway ;-)
    Ja mám rada ak blog zaujme na prvý pohľad/prvé kliknutie naň. Výstižný, pekný názov s nejakou slovnou prešmyčkou /ja som linguistka takže si všímam aj také veci :D / PREHĽADNÝ- pekný, prehľadný archív. Potom druhá, najdôležitejšia vec samozrejme- obsah, štýl písania- vtipný, výstižný, s humorom, zaujímavé výrobky, alebo veci ktoré súvisia s lifestyle-om. Páčia sa mi aj pekné fotky, ak sú výrobky nejako pekne naaranžované :) Asi toľko k tomu odo mňa :)

    enkeli20@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. dobrý blog ma predovšetkým musí zaujať. napríklad zaujímavým spôsobom písania,fotkami, častými článkami a keď ide o beauty blog tak by mal hlavne mať dobré recenzie s fotkami, lebo najradšej kupujem kozmetiku až po prečítaní nejakej recenzie:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Dakujem Vam krasne za doterajsie komentare, kopec dobrych tipov a pripomienok! Tak pekne pisete, ze uz teraz mi je jasne, ze budem okrem hlavnej ceny udelovat aj dalsiu, minimalne jednu :))) Urcite nieco pekne vymyslim ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Skvělá giveaway! :)

    Určitě sama ocením pestrost a nápady na blogu. Zajímají mě jak kosmetické recenze, tak aktuální módní trendy, různé vychytávky, prostě to co mají holky rády :D recenze produktů, ocením přehlednost blogu.

    castinka@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Jsou to moc krásný ceny. O nějaký ten zajímavý blog se asi snaží většina (jestli ne všechny) z nás. Ale teď jsem si položila otázku, co je na třeba na zajímavém blogu. Představila jsem si (skoro) všechny blogy, na kterým jsem byla jen jednou, nebo párkrát a také blogy na které "lezu" skoro denně. Podle mě je na takovém blogu nejdůležitější mít dobrý design, hlavně aby nebyl přeplácaný. V jednoduchosti je krása. A teď, když tohle píšu, tak se zamýšlím nad svým blogem a teď píšu něco co sama nesplňuju, ale je hlavně důležitý aby se líbil vám (což splňuju). Tohle je asi takový ten bod, když tam poprvý přijdete a pak bych řekla, že je dobře, když se na blogu něco děje a není tam nuda. Přidávat články každý den skoro nejde, ale tak jednou týdně je asi málo. A potom je taky důležitý, mít kvalitně napsaný články (ale s tím se člověk asi ne/narodí a nejde to změnit. To já takový souhrn co bych na kvalitním blogu chtěla mít a teď si šáhnu do svědomí a skoro všecjno se pokusím nějak zaretušovat :D.
    z.borovice@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  13. zaujímavé :)

    www.karissaworld.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Mě blog většinou na první pohled zaujme designem, musí být trochu na úrovni. Pak když projedu články, tak mám ráda vtip, originalitu, hezký fotky (což já sama totálně nesplňuji), celkově mám radši pestré blogy, kde si i přečtu ze života dané osoby, i se podívám na fotky či různé tipy na vše možné (kosmetika, oblečení, kultura). Blog kde jsou vždy jen fotky, mi přijde neosobní, ale moc textu také škodí. Takže shrnutí - různorodost :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. ..ja si blogy vyberám podľa designu a podľa toho o čom sú..bavia ma blogy ako je tvoj. kozmeticke recenzie. :) a blogy s textami o zivote ako takom. tym nemyslim, co robili cely den ale kde sa rozobera nieco zaujimave :)

    mojblog22@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Z dobrého a kvalitního blogu, který mě zaujme, by měl být "cítit" autor. Ten by měl psát o tom, co ho skutečně baví, protože je to poznat a články jsou zábavnější a zajímavější. Určitě by měl blog být přehledný, aby v tom návštěvnící a čtenáři neměli maglajz. Je důležité přispívat kvalitními články a ne jen tím, co jsem dělala a bla bla bla - koho to zajímá?! Recenze a názory na různé věci jsou už přece jen zajímavější. Nejlepší ovšem je, když se dobrý článek doplní i kvalitními fotkami. To je potom radost číst, dívat se a vyjadřovat se v komentářích. Rozhodně by měl autor se svými čtenáři komunikovat a tím se s nimi "sblížit". A co je pro mě, čistě jen pro mě, nevím, jak je to u ostatních, důležité úplně nejvíc? Psaní bez pravopisných chyb. To bych vylétla z kůže, když vidím hrubky.
    Takže když to shrnu...
    - je důležité komunikovat se čtenáři
    - přehlednost blogu
    - kvalitní články s fotkami psané bez hrubek
    - dělat blog s radostí o něčem, co autora baví
    - nesnažit se za každou cenu přispívat co nejvíce na úkor kvality
    - pořádat různé soutěže - třeba ani ne o ceny

    Tahle giveaway je super. Produkty jsou také super. Nikdy jsem give away nevyhrála a dokonce jsem si i řekla, že se už nebudu účastnit. Pokud mě ale nějaký zaujme natolik jako tato, tak neodolám :). Nicméně jsem ráda, že jsem na tvůj blog narazila a určitě se sem budu ráda vracet.
    JitusBeranova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  17. podle mě by na každém blogu měla být vidět určitá "vizitka" autora.Pravidelnost článků, vyjádření svých názorů a rad.Potom by měl být blog přehledný s kvalitními články a bez keců , které nikdo stejně nečte ;) pro mě je hlavní když autor do blogu vyjádří kus sebe a jde vidět , že se o svůj blog zajímá a nějakou cestou ho buduje :)
    ve.posp@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Ahoj, pokud se budeme bavit o kosmetickém blogu, tak určitě nesmí chybět kvalitně napsané recenze s obrázky, články psané vtipně a zajímavě a samozřejmě spisovně :)

    agostyna@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  19. aaaach to jsou krasne ceny!!!

    na blogu je pro me dulezite /ceho si vsimam (bez poradi dulezitosti, spis v poradi, jak mi prijdou vjemy:-)...) :
    design - líbí se mi čistý nerušivý design, kdyz to kolem dokola blika a je to prillis barevne, hur se mi soustredi na cteni a vubec proste prilis pestre vzory moc nemusim
    obsah - tak me spolehlive zaujme obsah o kosmetice, mode, lacich na nehty:D... ach:D pokud si mam naporoucet, tak co se tyka obsahu dale, jsem rada, kdyz se dozvim neco z osobnich postrehu autorky, okopirovane popisky z ofi stranek me neberou. na druhoiu stranu se mi nelibi, kdyz mi nekdo neco vnucuje, popr. pise nepravdy a taky nemam rada gramaticke chyby (ktere vidim na sto honů)
    ad obrazky - tak obrazky se mi libi, nejlip kvalitni, rozkliknutelne, kde je hezky videt barva, konzistence a tak.

    tak to by bylo ve strucnosti asi tak:)
    mejlik, kdyby nedejboze se na me usmalo stesti a ja neco poprve v zivote vyhrala, je:
    color.beam@centrum.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Ako má vyzerať zaujímavý blog ?
    Ak by na to mali byť nejaké kritériá, tak každá z nás má úžasný - skvelý - dokonalý blog. Dôležité je aby blogger/ka mal/a čo ponúknuť. Ak články pozostávajú len z toho aký som mala deň predvčerom, včera, dnes.. a tým celý post aj končí, tak pre mňa dotyčný blog nie je zaujímavý. Veľa ľudí sa navzájom súdi podľa "obalu" a to isté platí aj tu. Design vybratý zo základných šablón bez štipky niečoho vlastného ? Nuda. Samozrejme, nie každý sa rozumie týmto veciam a nemusí ho to ani baviť. Ale nejaký ten vlastný prvok vo vzhľade stránky by nezaškodil. Už veľa krát sa tu spomínalo overenie komentárov slovom. Obyčajná strata času. Ak vám niekto chce napísať škaredý komentár, tak ho aj napíše. Iba zbytočne odradzujeme potencionálnych "komentátorov". Sama veľa krát idem v rýchlosti napísať niekomu môj názor na článok (ako sa mi páčil...) ale overenie ma odradí, pretože už nemám na to čas (i keď ide len o pár sekúnd). Taktiež owner blogu by mal byť niečim zaujímavý a mal by vedieť využiť svoje prednosti. Ak sa raz rozumiem do módy, tak sa budem venovať móde. Ak som umelecký talent, tak zverejním z času na čas aj svoje práce aby ľudia vedeli, že mám čo ponúknuť. Pestrosť článkov je však oveľa dôležitejšia. Vedieť byť flexibilný a venovať sa viacero témam a okruhom (móda, make up...) je asi to najlepšie. Hlavne treba prekvapovať a sem tam zverejniť aj niečo netypické pre moju osobu...
    Ospravedlňujem sa za dlhý a nudný komentár :D ;))

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Ako vždy, zabudla som napísať mail :
    (keby náhodou :D)
    RubyTheCrystal@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Takže krátce a jednoduše: správný bloger by měl být hlavně sám sebou. Z toho pak vyplynou všechny kvality, které dělají obyčejný blog neobyčejným blogem :)

    nenunka@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)