piatok 29. apríla 2011

Testujeme: Biotherm Aquasource gel

Dnes Vám ponúkam moje dojmy z testovania hydratačného prípravku Aquasource Gel značky Biotherm. Línia Aquasource je predovšetkým o superhydratácii pleti – pomocou minerálov a termoplanktónu. Tento hydratačný gél je určený na normálnu až zmiešanú pleť, ale ja by som ho pokojne doporučila aj ako veľmi vhodný prípravok pre pleť mastnejšiu, hlavne ako denný podklad pod make up. Ja, ako už viete, mám pleť suchú, preto prípravky gélovej konzistencie štandardne nepoužívam, pre účely testovania však áno :)


Čo ma hneď na úvod príjemne prekvapilo, bola fajn vôňa (ovocne-morská) a predovšetkým veľmi jemná textúra prípravku. Nejde o klasický priehľadný gél, ale skôr by som povedala gél/emulziu. Na rozdiel od mnohých produktov tohto typu, Aquasource gel zanechá na pleti veľmi príjemný, zamatový pocit. Prvá polhodinka sa dokonca aj na mojej suchej pleti zaobišla bez pocitov pnutia. Potom som predsa len zreteľne cítila, že tento prípravok je určený niekomu inému, nie mne. Ak však máte mastnejší alebo kombinovaný typ pleti, určite by mohol byť dobrou voľbou napríklad na leto, lebo pleť veľmi príjemne osvieži. Ešte dodám, že inovované zloženie Aquasource gelu je po novom bez parabénov a minerálnych olejov.

Na materskej stránke Biothermu kúpite 50 ml balenie za 28 GBP, v našich parfumériách sa samozrejme predáva drahšie, tuším hojne cez 30 Eur.
Ja hodnotím 7 hviezdami z 10tich.

Dnes je náročná dejová konštelácia, striedavo sa na nás valí hokej a kráľovská svadba, tak to prežite v zdraví :)
Lučiak


2 komentáre:

  1. Luci, testovala si niekedy takyto hydratacny gel Diadermine alebo Loreal? {btw - Diadermine som teraz nevidela, robia ho este? kazdopadne ten loreal mi pride, ze je to presne to, co Diad...} teda ak je odpoved ano, vies to nejako, prosim, porovnat?
    mne teda hydratacnych nemastnych kremikov neni nikdy dost :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jani, Diadermine ako znacku pamatam, ale netusim ci este funguju... Od Loreal som raz mala taky gelovo kremovy fluid, volalo sa to Happy Skin, vyraba sa to este? Problem je, ze mne vobec Loreal kozmetika nevyhovuje, preto ju uz nepouzivam ani netestujem, lebo to u mna znamemna tutovka kozny problem do rana :)Ale toto (Aquasource) je velmi dobre, naozaj. Pamatam este stare zlozenie, to som skusala davnejsie, ale s tymto vynovenym sa neda porovnat. Hydratacne, jemne, zmatnujuce, ale pritom nevysusujuce.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)