sobota 9. apríla 2011

Second Skin Story

Dnešný post bude o make upoch, ktoré momentálne najviac používam. Takže, zoznámte sa (zľava): Lancome Teint Idole Ultra, odtieň 03, Maybelline Affinitone, odtieň Nude, Clarins Skin Illusion, odtieň Honey a ešte raz Teint Idole Ultra, odtieň 01 (Bohužiaľ, Lancome nevyrába odtieň, ktorý by mi sadol úplne presne, preto mám vždy po ruke dva odtiene, aby som si mohla namiešať ten ideálny podľa toho, ako sa v priebehu roka farba mojej pleti mení).


Na Affinitone nájdete recku TU, na Clarins Skin Illusion mrknite SEM. Lancome Teint Idole Ultra som na blogu ešte nerecenzovala, ale v dohľadnej dobe sa dočkáte. Je to jeden z mojich obľúbených, používam ho už nejaké dva roky.

Mám pocit, že v každom ženskom časopise, ktorý som v poslednej dobe otvorila, bol článok na tému "ako si vybrať správny make up". Ale zdá sa, že články sa míňajú účinkom, lebo v uliciach stále vídavam hlavne mladé dievčatá od 13 do 25, ktoré sú s výberom make upu úplne vedľa :( Nie, že by to bola tragédia, ale je to škoda. Dobre zvolený make up pritom nie je otázkou veľkej investície. Teda, nemusí byť.  Takže v najbližšom čase (pár dní) prídem so samostatným postom na túto tému. Premýšľam aj nad videom, asi by to bolo názornejšie... ešte sa rozhodnem. Checkujte :)

pekný víkend
Lučiak


18 komentárov:

  1. uz sa tesim na clanok, to je moj velky problem, hlavne vyber spravneho odtiena.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mám doma asi 4
    make upi a ani jeden mi nevyhovuje. Dalsi si uz kupit nechcem lebo sa bojim ze zasa kupim taky ktory nebudem vobec pouzivat. Ach jaj

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to lulu: 4 a ani jeden nevyhovuje? Dost blbe :) No nic, pokusim sa koncentrovat vsetky moje doteraz osvedcene tipy do jedneho postu, snad pomozem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ano, videjko a co najnazornejsie, prosim :)

    ja mam 2 makeupy - teda jeden, kde mi vobec nesedi farba a je nejaky cudny, mam pocit, ze mi zvyrazni kazdu supinu, aj tu, co nemam (liquid satin, nejake dalsie skusenosti s nim? som divna ja alebo ten makeup?)... no je to komplikovane.

    druhy je len vzorka, ale celkom stedra, takze ho uz mesiac pouzivam a mam este tak 1/3. objednala som ho z esty,ze cisto prirodny ci mineralny ci aky. strasne super konzistenciu ma, mam pocit, ze aj farba sedi a celkovo mi pride taky fajn, ze by som sa nim najradsej gebrila ako kremom. :-D takze uz ku mne putuje plna velkost :)

    budem rada za kazdu radu,,takze sa uz tesim na dalsi post!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. zmizol mi komentar :-O

    tak uz sa nejdem rozkecavat - nevyhovujuci (odtien ci priamo makeup?) Maybelline Dream Satin Liquid. aj ked konzistencia je super

    vzorka - Erzulie Cosmetics z etsy - http://www.etsy.com/shop/ErzulieCosmetics - je to ten FLAWLESS FINISH CLARIFYING LIQUID FOUNDATION v odtieni Light Cool

    OdpovedaťOdstrániť
  6. :O
    Ja som nic nemazala :)
    OK, Ten Satin Liquid som mala minuly rok, bol celkom fajn za tu cenu, navyse, Maybelline ma recht, lebo mi od nich vyborne sadne jeden odtien - Nude a nemusim nic domiesavat.
    Tamto druhe nepoznam.
    OK, tak video vravis? :O
    No, najprv musim prist na to, ako na to :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Kde najdem Tvoju recenziu na Lancome make up? Tiez ho mam, ale zaujima ma Tvoj nazor. Btw. mimoriadne ma zaujala Tvoja stranka, uz tu sedim vyse hodinu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Prepac, mala som na mysli make up Lancome Teint Idole Ultra. Prehliadla som na nho recenziu, alebo este nebola ziadna?

    OdpovedaťOdstrániť
  9. jasne, mas pravdu, nakoniec som mu samostatnu recenziu nerobila, lepbo som ho prestala pouzivat. Je to kvalitny, dobre kryci a dlhotrvacny make up, ale vhodnejsi skor pre zmiesanu alebo mastnu plet. Ja mam zial suchu a pri pravidelnom pouzivani mi ju vysusoval.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem pekne.. A co sa tyka Lorealu, na ktory nedas dopustit, k nemu by si mi vedela tiez "hodit" par slov? Vdaka

      Odstrániť
    2. ked Loreal, tak True Match. Ale pozor, nie pre suchu plet. Je dobre kryci, slusna vydrz. Bohuzial, tiez trochu vysusuje.

      Odstrániť
    3. Super, este raz vrela vdaka. Citam do podrobna celu stranku.. velmi sa mi paci. Palec hore.

      Odstrániť
  10. Ahoj, natrafila som náhodou na tvoju stánku, veľmi zaujímavé čítanie, neviem sa od neho odtrhnúť:) Ako čítam tiež máš takú pleť ako ja-suchú, preto by som sa ťa chcela opýtať, aký make up by si mi odporúčala, na takýto typ pleti. Momentálne používam Maybelline - New Affinitone a robia sa mi šupinky na čele aj nose. Ďakujem ti veľmi pekne za tvoje rady:) Ivana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ahoj,
      z tych novsich ti urcite doporucujem Rimmel Wake me Up, mam tu nanho aj recenziu. Z drahsich nic nepokazis Teint Miracle od Lancome.

      Odstrániť
    2. Ahoj, ja som mala tiež dlhodobo New Affinitone od Maybelline a bola som nadmieru spokojná s jeho odtieňom Light Porcelaine. A kedže ja som veľmi bledá, sedel úžasne. Až tak, že som si nevšimla, že sa mi začali robiť šupinky, presne tak ako tebe Ivana. Konečne som sa odhodlala upustiť od super sediaceho odtieňu a vyskúšala som Affinitone Mineral. Musím povedať, že neľutujem. Je jemný, aj na citlivú pokožku. Stredne krycí a pleť zanechá sviežu a hlavne nevysušuje!!! Verím, že sú aj drahšie značky, ale povedzme si nie všetci máme na make-up za 40 eur. Je to prehnané. Takže cenová relácia tohto make-upu okolo 11 € je celkom prijateľná, na to aké splňuje funkcie. Možno by som len vytkla, že by mohol dlhšie vydržať:)Ale ako náhrada za New Affinitone je vynikajúca...

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)