utorok 19. apríla 2011

Last Kiss to Winter & Shiseido Affair, Part 2

Včera som definitívne odložila na letný spánok všetky, aj tie najtenšie čižmy. Tak trochu so slzou v oku, lebo čižmy inak zbožňujem a jeseň, zimu aj skorú jar si vďaka nim pekne užívam. Ale už bol skutočne čas ísť spinkať.
Pri tejto príležitosti som vytriedila všetky svoje topánky a do botníka nastrkala namiesto uzavretých letné sandálky. Nech som pripravená. Tá istá inventúra ma ešte čaká so šatami, ale k tomu sa dostanem až po Veľkej noci, keď sa vrátim z Tatier. Tak trochu ma to desí... Pri podobnom triedení si človek zakaždým uvedomí, čo všetko na nastávajúcu sezónu NEVYHNUTNE potrebuje...

Stále Vám dlhujem pokračovanie mojej testovacej jazdy so Shiseido. Takže, diel druhý: a POZOR, dnes budem chváááliť! Mala som k dispozícii dve cestovné balenia z radu White Lucency (denný a nočný krém) a po cca desiatich dňoch kontinuálneho používania mám nasledovné dojmy:

White Lucency je dlhodobo veľmi úspešný program na rozjasnenie pleti a prevenciu proti vzniku pigmentových škvŕn. Tieto výrobky patria k celosvetovo najpredávanejším z produkcie značky Shiseido. A plným právom.


Denný krém Protective Day Cream SPF 15 patrí k tomu najefektívnejšiemu, čo som v poslednej dobe vyskúšala. Pleť je jednoducho krásne žiarivá. Ale pozor, nie za cenu lacného trblietavého efektu! Nie je umenie nadopovať prípravok záplavou drobných trblietok (čo je typický podfuck kozmetického priemyslu) a vyhlásiť ho za rozjasňujúci... Na to Vám postačí aj Indulona a balenie glitrov z drogérie. Umenie je (OK, dohodnime sa, že to nazveme umením ) namiešať krém tak, že tie čiastočky budú v podstate neviditeľné, ale celkový efekt Vás posadí na zadok. Tvár získa žiarivý, opálový vzhľad. Okrem nádherného a veľmi prirodzeného rozjasnenia je krémik decentne parfumovaný a má SPF ochranu. Povedala by som, že je vhodný aj na suchšie typy pleti. Dávam plný počet, teda 10 hviezd a Protective Day Cream sa pre mňa stáva horúcim kandidátom na kúpu full size balenia.
Nočná verzia, Recovery Night Cream ma až tak nenadchla. Je to skrátka štandardne dobrý nočný krém – má výživnejšiu konzistenciu, ako jeho denný kolega a je bez obsahu rozjasňujúcich mikropigmentov (naše telo vraj pre kvalitný spánok potrebuje tmu, takže nevadí).


Chvíľu po natretí sa Vám môže zdať, že sa až príliš mastne lesknete, ale to je chvíľková záležitosť, ktorá pominie a zostane len pocit dobre hydratovanej pleti (tu znova upozorňujem, že mám pleť suchú, takže na zmiešanej až mastnej sa môže správať inak). Hodnotím 8 hviezdami z 10.

Čo sa týka cien, veľmi Vás nepoteším – v našich parfumériách sa tieto krémy predávajú až za cca 70 Eur/normálna veľkosť (to jest 40 ml). Čo je samozrejme drahé. Takže doporučujem poobzerať sa po inom zdroji, ako slovenské kamenné predajne.

Lučiak

5 komentárov:

  1. nech Ťa to nedesí, aspoň môžeš znovu shoppingovať :) kedy dáš nejaký fashion related/ gossip článok? ja ich tak rada u Teba čítam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Díky za tip, tuhle kosmetiku vůbec neznám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to zuzka: tak, fasfion temy az po sviatkoch :)

    to mirabelle: rozhodne stoji minimalne za vyskusanie.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. da sa zohnat v internetovych parfumeriach za 55

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)