štvrtok 11. augusta 2011

viacstylu & tangle teezer

Existuje ešte nejaký beauty blog, kde sa nerecenzoval Tangle Teezer? Existuje - tento :) Tangle Teezer je typické "must have" poslednej doby... Podľahla som aj ja a v nasledujúcich riadkoch sa chcem s Vami podeliť o dojmy.


Prvá vec: ak si chcete túto vecičku zaobstarať, doporučujem Vám, aby ste si predtým na nete spravili cenový prieskum. Zistila som totiž, že v predajných cenách sú pomerne veľké rozdiely. Niektoré české a slovenské stránky ho ponúkajú za viac než 20 Eur v kompaktnej verzii, čo považujem skutočne za poriadne prehnané. Výhodnejšie ho zoženiete na zahraničných stránkach, najnovšie ho ponúka aj asos.com a to za pomerne priaznivú cenu. Tento môj pochádza z ebay a kompaktná verzia ma vyšla aj s poštovným na Slovensko na nejakých 14 Eur. 

Vec druhá: priznám sa, že keď mi Tangle Teezer prišiel domov, po odbalení som dostala menší záchvat smiechu... veľmi mi totiž pripomína jednu vec, ktorá sa predávala v socialistických drogériách (a v niektorých nesocialistických sa predáva dodnes)  - takú malú, ploskú, okrúhlu kefku na vlasy bez rúčky :) Používal ju môj otec... V duchu som skladala poklonu výrobcovi... Bravo, z tohoto NIČ vyrobiť taký megatrhák a patrične na tom zarobiť, to už hej! :) Ale nakoniec som si povedala, OK, daj tomu šancu. Rozhodla som sa, že dám Tangle Teezeru tri týždne, aby dokázal, že nie je len nejaká kefka za 5 korún.



Po troch týždňoch dennodenného používania sú moje pocity nasledovné:

1. Nie je to kefa za 5 korún :) Aj keď sa neuveritelne podobajú...
2. Čo považujem ja za najväčšie plus je, že LÁMAVOSŤ vlasov pri česaní sa znížila o neuveriteľných 95 %. A to je teda dosť. Neviem, ako to tá vec robí, ale ani dlhé vlasy s krehkými končekmi sa pri česaní nelámu. Super! 
3. Vlasy (aj dlhé a veľmi husté, aké mám ja) pri česaní kvalitne rozčeše a zamotané vlasy rozmotá jemne a bezbolestne.
4. Na niektorých blogoch chvália Tangle Teezer ako alternatívu vlasovej žehličky -  s tým si dovolím nesúhlasiť, porovnateľný efekt naozaj nemá.
5. Kompaktná verzia je naozaj šikovná vec, jednak sa ľahko prenáša napríklad v kabelke a tiež musím pochváliť materiál - kefa sa veľmi ľahko umýva a tak udržuje v čistote. 
6. Naozaj ma prekvapilo, aký BORDEL zostáva na kefe po každom česaní... Tak dôkladne z vlasov odstrániť prach, zbytky stylingových prípravkov a iné drobné nečistoty sa Vám s obyčajnou kefou nepodarí. 

Na záver by som chcela povedať, že napriek všetkým spomínaným superlatívom považujem veľké haló okolo tejto vecičky za trochu prehnané... a prehnaná jej aj cena. Takže, investovať do Tangle Teezer viac, než 12-13 Eur považujem za nezmysel. Rozhodne som ale rada, že ho mám doma a v dohľadnej dobe mu zostanem verná. Hodnotenie: 8 z 10 hviezd. 

majte sa krásne
Lučiak
photos: me 

12 komentárov:

  1. no a práve tá cena je to, čo ma nedonúti si toto čudo kúpiť :D aj keď priznávam, že až tvoja recenzia ma donútila veriť mu... hlavne to s tým zbieraním bordelu-hmmm.. :) ale aj tak nie. navyše mám relatívne krátke vlasy, ktoré si ani poriadne nečešem :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. to je aka super vec, prvykrat o nej pocujem!!! to si na tie moje motanice na hlave zaobstaram :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. prosím, ak máš nejaký dobrý tip alebo link, kde to kúpiť ešte okrem asosu, hodila by si ho tu? Ja som ho videla v Tony and Guy kaderníctvach voľne v predaji okrem internetových predajní

    OdpovedaťOdstrániť
  4. nech sa paci, za celkom dobru cenu je tu {aj s postovnym na SK}
    http://www.ebay.co.uk/itm/Gold-and-Black-Tangle-Teezer-Compact-Styler-/170670873279?pt=UK_Health_Beauty_Hair_Care_Brushes_Combs_PP&hash=item27bcc6dabf
    To je kompaktny, ale obycajny je lacnejsi
    http://www.ebay.co.uk/itm/Pearl-Blue-Tangle-Teezer-Detangling-Hair-Brush-/150643313242?pt=UK_Health_Beauty_Hair_Care_Brushes_Combs_PP&hash=item23130a8a5a

    OdpovedaťOdstrániť
  5. p.s. treba skopirovat odkaz do vyhladavaca.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja sa nečešem...len vtedy, keď si umývam hlavu...asi to nie je na kučeravé vlasy. inak teraz prvý krát počujem od teba o tomto "čude" :o))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ale akože cca 11 libier a 25 eur je saakra rozdiel
    vďaka za tip :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. objednavala som z lookfantastic, britska stranka bez platby postovneho!, je tam aj kopa kozmetiky lcnejsie nez u nas, 11.50 alebo 12.50e - uz napamatam. mam vlnite vlasy, sestra temer kucerave a chce si ho tiez objednat - ona kvoli rozcesaniu pred umyvanim. ja mam vlnite a pouzivam denne i ked musim priznat, ze mierne narovnava vlasy - mam take velke vlny teraz ale mam ich aj tak take ako by som vysla z kadernictva po pekne spravenej fukanej (mala som ju asi tak 2 krat za zivot), nedavaju sa do neestetickych snopcekov, ci pramienkov - ako to nazvat a su take sypke a velmi vzdusne, nadychane aj pri hlave. ja som ho kupila lebo sa mi vlasy velmi lamu (hold uz som prekrocila tridsiatku...:), mam velmi huste a chcem si znova nechat po pas, tak snad sa mi to osvedci aj na to lamanie,ale to konretne zatial neviem posudit lebo som cerstvo ostrihana pod lopatky. za mna ale urcite odporucam

    OdpovedaťOdstrániť
  9. a etse som chcela dodat, u mna obrovske plus, ze sa mi po nom nemastia vlasy ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. chcela by som si objednat kefu tangle teezer.Pozerala som tie stranky anglicke a nenasla som tam ako sa to plati, viete mi napisat ako to treba objednat a ako sa to plati? za kolko vam to asi prislo? dakujem

    OdpovedaťOdstrániť
  11. to anon:
    a ktore stranky mate konkretne na mysli?

    OdpovedaťOdstrániť
  12. ak ste mysleli na tu stranku lookfantastic tak mne to platila sestra, lebo ona ma paypal, ja na taketo veci nie som, treba sa tam normalne zaregistrovat, uviest tam nejake heslo ci meno ci co - to je najlepsie slovensky znejuce, keby sa nahodou oneskorili aby hned vedeli identifikovat objednavku keby ste ich kontaktovali. ale platba bola paypalom a kefa dosla do 7 dni!bolo by to dokonca len 5 dni ale bol vikend ..ja som tento kontakt mala zo stranky dlouhevlasy.cz a tam je to aj popisane to zaregistrovanie,skusenosti atd.ale ak ste mysleli len platbu a mysleli ste tuto stranku tak paypal.ak ste vobec nemysleli moju skusenost s lokfantastic tak sa ospravedlnujem, ze tu okupujem priestor :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)