utorok 23. augusta 2011

Korektorka

Vonku je asi sto stupňov a mne sa z toho tepla na čele robia vyrážky :/ Takže dnes na veľmi aktuálnu tému: ukážem Vám troch mojich pomocníkov, s ktorými zahlaďujem škody... Voila: 


1. tuhý žltý korektor Avéne. Najlepšia vec na kruhy pod očami! Používam ho už x rokov, som mu verná ako žiadnemu inému... Je to trošku väčšia investícia - stojí cca 15 Eur, ale naozaj stojí za to. A jedna tyčinka aj pri každodennom používaní vydrží veľmi dlho. Kúpite v lekárni. 

2. obojstranný korektor Essence. Veľmi praktická vecička, nosím ho v kabelke. Jeden koniec je tuhý korektor vo farbe pleti a druhý je tenký a zelený, takže skvelý na zamaskovanie drobných červených nepríjemností. Stál asi 3 Eurá.

3. zelený krémový korektor Gosh. Z celej trojice najslabší článok - nie som s ním spokojná na 100%, ale povedala som si, že nový zelený si kúpim, až keď dopoužívam tento... má krémovú konzistenciu a nie úplne ideálnu výdrž. Používam ho našťastie len výnimočne. Žiaľ nepamätám si už, koľko stál, ale cenu odhahujem cca na 6 Eur? 

Ak máte nejaké tipy na dobré a šikovné korektory, sem s nimi. Dokonalosti nikdy nie je dosť :)

Lučiak
photo: me

5 komentárov:

  1. musím si teda zadovážiť nejaký žltý korektor.. mám hrozné kruhy pod očami, ktoré nezakrýva ani extra svetlý korektor s nánosmi kadečoho :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja momentalne pouzivam paletku korektorov catrice. Kde je ich 5 odtienov. Cena okolo 5 eur. Vyhoda je, ze su vsetky pokope vratane zeleneho, takeho ruzovkasteho a troch odtienov hnedeho. Vydrz bez jemneho prepudrovania nic moc, s pudrom celkom obstojna. Za tu cenu celkom spokojnost..Ale tiez by som uvitala dobre typy na kvalitne korektory, cena moze byt aj vyssia, lebo do toho sa oplati investovat..
    Ada

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ten 5 farebny od Catrice som drzala v ruke, ale co ma odradilo od kupy, bolo prave podozrenie na nedostatocnu vydrz a krytie...
    Inak uprednostnujem skor tuhe korektory.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Niaku dobu rozmyslam aky korektor by som si maala kupit .
    Teraz siahnem po korektore od essence :)
    Dakujem za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. skusenosti nemam ani s jednym, vlastne som nejak nezaznamenala ani ten zeleny Gosh:D, pouzivala som zleeny od ELF v paletke, ale je dost tuhy, nahradila som ho Pupa-ckym a ten je fajn:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)