utorok 15. novembra 2011

Testujeme: Oriflame Beauty Conceal Kit

,

Táto vecička je na trhu už nejaký čas, ja ju mám doma asi mesiac, no dlho ležala zabalená a čakala na svoju chvíľu :) Korektorov vo všetkých možných farbách mám dostatok a priznám sa na rovinu, k značke Oriflame príliš vrúcne city neprechovávam. Prečo, to by bolo na samostatný post...napokon ale prišiel deň, keď som paletku vytiahla na svetlo a nechala ju, nech sa predvedie. A tu sú moje dojmy:


Dojem prvý: táto farebná kombinácia je pre mňa ideálna. Sú to presne tri odtiene, ktoré najčastejšie využívam. Nechcem sa opakovať, ale žltá je ideálna na prekrytie kruhov pod očami a rozjasnenie tmavých miest na tvári a zelená na prekrytie začervenania. Tretí odtieň prekvapil - na prvý pohľad pôsobí trochu tmavo, takže som predpokladala, že ho využijem pri modelovaní tváre na optické zúženie niektorých častí. Na pleti však ukázal v inom svetle, v podstate splynul s mojim prirodzeným pigmentom, takže ho používam ako klasický neutrálny korektor. 


Dojem druhý: veľmi príjemne ma prekvapila krycia schopnosť. Pigmenty sú naozaj koncentrované a tak všetky tri odtiene kryjú naozaj skvelo! Konzistencia je taká akurát - krémová, ale nie príliš tuhá, takže nanášanie a roztieranie (resp., skôr vklepkávanie prstami) je jednoduché. Korektory môžete aplikovať prstami, ale samozrejme aj štetcom.


Dojem tretí, celkový: výborný. Šikovné malé balenie, príjemná cena (bežná MOC 4,90 - ja som kúpila za 2 Eurá), efekt na jednotku. Voila, hodnotím 10 z 10 hviezd :) Toto pánom a dámam od Oriflame naozaj vyšlo. 

máte ho doma? ako sa Vám pozdáva? 
Lučiak
foto: ja

P.S. Trochu som poprehadzovala niektoré ikony na ploche... pre väčší poriadok :)

13 komentárov:

  1. bežná cena nie je 4,9€,ale 5,95 až. Inak nie si prvá, ktorá ju ospevuje ... asi by naozaj stála za vyskúšaniea páči sa mi, že je kompaktná, ľahko zbaliteľná a prenášateľná:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ach tak, takze 4,90 je akciova cena...no nevadi, aj za tych takmer 6 Eur stoji za to.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Aj ja ho vlastním, som s ním rovnako spokojná ako ty :) Je naozaj skvelý a kryje tak dobre, že som ho využila aj na Halloween masku (zakrytie obočia) a výsledok bol parádny :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. hmm, bála som sa trochu tej žltej, ale vidím na ruke, že to vyzerá vcelku normálne :) chcela som si kúpiť farebné korektory od essence, ale vymizli z regálov, tak ak bude akcia, asi si o jednám toto :) tešte sa tmavé kruhy pod očami- konečne vás zničím! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja mám podobnú vec od Make Up For Ever a využívam to minimálne, teda vôbec, ale ak tomu niekto nájde vyuźitie tak super :)

    whatluciadid.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Luci, ako je to s vydrzou a zaliezanim do porov, vrasok?
    ja mam podobnu paletku od essence, ale nejaka odvarena z nej nie som

    OdpovedaťOdstrániť
  7. fiha necakala som takuto pozitivnu recenziu:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jani, podla mna velmi dobre :) Co sa tyka ocneho okolia, tam mam zatial len mini vrasky a mas pravdu, ze niektore korektory sa tam zvyknu usadzovat, ale tento obstal velmi slusne. Pory ako vies extra rozsirene nemam, takze ani v tomto problem nebadam.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ahoj Luci, dostala som sa k tvojmu blogu uplnou nahodou, v podstate ani neviem ako :D ale uz som celkom slusnu cast prestudovala a chvalim :)) Mam na teba jednu otazocku-co si myslis o kozmetike z katalogov oriflame a avon? tento korektor si pochvalila, ale napisala si nieco v zmysle ze oriflame moc nemusis, pytam sa preco :) niezeby som ja bola nejaka extra fanynka, tomu ze je to "prirodna kozmetika" moc neverim, ale avon sa mi zda celkom kvalitny... aj ked nie vsetko... dakujem za odpoved :))))
    Katka

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Katka, dik za pekny komentar...v skratke, co mi vadi na Oriflame a Avon kozmetike najviac, je to, co mi vadi na mnohych znackach vseobecne: premiera parabenov a kvanta latok, ktorym sa snazim v kozmetike vyhybat. Pletovu kozmetiku ani od jednej zo spominanych firiem by som si nekupila, ale uznavam, ze najma Avon ma velmi slusnu dekorativku. No a tento korektor ma tiez milo prekvapil.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ja ho mám doma tiež. Kedže som poradkyňa oriflame tento korektor vrelo odporučam. Ten najtmavši niekedy použivam aj ako make-up. Cena je tiež vyborna. Odporučam na 100 %

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tento korektor máme doma už dlho a vôbec sním neviem pracovať.,.. Na mňa je dosť hutný a no neviem neprišla som mu na chuť :(

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)