piatok 11. marca 2011

Testujeme: Clinique Even Better Makeup

Pokračujeme v kozmetickej jazde na vlne značky Clinique :) Tentokrát som vyskúšala make up Even Better, ktorý sľubuje  zjednotenie nerovnomernej pigmentácie pleti, je teda určený špeciálne ženám s nežiadúcimi pigmentovými škvrnami. Testovala som opäť odtieň Ivory, vhodný pre svetlú pleť. 


Make up je bez obsahu oleja a má mierne krémovú konzistenciu. Celkový efekt na pleti je veľmi prirodzený, nie je však príliš krycí, takže je otázne, ako je to vlastne s prekrytím tých nežiadúcich pigmentových škvŕn. Výrobca sľubuje výraznejší efekt hlavne pri dlhodobom používaní. Čo je však viditeľné okamžite, je pekné rozjasnenie pleti - zrejme vďaka obsahu mikročiastočiek, odrážajúcich svetlo. Pocit na pleti po nanesení je komfortný a mne vydržal zhruba dve hodiny, potom som pocítila drobný pocit pnutia, ale mám suchšiu pleť, takže normálne a zmiešané typy tento problém asi mať nebudú. Problém s hyperpigmentáciou na tvári nemám, takže na dlhodobé používanie Even Better sa nechystám. Ale po dvoch testovacích dňoch by som ho ohodnotila siedmimi hviezdami z desiatich, pričom plusy si získal hlavne rozjasňujúcim efektom. Na Teint Miracle od Lancome ale nemá :)

Lučiak
photo: clinique.com

8 komentárov:

  1. Ja našťastie pigmentové škvrny nemám

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ani já nemám pigmentové skvrny, ale moje kamarádka jich pár má a je z nich zoufalá.
    A Clinique je skvělá značka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak, skvela...ja by som povedala, pripad od pripadu, kazdemu sadne nieco ine. Mne od Clinique velmi vyhovuje make up Supermoisture, na zimu je pre suchu plet skvely, skvele su aj ruze a lesky na pery, ale niektore ich ospevovane vychytavky mi nesedia vobec.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vypadá dobře. Zajímalo by mě kolik stojí...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Rozne, podla toho kde :) V kamennej parfumerke okolo 30 Eur, na nete sa da zohnat podstatne lacnejsie.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. To je fajn, mna presvedcil tak na 70 percent :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)