utorok 29. marca 2011

Testujeme: Biotherm Source Therapy Serum & Skin Ergetic Concentrate

Dnes si predstavíme dva z novších produktov značky Biotherm. Prvým je Source Therapy Serum. V skratke, ide o superhydratačné sérum, nabité minerálmi (7 ionizovaných minerálov), vďaka ktorým má byť pleť v perfektnom stave. 

Sérum má gélovú konzistenciu, svetlomodrú farbu a "morskú" vôňu. Pomerne výraznú. Veľmi rýchlo vsiakne do pleti a zanechá ju zjemnenú a jemne vyhladenú. Upozorňujem, že je potrebné následne ešte použiť hydratačnú starostlivosť (Váš  bežný krém). Sérum má mierne zmatňujúci efekt. Moje testovacie balenie vydržalo týždeň, sérum som používala len ráno a spolu s mojim denným krémom fungovalo ako kvalitný podklad pod make up. 

Druhý prípravok funguje tiež na princípe pleťového séra (alebo ak chcete, koncentrátu). Sľubuje intenzívne pôsobenie proti únave a mdlému vzhľadu pleti. 

Konzistencia je ľahučká a mliečna. Prípravok má intenzívnu ovocnú parfumáciu, vonia ako čerstvý multivitamínový džús. 99% obsiahnutých ingrediencií je prírodného pôvodu, pričom hlavným bojovníkom v tomto zázraku je výťažok z brokolice. Čo hodnotím veľmi pozitívne - Skin Ergetic je bez obsahu parabénov, minerálnych olejov, umelých farbív a parfumácie. Pleť je po aplikácii viditeľne vypnutá a žiarivá. Tak, ako v predchádzajúcom prípade, aj toto sérum slúži len ako podklad pod Váš bežný hydratačný prípravok. 

Oba prípravky by som po týždni testovania ohodnotila 7 hviezdami z 10tich.

4 komentáre:

  1. Jani, preto 7, ze su to sice prijemne pripravky, ale pravdupovediac ziadne zazraky to nie su. A urcite nie su idealne pre zrelsiu plet, hlavne modry, mohol by vysusovat.
    Cena v nasich parfumerkach bude predpokladam nad 50 Eur, na strankach biotherm com je cena cca 35 libier/kus

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)