utorok 13. januára 2015

Projekt High End 14: Clarins 3-Dot Liner


Čo sa týka očných liniek, ešte stále sa nemôžem považovať za majstra. Práve preto potrebujem na ich kreslenie produkt, ktorý tvorbu liniek maximálne uľahčuje a s ktorým vie dobre pracovať aj linkový antitalent, ako ja. Túto podmienku perfektne spĺňa môj nový prírastok do projektu High End, 3-Dot Liner od Clarins. 

Mala som ho v merku dlho, až som si ho konečne - povzbudená všetkými tými pozitívnymi recenziami na blogoch, zaobstarala.  Charakteristickým znakom tejto fixkovej linky je 3 bodové ukončenie, vďaka ktorému ho môžete využiť hneď niekoľkými spôsobmi. 


Predovšetkým, môžete docieliť efekt hustých rias bez nakreslenia samotnej linky - len tým, že troma hrotmi zospodu vrchných mihalníc vyplníte medzery medzi nimi. Chce to trochu cviku a hlavne trpezlivosti, špeciálne pre majiteľky citlivých očí, ako mám ja, ktoré chytajú paniku, len čo sa im k oku priblíži akýkoľvek predmet. 

Ďalej môžete kresliť klasickú linku a jej hrúbku regulovať pomocou uhla, akým hrot pritlačíte o viečko. Ako vidíte na fotke dolu, je možné vytvoriť tenkú, aj hrubú linku. Farba je intezívne čierna a ostáva taká aj počas celého dňa - nebledne, nerozpíja sa a vôbec sa neotláča na pokožku. Linky sú extrémne trvácne a tomu treba prispôsobiť aj odličovanie. Micelárkou Sensibio to ide dobre, ale po bežnom odlíčení tampónom netreba zabudnúť ani na dôkladné dočistenie namočenými vatovými tyčinkami. 

vľavo linky po nanesení, vpravo po intenzívnom intenzívnom zotretí obyčajnou vodou (ak nepoužijete micelárku alebo mydlo, takáto šmuha Vám ostane na ruke ešte min. 24 hodín)

Balenie má veľkosť 0,7 ml a na internete sa dá zohnať od nejakých 16 Eur, v kamenkách je cena samozrejme vyššia, okolo 20 až 22 Eur. K dispozícii je zatiaľ len jeden odtieň, 01 Intense Black. Dokonca vraj obsahuje aj nejaký rastový komplex, toto ale posúdiť neviem, keďže linky nepoužívam denne, ale príležitostne (k tejto téme budem čoskoro recenzovať sérum na rast mihalníc inej značky). Každopádne, tento kúsok môžem vrelo doporučiť. 

Lučiak

foto:ja

11 komentárov:

  1. konečne úhľadná linka :) vyzerá dobre

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krasna cierna:) ja uprednostnujem stetcekove linky. Ten postup s tym dokreslovanim a zahustovanim mihlasnic by som nezvladla:) ale chcelo by to foto efektu:).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten postup treba natrenovat. Na youtube ma Clarins k tomu pekne video

      Odstrániť
  3. Môj milovaný CLARINS ;-) Škoda, že nenosím linky na vrchnom viečku... Ale vyzerá to fajn :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. a ako dobre sa s tym pracuje, ked chcem urobit taku obycajnu jednoduchu tenku linku? ako myslim, ze ked ten aplikator nema jeden tenky hrot. ale ze je to take placate...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak toto je moja absolutne najoblubenejsia linka! Az ked som si kupila 3dot, zistila som, ze AJ JA si viem urobit bezchybnu linku :) Inac, odfot niekedy ten curciani naramok, chcela by som vidiet ako vyzera na ruke :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já bych chtěla umět nakreslit krásnou hubenou linku a především na obě oči stejnou... :-D
    Zvu vás všechny na mou Giveaway o voňavé ceny :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Naramok cruciani - to je ten na fotke. No ja som si to zle vsimla a myslela som, ze to je na tvojej ruke :) No teraz pozeram, ze to je asi v nejakom casopise a len na tom si odfotila linku, ze? Ja po cruciani pokukujem uz nejaku dobu, no zdaju sa mi dost drahe na to, ze je to len snurka :) maju ich aj tu www.cruciani.sk
    Lydia

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)