nedeľa 13. mája 2012

Top of The Spring 2012

Ahojte! 
Dnes post na želanie :) Prehľad mojej aktuálne najobľúbenejšej kozmetiky. Je toho dosť, takže som produkty rozdelila do 5 kategórií. Ešte skôr, než sa začítate, malá technická poznámka: k výrobkom, ktoré budú mať na blogu samostatnú recenziu Vám dnes zámerne veľa nepoviem, aby som sa potom nemusela opakovať. A pri výrobkoch, ktoré patria k mojim favoritom a už sa tu objavili, nájdete link na už uverejnenú recenziu. Koniec návodu :)

A keďže korunou krásy sú vlasy, začneme nimi, respektíve vlasovou kozmetikou:


Šampón a kondicionér z radu Re:nu od Joico + stylingový krém rovnakej značky. Posledne menovaný je už mojou vlasovou stálicou a nedám naň dopustiť, pretože dokáže premeniť moje husté, hrubé a ťažké vlasy na vzdušné, výborne upraviteľné a ľahké ako pierko. Ako záverečnú bodku stále používam aj vlasový olejček od Matrix, ktorý im dodá neuveriteľný lesk. Nedávno som Vám predstavila aj Nutricolor od Revlon, ktorý mám v zálohe ako pomocníka medzi klasickými farbeniami. A na záver šampón a kondicionér od Avonu. Pôvodne som plánovala nechať im priestor v samostatnej recenzii, ale myslím, že zhodnotiť ich dokážem v krátkosti aj tu: sú to v rámci nízkej cenovej kategórie veľmi slušné výrobky. Spokojná som hlavne so šampónom, pretože vlasy sú po ňom pekne lesklé a bez lupín. Kondicionér je priemerný a vadí mi na ňom jedna vec: je strašne tekutý. Inak mu ale nemám čo vytknúť. 


Čo sa týka starostlivosti o pleť, naďalej striedam rôzne micelárne vody a dopĺňam ich pleťovou vodou YR a  odličovacou emulziou Ryor, hlavne ak použijem vodeodolnú maskaru. Očný krém je taktiež značky Yves Rocher a hoci sa mi spočiatku nepozdával, nakoniec sme sa celkom skamarátili a som s ním spokojná. Veľmi spokojná som s pleťovým sérom Matis, toto je už moje druhé cestovné balenie a vážne hrozí, že investujem do toho klasického :) Ako základný pleťový krém používam tento s Aloe Vera a dopĺňam ho nespočetným množstvom vzoriek, podľa toho, čo práve testujem :)


Nezabúdam ani na telo, naopak :) Okrem telového masla Bielenda, zoštíhľujúcej emulzie Ryor a telového oleja Alverde sa sem-tam natriem aj detským telovým mliekom Babylove, ale skôr preto, aby som ho konečne spotrebovala. Detskú kozmetiku používam rada, toto ale nie je žiadna veľká sláva - už cca dve hodinky po natretí je pokožka suchá a tvoria sa na nej šupinky. Prichádza čas otvorených topánok, takže si dávam záležať aj na starostlivosti o nohy. Okrem pravidelných návštev pedikúry na domácu starostlivosť používam reparačný krém od Garnier (vcelku spokojnosť), peeling na chodidlá z Lidlu :), ale čo je naozaj skvelá vec, je masť Kerasal. Odporučila mi ju moja pedikérka. Kúpite ju v lekárni a je výborná, ak máte problém s tvorbou ztvrdnutej pokožky na chodidlách. Posledný výrobok, ktorý som do tejto skupinky prihodila, je dámsky gél na holenie z Lidlu - stojí niečo cez Euro, používam ho pravidelne už veľmi dlho a som s ním maximálne spokojná. 


A je tu dekoratívka! Vybrala som tie naozaj najobľúbenejšie kúsky: make up Wake Me Up od Rimmel, ktorý striedam s klasikou - Teint Miracle od Lancome. Ak používam púder, tak tento od YR. Z očných tieňov siaham najčastejšie po paletke MUA, aktuálne najobľúbenejšou maskarou je stále Wonder Lash Intense od Oriflame, veľmi si pochvaľujem aj bronzer a štetec na make up od Pupa a môj momentálne najobľúbenejší rúž je Hydra Extreme od Maybelline, odtieň  610 Precious Rose. 

A čerešničkou na torte sú vône:


S príchodom tepla pravidelne presedlám na ľahké, ovocné a citrusové. Túto jar sú to: telová voda Aroma Blue od Lancome, toaletka Peach Blossom od L´Occitane, moja stálica Oui! od Lancome a krásna a už takmer nezohnateľná (ó, sladký e bay :) Celine pour Femme (nie Dion!).

Uff. Toto ma normálne vyčerpalo a som rada, že takéto čosi budem najbližšie robiť až v lete :)

Ak máte k dnešnému postu čo povedať, teším sa na komentáre!
Dovtedy pekný zbytok víkendu, 
Lučiak
foto: ja

8 komentárov:

  1. super recenzia verim ze bola vycerpavajuca ale my mame taketo clany rady ;)
    kozmetika ryor, bioderma , YR ci Cien sa najdu aj u nas doma a sme s nimi velmi spokojne s Avonom prave naopak ale tieto sampony si od nich vela ludi pochvaluje ... naopak znacku joico sme este neskusali a make up od rimmel sa tiez v najblizsej dobe chystáme vyskúšať vdaka pozitivnym reakciam :) pekny zvysok vikendu praje Marry & Missy ;)
    jungleoflipstick.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mňa tá kozmetika z lidlu stále viac a viac prekvapuje. keď už si môj ocino obľúbil ich telové mlieko, čo sa krémami natiera asi viac ako my tri ženy v domácnosti spolu, tak je to čo povedať :D plus peeling .. úplná paráda. po tú penu si skočím, nakoľko to nepovažujem za produkt, do ktorého treba investovať minimálne 6 eur (pozdravujem isté značky)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. fú riadne veľa vecí máš rada, ale to je dobré nie? Inak väčšinu vecí som si aj ja obľúbila ale napr. tie babylove výrobky ja zbožňujem všetky do jedného :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no vela, a to som dala fakt len tie najoblubenejsie :D plus vynechala veci ako oblubeny sprchac, zubna pasta a spol.

      Odstrániť
  4. no máš toho riadne veľa :o)snáď to neješ :o)))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. aaaa MUA tiene milujem :)) nemám paletku, ale tie jednotlivé tiene.. Pigmentácia a cena super... výdrž s bázou až do rána... ešte okrem MUA odporúčam Sleek palette - mám aj diorky, shiseido, chanel tiene, ale na palety od Sleek cosmetics nedám dopustiť - cena do 7 libier, veľký výber. Ak si ešte neskúšala, tak odporúčam :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)