streda 2. apríla 2014

Avon Femme


Z balíčka, ktorý som pred niekoľkými týždňami dostala od Avonu na testovanie, mi ešte ostáva predstaviť jednu vec -jednu z ich najnovších vôní, Femme. Oficiálne patrí do skupiny kvetinovo ovocných vôní, hoci ja by som možno povedala, že aj do kvetinovo púdrových. Začnem tým, ako na mňa vizuálne pôsobí flakón - myslím, že sa vydaril oveľa viac, než pri vôni Instinct, ktorú som dostala na otestovanie pred niekoľkými mesiacmi. Pôsobí čisto a evokuje vybrúsený diamant. Dizajn krabičky je "bublinkový" a určite to nie je náhoda - vôňa pôsobí iskrivo a naozaj sa v nej akoby mihne závan šampanského, hlavne hneď v úvode. 

Iskrivý dojem dotvára ja ružový grep v hlave vône. Srdce, to sú predovšetkým kvetiny (pre môj nos je dominantná magnólia a fialka) a v základ vsádza na osvedčený mošus alebo ak chcete pižmo. Mne osobne sa vôňa viac páči po rozvinutí, keď zjemnie a usadí sa. Zaujímavé je, že dizajn flakónu pripomína notoricky známu Bright Crystal od Versace a niekomu sa zdá takmer identický aj obsah - ja tam úplnú podobnosť nevidím, hoci uznávam, že typovo podobné sú. 

Za seba môžem povedať, že by som si ju nevybrala. Vidím to skôr ako nekomplikovanú, ľahkú dennú vôňu pre mladé dievčatá. No z toho, čo som od Avonu v poslednej dobe "naňuchala", patrí táto k tým vydarenejším. 


K dispozícii je v objeme 50 ml EDT.

Už ste mali možnosť ju ovoňať? 
Je tu niekto, koho zaujala tak, že ju nosí? 

Lučiak
foto:ja

4 komentáre:

  1. Ovoňala som len naparfumovanú stranu v katalógu a presne, ako píšeš, je to jedna z vydarenejších vôní. Na leto sa mi zdá aj celkom pekná, ale obávam sa, že ňou bude voňať každé druhé dievča a to nemám rada. Páči sa mi, ale bez vzorky to aj tak nemôžem posúdiť poriadne. A nijako momentálne netúžim po novom parfume, takže si ju určite nekúpim. Hoci investícia je to zanedbateľná,

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mám tento parfém, a príde mi to dosť taká ľahká vôňa, taká ničím nevýrazná ..ale samozrejme že už nosím občas :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som ju už mala príležitosť ovoňať a celkom sa mi pozdáva na leto :) Ja mám však od Avonu dve favoritky a to sú: Little white dress a Slip into daring myslím :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)