utorok 2. apríla 2013

Vyhrajte novinky Bioderma!

Ahojte, dnes sľúbená giveaway o najnovšie produkty z radu Sébium od Biodermy:


Čo to je:

1. Starostlivosť o problematickú pokožku 2v1. Sébium AI korektor pokožku dlhodobo hydratuje vďaka obsahu glycerínu a xylitolu. Patent Fluidactiv zabraňuje tvorbe vyrážok a uhrov. Prekrýva farebné nedokonalosti pokožky, prirodzený odtieň nahrádza make up a zelený korektor neutralizuje začervenanie.

2. Sébium Global je intenzívna starostlivosť o problematickú aknóznu pokožku. Pôsobí na všetky príčiny vzniku akné vďaka spojeniu patentu Fluidactiv a Bakuchiol, zamedzuje tvorbe vyrážok, predchádza vzniku jaziev a pokožke navracia hladkosť.

Ako ich môžete získať:

- výhercovia budú dvaja (respektíve skôr dve :) 
- podmienkou je verejne sledovať môj blog cez GFC a zanechať komentár s odôvodnením, prečo a ktorý produkt by ste najviac potrebovali. A podmienka najdôležitejšia! Do konca mesiaca (teda do 30.4.2013) mi  mailom pošlete recenziu produktu (v prípade Sébium AI korektoru aj s fotkami), ktorú uverejním na blogu ako hosťujúcu. Nežiadam žiadne kozmetické romány, ale stručné a výstižné zhodnotenie daného produktu, cca na 10 riadkov. Takže poprosím, aby súťažili len tie, ktoré sú ochotné túto podmienku splniť. 
- výherkyne vyberiem podľa toho, ktorý komentár ma najviac presvedčí a zaujme, takže je to vo vašich rukách a myšlienkach ;)
- giveaway je otvorená pre všetkých starých aj nových followerov, z ČR a SR.
- zapojiť sa môžete do 5.4.2013, teda máte na to 4 dni.

Štartujeme teraz! 

Lučiak
(foto:ja)


14 komentárov:

  1. Ahoj,
    neviem či sa aj vám niekedy stáva, že máte pocit, že ste po rodičoch museli podediť zakaždým "to najlepšie". =D Ani u mňa to nie je inak. Postava po mamke, pleť po tatkovi. Zmiešanú až mastnú, s rozšírenými pórmi, uhrami a niekedy si myslím, že som ešte stále v puberte. Vyrážky sem, vyrážky tam. Ou jeee... =)
    Hoci puberťáčka už nie som, stále som študentka, takže na produkty od Biodermy pozerám najčastejšie od výkladu pred lekárňou. Už dlho je mojím zbožným prianím nejaký produkt z rady Sébium. Čo by ma dokázal zachrániť pred tými nedokonalosťami... Keď som zazrela novinku od Biodermy, hneď som si povedala, že ten Sébium Al korektor by stál za vyskúšanie, ale obávam sa toho, že mne ako výraznej bleduľke by mohol byť tmavý. Preto by som si skôr zvolila Sébium Global. Verím, že by mi mohol pomôcť v boji proti vyrážkam, upchatým pórom z rôznych iných prípravkov, čiernym bodkám a že by aspoň on dostal nejako pod kontrolu tú moju dokonale nedokonalú pleť...

    Ďakujem pekne už za možnosť zapojiť sa. =)
    Pekné sviatky ešte prajem!

    msutkova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja by som rada vyskúšala Sébium Global, pretože korektory alebo proste všetko farebné vôbec nemôžem, zhoršuje mi to stav pleti.
    juliadreams@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. rada by som vyskúšala jeden z týchto produktov pretože moja pleť je problematická a lezie mi to na nervy. ale chcem vedieť že či v tomto prípade je drahŠie lepšie ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj, sledujem ťa dlhšiu dobu, a produkty by sa mi skvele hodili, napriek tomu, že mám po 20tke, pleť mám zmiešanú a problematickú, póry rozšírené a Biodermu som nikdy neskúšala (na rozdiel od iných lekárenských značiek). Momentálne nepoužívam z lekárne nič, snažím sa fungovať ,,natural´´- repík, len bylinné tonikum na čistenie pleti, domáci ľaliový lieh od babičky a pod., takže recenzia by nebol žiadny problém, priam je to pre mňa výzva a verím, že pleť by z toho nebola v šoku, keďže teraz má oddychový mód :)

    lenocka.jancova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kkeď sa spolu spojí blbý typ pleti - zmiešaná (raz sa jej zachce byť extrémne mastnou raz suchou) a problematická + vykoľajená hladina hormónov po vysadení antikoncepcie = horor v podobe otrasného akné trvajúceho už pol roka
    Skúšam všemožné tabletky, čaje, mastičky, krémy, vody...utratila som za to už celý majetok a stále nič! Preto som otvorená každej možnosti ako sa toho hnusu zbaviť :)
    Od Biodermy mám momentálne len micelárku Sébium, ktorá je vážne super, ako všetci hovoria, nedráždi pleť, nevysušuje, to je pravda...ale účinok v podobe zmiernenia akné sa zatiaľ nedostavil. Možno to treba podporiť ešte inými produktami z tej istej rady (samozrejme tými, ktoré by som veľmi rada vyhrala v tejto giveaway :)) a potom to bude fungovať!
    Som skromne presvedčená, že moja pleť si vytrpela už toľko, že si túto výhru zaslúži :) Prajem ju ale každému, kto má podobný problém a dokáže mu pomôcť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hups a ešte som pozabudla :) keby som si mala vybrať z týchto dvoch produktov, rada by som vyskúšala Sébium Global :)

      Odstrániť
  6. Ahoj Ráda se zapojím a také bych ráda vyzkoušela Sébium AI korektor jelikož mám velmi souchou pokožku díky ekzému a celkove ma pokozka se nekamaradi z každým produktem na plet na trhu :)
    barabursikova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. nebudem ti sem písať román. proste mám produkty bioderma rada a mám pár vecí z rady sébium, veľmi mi vyhovujú, je veľmi pravdepodobné že budú aj tieto tak preto ich chcem :D
    zuzka.maruskova zavináč gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ten Global vypadá dobře. Poslední dobou mám na líčku takovou červenou skvrnu a nechce pryč, nevím jestli to je kvůli nějaké kosmetice, ale nic nového jsem používat nezačala :/ Je to právě jako nějaká vyrážka, takže by mi tento přípravek snad mohl pomoct. Od Biodermy jsem ještě nic nevyzkoušela, čtu různé recenze, některé tuto firmu opěvují, některým příjde jako průměrná drogérková kosmetika, ale žádnou zápornou jsem zatím asi ještě nečetla :)
    "Recenzi" ráda napíšu, ikdyž je to už asi 2 nebo 3 roky, co jsem naposledy měla blog :D Někdy mám chuť se k tomu vrátit, ale jak vidím, kolik mají ostatní holky třeba týdně nových věcí, připadám si, že bych mezi vámi byla jako úplný chudák :D Hezká giveaway, jsem zvědavá na výsledky :)
    indrakova96@email.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Milá Lučiak ;-) tak moje myšlienky sa sustreduju na tieto produkty uz od chvile ako si avizovala na ne giveaway a moje ruky teraz tukaju do klavesnice, ze ano chcem vyskusat a preco, lebo skusam rozne kombinacie produktov (aj od biodermy)aby sa moja plet konecne znormalizovala kedze mi uz taha k 30ke :-)(berie sa zverejnenie veku ako polahcujuca okolonost? ;-)sébium global sa mne pozdava trochen viac.karnisova.lucia@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Jednoznacne by som brala Sébium AI korektor , kedze pouzivam aj micerálku od Biodermi a som s nou spokojná , som zvedaváj na iné produkty. Cena výrobkov od biodermi vo mne vy voláva závraty , ale to je na inú debatu .... Nemám už doslova nervy na uhri a moje vyrážky a ich prekrývanie mi dáva dosť zabrať , ráno čo ráno zažívam pred zrkadlo ten pohľad na seba viem že zas idem maskovať čo sa dá . No z uhrami to je trocha problematické , nech skúšam čokoľvek , nič ich nedokáže prekryť , ba práve naopak , ešte viac ich to zvýrazní . A keď som zistila , že tento produkt dokáže zamedziť ich tvorbu , tak mi to jednoducho príde neuveriteľné , pretože sa to proste v mojom prípade jednoducho ani nedá. Ale rada by som bola ak by ma tento produkt presvedčil o opaku. A navyše to vraj zmierňuje vraj aj začervenanie , na zázraky neverím a ako sama vravím , radšej raz vyskúšať ako 100x čítať nejakú recenziu....moj mail je : m.dercova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Sleduji :)
    Určitě bych chtěla vyhrát Sébium Global, protože proč chtít vyhrát Sébium AI korektor, který bude nedostatky na pleti překrývat, když můžu mít něco, co se zaměří přímo na příčinu vzniku nedostaků? ;)
    I když už je mi 25, problematickou pleť mám stále a už mi to příjde v mém věku hloupé... Proto stále hledám učinné přípravky, které by fungovaly :) Bioderma je můj skvělý pomocník, jejich zelenou micelárku používám už minimálně 2-3 roky a můžu tedy z vlastní zkušenosti říct, že to opravdu funguje. Pleť se mi používáním micelárky jednoznačně zlepšila, odličuje a pleť 100% vyčistí!

    A to je mix důvodů, proč bych Sébium Global od Biodermy moc moc moc ráda vyzkoušela a slibuji, že recenzi napíšu! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Zdravím!

    Ako si tak dnes sedím za počítačom a googlim nejaké zo "zaručených" tipov na problematickú pleť, dostala som sa i k tvojmu blogu a novinkám Sébium od Biodermy. Na túto značku počuť zo všetkých strán samú chválu, a preto láka i mňa. Už niekoľkokrát som sa objavila v lekárni stískajúc peňaženku vo vrecku, ale nikdy som sa ku kúpe nedostala. S akné sa trápim už od mlada. Nie je to nič strašné, dá sa s tým žiť, ale povedzme si pravdu, medzi nami dievčatami, kto by sa z toho tešil :) Rodičia ma vždy ubezpečovali, že s pribúdajúcim vekom bude akné z mojej tváre ubúdať, ale doteraz sa nič také nekonalo. A preto tu teraz sedím na prahu dospelosti (o pár dní mám 18 rokov) a ak sa s odbitím polnoci nejakým zázrakom moja už dospelácka pleť nezmení, budem dúfať, že aspoň ty ma vyberieš a prípravky od Biodermy nejaký ten malý zázrak na mojej tvári urobia.

    Vyhovovať mi budú oba, veď predsa po použití každého z nich bude zo mňa kočka, nie? :)

    Môj mail: batovska.katarina@gamil.com

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)