nedeľa 28. apríla 2013

Spotrebované 4/2013


Apríl sa nám chýli ku koncu a ja tu mám prehľad toho, čo sa mi tento mesiac podarilo doraziť. Väčšinu produktov som na blogu recenzovala, takže stačí kliknúť na aktívny odkaz a dozviete sa podrobnosti. Pridávam len odpoveď na otázku, či by som si ich kúpila znova alebo (v prípade vecí, ktoré som na testovanie dostala), či by som si ich kúpila sama:

- ochranný sprej Color Protect od Gliss Kur. Čo sa týka ochrany farby, berte s veľkou rezervou, ale rozčesávanie vlasov uľahčuje celkom k spokojnosti. Kúpila by som si ho sama? Kľudne áno, je lacný a vlasovú kozmetiku na rozčesávanie používam denne. 
- sprchový krém Tantra od NT. Kúpila by som si ho sama? Po tejto skúsenosti áno, špeciálne na zimu.
- nová verzia obľúbenej micelárky Sensibio AR od Biodermy. Kúpila by som si ju sama? Určite áno.
- samoopaľovacie telové maslo od Bielendy. Kúpila by som si ho sama? Rozhodne, je to jeden z naj samoopaľovacích prípravkov, aké poznám.
krém s kyselinou hyalurónovou a kmeňovými bunkami od Ryor. Kúpila by som si ho sama? Neviem. Možno áno.
- zázvorový telový peeling od Joanna. Kúpila som v drogérii, lebo milujem zázvor a páčilo sa mi praktické menšie balenie, ale tento zázvor vonia dosť netypicky, v kombinácii s inými zložkami mi trochu nadvihoval žalúdok. Takže znova si ho určite nekúpim. 
- očný krém s Q10 od Eucerin. Kúpila by som si ho znova? Teoreticky áno.
- vôňa Passenger Cruise od S.T.Dupont. Nie príliš mainstreamová značka vôní, ale rozhodne dávam do pozornosti, u nás v rodine máme od nich niekoľko obľúbencov - pánskych aj dámskych. Táto mimochodom nápadne pripomína Addict 2 od Dior (a je podstatne cenovo dostupnejšia). Kúpila by som si ju znova? Na jar a leto kľudne áno. 
- bronzer z H&M. Kúpila by som si ho znova? Kvalita nič moc, ale odtieň mi sedel perfektne, takže teoreticky áno. 
- sérum od Pranarom. Kúpila by som si ho sama? Kvôli cene pravdepodobne nie.

Tak, finito. Viete, čo ma na týchto bilančných postoch baví najviac? Keď potom konečne môžem tie prázdne obaly hodiť do koša :)
Ospravedlňte prosím dočasnú slabšiu frekvenciu nových článkov, ale musím nemilosrdne priznať, že s oteplením ide blog tak trochu na druhú koľaj - pred fotením a písaním dávam prednosť aktivitám vonku. Nezabudnite, o tri dni vyberiem výhercu jarného Lučiak Boxu, takže stále sa môžete zapojiť.

pekný zbytok víkendu, 
Lučiak
foto:ja

3 komentáre:

  1. no, peknú zbierku odpadu si vyprodukovala:-)) Luci, ak porovnas samoopalovak Alverde (tusim ty si ho recenzovala) a tento Orech, Jantar, ktory sa zdal lepsi? Alverde bezne dostat v DM, Bielendu by som musela objednavat s postovnym, tak ci su aspon trochu na porovnatelnej urovni, ako to vidis? tnx:-))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jani, ja by som sa prihovarala za tu Bielendu kvoli tomu, ze ja mam dost suchu pokozku tela a toto je jeden z mala, ktory ju vobec nevysusoval, asi aj vdaka tej maslovitej konzistencii.

      Odstrániť
    2. tak já do toho jdu:-)

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)