nedeľa 1. júla 2012

Letné radosti

Peknú pekelnú nedeľu želám!
Vonku je naozaj teplo. To je zrejme to leto, na aké sme tak dlho čakali, nie? Takže žiadne sťažnosti, len suché konštatovanie: čokoľvek nad 30 stupňov ma neuveriteľne spomaľuje. Naplánujem si 3 posty za týždeň a dokážem dať len jeden. Tak prosím o pochopenie :) Dnes je to taká zmeska drobností, ktoré som si kúpila v poslednej dobe a v podstate nestoja za samostatnú recenziu:


Z ľava: telové mlieko po opaľovaní s trblietkami. Chcela som ho len a jedine kvôli jeho vôni. Jeho hydratačné schopnosti totiž nestoja za veľa. No a ešte tie trblietky, hm... ale vôňa je naozaj super - kvetinovo kokosová. Vskutku letná. Ďalej lak od S-he v koralovej farbe - odtieň krásny, výdrž priemerná. Pena na holenie Balea s vôňou maslových citrónových sušienok. Mňam. Očný krém od YR - žiaden zázrak, ale môže byť. Stál ma úplne smiešnu sumu - zlomok oproti MOC. No a keďže som tu pred nedávnom chválila túto novinku - hydratačný krém s archangelikou od L´Occitane a momentálne je dostupný za fajn cenu v tomto cestovnom 20 ml balení, už je môj. Na leto ideálny. Pekne rozžiari, hydratuje, ale ani v týchto pekelných teplotách sa nelesknem. A posledná malá radosť - interiérový parfum s vôňou Sweet Bergamot od Marks & Spencer. Fantastická, povzbudzujúca vôňa! Ak máte možnosť, choďte si ju vyskúšať. 




A aby ste si nemysleli, že sa dočista blogovo flákam, mám pre Vás novinky: novú kozmetickú spoluprácu (zatiaľ nepoviem s kým :) a dve giveaways. Detaily čoskoro! 

Na dnes všetko, idem sa ďalej snažiť prežiť. Pekný večer, 
Lučiak
foto: ja

6 komentárov:

  1. balea by mala začať vyrábať voňavky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zvu na Sheinside Giveaway o šaty !

    OdpovedaťOdstrániť
  3. :D skvelé ulovky :)


    stromcekystastia.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten interiérový parfém vyzerá zaujímavo, asi poň najbližšiu dobu skočím. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. práve dnes som si tú penu kúpila... milujem ich limitované edície a veselé obaly :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)