pondelok 31. januára 2011

What the hell ???

Už aj do našich končín definitívne vtrhla zvrhlá móda navliekania psov do kadejakých ťuťu-muťu oblečkov.
Prehliadku kuriozít je možné pozorovať špeciálne teraz v zime, keď starostlivé (predovšetkým) paničky nevypustia psa von bez toho, aby mal pekne zakrytý chrbátik, brušinko, najlepšie aj kapucničku na hlavičke a úplne ideálne aj nejaké tie psie topánočky. 

foto: baxterboo.com
Najvhodnejšími objektmi na takéto arci zhovaďovanie sú väčšinou psy drobných plemien, bez ohľadu na typ srsti, ale nájdu sa aj exempláre nad 35 centimetrov v kohútiku, ktoré musia strpieť čačané výčiny svojich majiteľov. Ale keď je to také zlatušké, však? Pozji, aký je jozkošný!!! 

foto: blog.fabrictales.com
NIE, NIE JE.
JE TO GÝČ! 

foto: curiousphotos.blogspot.com








foto: curiousphotos.blogspot.com

foto: curiousphotos.blogspot.com


A teraz počujem tie zdesené výkriky. Ale veď bez toho mu bude zimka! Nie, nebude. Normálnemu psovi s normálnou srsťou (to znamená, zloženou z vrchnej vrstvy a z podsady) zimka určite nebude. A určite nestihne zamrznúť počas polhodinovej prechádzky okolo bloku. Zimka bude len trpaslíčiemu prešľachtenému chúďaťu, ktoré chodí naobliekané aj v byte a štrngoce pri tom  swarowského krištálikmi.

Lúčim sa revolučným pokrikom
LET DOGS BE DOGS!
Lučiak

P.S.
pri hľadaní fotodokumentácie k tomuto postu mi do očí udrel tento occasion dress, ktorý mi vzhľadom k tomu, že ide naozaj len o príležitostnú srandu, príde aspoň vtipný :)




foto: doobybrain.com

















5 komentárov:

  1. teraz som uprimne nevedela ci sa mam smiat alebo plakat..to je zufale..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. bianca co? kto?
    dufam ze nie moj post :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nemate celkom pravdu. takemu yorkshirovi realne hrozi podchladenie. nevidim nic zle na vkusnom jednoduchom svetriku alebo kombineze so skrytimi labkami- akonahle je viac stupnou pod nulou, psika okamzite obliekam - v zime sa chodniky totiz posypuju, coz sa je potom vidno na bolavych bruskach na labkach. samozrejme musim uznat ze tieto fotky tu su uz extrem a svedcia o dusevnom stave majitela.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. A je to tady. Zaujimalo by ma, či si anonymná myslí, že yorshiriky boli vytvorené a kruto vrhnuté do našich tuhých zím len toť pred 10timi rokmi, odkedy obliekanie psičenkov fachčí v plnom prúde.
    Správna odpoveď - NIE. A prežili napriek neobliekaniu? ANO!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)