streda 5. januára 2011

Sny na 15 centimetrových opätkoch...

Pôvodne som chcela naj výpredajové kúsky z topánkového oddelenia net-a-porter vtesnať do predchádzajúceho článku o handrách, ale nazbieralo sa mi toho toľko, že to pokojne vydá aj na článok samostatný. Ešte predtým, ako vás zavalím fotkami tých nenormálnych topánok sa vám musím priznať, že slintanie nad týmito kúskami je u mňa o čosi bezbolestnejšie, než nad šatami, pretože... Pretože mám veľkú nohu, no! Nemôžem za to, taká mi narástla. A tým pádom väčšinu z topánok, ktoré by som si za iných okolností nadšene kúpila, proste neobujem. A v mojom čísle sa nevyrábajú. A to je asi moje jediné šťastie.

Dobre, dôvernosti máme za sebou, ideme sa kochať:

Tak tieto šnurovačky pochádzajú z dielne Reed Krakoff a vezú sa na stále ešte aktuálnej vlne púdrovej mánie. Okrem toho, že sú svinsky snake-unfriendly (áno, tá vzorovaná časť, to je pravý pytón), stoja neuveriteľných 1354 Eur aj nejaké drobné po zľave. A vyrábajú sa len do našej veľkosti 40. S pytónom sa skrátka musí šetriť, no.

Tieto druhé krátke čižmičky Antik Batik sa mi tiež veťmi páčia, špeciálne farba. A samozrejme ten pekný detail s viazačkou... 


Aha, aké lacné! Len 192,82 Eur. Najväčšie mali v 41tke, ale vypredali sa. Kurnik, čo sa ja túto zimu neobujem?!?

No a potom tu máme jedny anjelské... Sú neskutočné, ako celý Alexander Mcqueen - česť jeho pamiatke. 594 Eur. Nemám ďalších slov.

Teraz jedny, nad ktorými vzdychám už dávno - v štýle indiánskych mokasíniek, zn. Givenchy, len riadne podbité 15 cm podpätkom... 15 cm podpätky, to je kategória, pri ktorej premýšľam, koľko približne by mi trvalo, kým by som sa v nich tak kvalitne strieskala na zem. Myslím, že vôbec nebudem prehnane kritická, ak si tipnem, že po prvých desiatich krokoch. Na také výšky skrátka vôbec nie som zvyknutá. Ale Drahý ma presviedča, že mám zbytočné obavy a smelo mám do tých 15 centimetrových ihiel ísť... Vraj chodiť nemusím   vôbec... Maximálne od dverí spálne k oknu... To je tak päť krokov približne a ak sa budem sústrediť, istotne to zvládnem. Pravdaže, on má asi na mysli tak trochu iných 15 centimetrov, než tento ostrapcovaný kúsok. Neviem čím to je, ale mokasínové typy topánok pôsobia na chlapov antisexuálne. Jasné, nerozumejú tomu... 


Ešte trošku zostaneme pri strapčekoch. Čo poviete na tieto rozkošné vínové šnurovacie? Yves Saint Laurent,  aktuálne 469 Eur. K tomu čierne nepriehľadné pančuchy, nejaká chic suknička... Úplne počujem to nehanebné klopkanie po chodníku!

A je tu záver. Na ten som si nechala niečo, čo najlepšie vynikne ku krásnej plesovej róbe. Prenádherné semišové sandálky v tmavej vínovej, s jednoduchým kovovým detailom. Krása. Gucci. Z našej dnešnej ponuky patria k najlacnejším - 354 Eur. 


Vypredané... 

Váš Lučiak.

fotky v článku: www.net-a-porter.com

3 komentáre:

  1. tak tie indianske mokasinky dostali aj mna, chyba mi tu smajl s jazykom po kolena :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ok, tie hnede steklovite mokasinky ma tiez dostali :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. hehe, krásne sú aj keď chudák pytón :o) a hlavne vieš si predstaviť, že by si v takých opätkoch držala dieťa za ruku a to by ňou ešte trhalo, lebo by nechcelo ísť :o))zbohom :o))

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)