štvrtok 24. decembra 2015

TOP 7 za rok 2015


Každoročne robím na blogu ku koncu roka prehľad toho najlepšieho (aj najhoršieho), čo som za 365 uplynulých dní vyskúšala a zrecenzovala. Ani tentokrát tomu nebude inak, no rozhodla som sa, že na prepadáky kašlem a zostavila som "šťastnú sedmičku" z toho, čo ma najviac oslovilo a pozitívne prekvapilo. 

V roku 2015 sa "urodilo" veľa skvelých maskár :) Začalo to Lash Sensational od Maybelline, pokračovalo Panoramico od Gabriela Salvette a mne skvelo sadla aj Miss Manga Punky od L´Oréal. 




A aby riasy vyzerali super aj "nahé", skvelo im pomohlo sérum na ich rast od Artdeco.


Objavila som aj skvelý primer od Monu , ktorý je úplne iný, ako všetky tie slizké, silikónmi nadupané lacné aj drahšie bázy, ktoré väčšinou trh ponúka. 


Čo sa týka vlasov, vzhľadom k pomeru cena/výkon ma najviac oslovilo BB na vlasy od Gliss Kur. 


Z pleťovej starostlivosti sa stal mojim favoritom tento rozjasňujúci očný krém z nového radu Cellular Perfect Skin od Nivea.


A TOP7 za rok 2015 kraľuje nedávno recenzovaný rozjasňujúci a dlhotrvácny make up od Bell, ktorý svojim výkonom a smiešnou cenou strčí do vrecka aj podstatne drahšie make upy. 


Tak čo poviete? Súhlasíte? Je medzi nimi niečo, čo vám sadlo rovnako dobre, ako mne alebo k čomu ste sa dostali práve vďaka môjmu blogu? Budem rada, keď mi napíšete v komentári. Pre dnešok vám prajem šťastné a spokojné Vianoce. Zvláštne, že je to len jeden deň v roku, ale všetci mu venujeme toľko pozornosti, snahy a príprav, ako keby snáď mal byť posledný v našom živote :)

My sa do konca roku 2015 ešte nelúčime, čakajú vás tu ešte minimálne dva články. 

Užite si to dnes, 

Lučiak

foto:ja 


5 komentárov:

  1. Ahoj,krásne sviatky aj tebe, vybrala si všetky veci, ku ktorým si ma inšpirovala :))) celkom ma to pobavilo... Najviac mi sadla mascara Lash Sensational, Panoramico veľmi skoro vyschla, inak tiež robí pekne mihalnice, ale tá prvá ich aj trošku zahustila:) inak BB krém na vlasy fajn, používam namiesto kondicionéru. Očné krémy striedam a momentálne hľadám nejaký hutnejsi, keďže mám veľmi suchú pokožku a celý deň sedím v klíme. Takže ďakujem za tipy :) a teším sa na nové.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rozmyslam, ktory by ti mohol vyhovovat. Ja mam tiez radsej tie hutnejsie, lebo mam velmi suchu plet okolo oci. Skoda, ze uz zmenili ten fialovy anti age s mucenkou od Alverde, ten byval kedysi super.

      Odstrániť
    2. Ja ho pouzivam uz par mesiacov a podla mna je stale dobry.

      Odstrániť
  2. Las Sensational je jednoznačne riasenka roku 2015. Je proste mega dobrá. Škoda, že sa tak ťažko odličuje.

    keelifestyle.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)