pondelok 30. novembra 2015

Spotrebované 11/2015


November bol v kozmetickej spotrebe úplne priemerný, ba priam až striedmy. 11 kúskov a tu je pár slov na ich adresu:

- telové mlieko Lactovit, údajne vyživujúce, na suchú pokožku. Áno, je príjemne ľahké a super sa roztiera, rýchlo vsiakne, ale na moju suchú pokožku je to slabý kaliber. Znova určite nekúpim. 

- sprcháč Dove Silk Glow som kúpila hlavne kvôli vôni. Tieto sprcháče sú extra husté a krémové, pokožku nevysušuju, sú fajn. 

- ďalší oficiálne sprcháč, ale v skutočnosti multifunkčná vec, na telo aj vlasy,  od Born to Bio s vôňou Monoi Coco. Nečakajte žiadku syntetickú kokosovú slaďárnu typu Balea, toto vonia ako čerstvá kokosová voda. Neobsahuje žiadne humusné sulfáty, umelé vône a farbivá. Na vlasy poslúžil výborne, no s nutnosťou použiť nejaku výživnejšiu masku. 

- 2 minútová kúra na farbené vlasy od Balea bola tiež fajn, používala som ju ako kondicionér. Je bez obsahu silikónov, no napriek tomu sa po nej vlasy super rozčesávali a boli pekne lesklé. 

- pleťový peeling od Freeman bol fajn, neohúril, nenadchol, bežný priemer

- túto jeseň bola mojou najobľúbenejšou vôňou My Burberry EDP a je mi ľúto, že už je na dne, chystám sa na ďalší flakón. 

- spotrebovala som aj BB stick od L´Oréal. V lete a ešte aj začiatkom jesene mi robil dobrú službu, no nové balenie si na zimu kupovať nebudem, s príchodom ochladenia som totiž musela kompletne zmeniť starostlivosť o pleť a týka sa to aj make upu. Na zimu je pre mňa príliš suchý. Každopádne, "tyčinkovým" make upom som prišla veľmi na chuť a na ceste mám už ďalší, od inej značky, sama som veľmi zvedavá, aký bude a či budem môcť potvrdiť super povesť, ktorú má v recenziách. 

- očný krém od Nivey z radu Vital Soja som síce spotrebovala, no moje očakávania nesplnil. žiadne vyhladenie vrások okolo očí sa nekonalo a jeho hlavným pozitívom tak ostáva akurát to, že mi nedráždil pokožku očného okolia. 

- druhým kúskom dekoratívky od L´Oréal je maskara Miss Manga Punky, tú som si obľúbila veľmi a ešte si zaobstarám ďalšie balenie. 

- potom tu máme jeden rúž od Essence, ktorý bol v peknom mauve odtieni a používala som ho tak často, až sa etiketa úplne zošúchala, takže vám nepoviem jeho názov :D

- a dnešný prehľad uzatvára top coat  od Pegy Sage

A zasa bolo dosť veľa nákupov + stále mám nejaké resty ešte od leta, takže v decembri (snáď) budú články o veľmi dobrom a lacnom make upe, pleťových sérach Origins a Shiseido, starostlivosti o suchú pleť v zime, legendárnom kréme na ruky od E.Arden a dáme aj nejakú tú vianočnú rozdávačku. 


Lučiak

foto:ja 

6 komentárov:

  1. Prosim, kde sa da kupit Born to Bio? Hladala som to v DM a nic. Dakujem! Zelam pekny den :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ahoj, v DM hladat zbytocne, ja som kupila na xparfumy.sk, ale pozeram, ze uz sa tam nepredava. Ale maju aktualne na parfums.sk za fajn ceny, popozeraj

      Odstrániť
    2. Dakujem Ti Luciak! :)
      Mimochodom ako je to s tou Tvojou insomniou? Pamatam si ako si o tom napisala pred par rokmi clanok. Ocividne mam velmi nudny zivot, ked si taketo veci tak dobre pamatam :D

      Odstrániť
    3. Heh, insomnia je tu stale so mnou, niekedy viac, niekedy menej.

      Odstrániť
  2. ta balea 2 min kura je super ja ju mam velmi rada a hlavne ma tesi no silicones

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No musim povedat, pozitivne ma prekvapilo ze aj napriek absencii silikonov po vlasoch dobre klze a robi prakticky porovnatelny efekt ako kondicionery so silikonmi.

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)