štvrtok 5. februára 2015

Testujeme: Isadora Eye Shadow Fix


Milá Isadora! 

Vieš, že mám pre teba slabosť. Vieš, aká som bola smutná, keď si zmizla zo slovenského trhu. A vieš, ako sa vždy poteším, keď vonku v Douglase zbadám tvoje štedré stojany. Vieš, že tvoju ceruzku na obočie považujem za bezkonkurenčnú. 
Tak prečo, povedz prečo mi toto robíš??? Prečo dopustíš, aby fixačná báza pod očné tiene nesúca tvoje meno, do ktorej som vkladala toľko nádejí, bola takým nepodarkom? 
Drahá Isadora, hlboko si ma ranila. Tentokrát ti to ešte odpustím, ale prosím, v mene našej lásky sa polepši!

tvoj rozčarovaný a sklamaný

                                                                                                              Lučiak



No. Asi ste pochopili, že z tejto fixačnej bázy dvakrát nadšená nie som. Len aby bolo jasné, prečo: "korektorové" balenie sa zdá byť spočiatku ako dobrý nápad (bázu môžete aplikátorom nanášať priamo na viečko), ale akonáhle sa dostanete do polovice objemu produktu (celkový obsah je 6 ml), zrazu je veľký problém na aplikačnú tyčinku niečo nabrať. To po prvé. 

Samotná konzistencia bázy aj jej farba sú v poriadku. Báza je neparfumovaná, hypoalergénna a dokonca vodeodolná. Výrobca deklaruje po jej použití perfektnú výdrž očných tieňov až do večera. Ale není tomu tak. Tiene držia na mieste v bezchybnom stave cca 6, maximálne 8 hodín, potom sa nemilosrdne ukladajú v ohybe viečka, stále viac a viac a finálny vzhľad na konci dňa je veru biedny.

Isadora Eye Shadow Fix

Takže, napriek mojim sympatiám k značke ako takej, nemôžem doporučiť. OK, ku cti báze slúži aspoň to, že nestojí príliš veľa, cena sa pohybuje okolo 7-8 Eur. Zas na druhej strane, radšej si ich odložiť na niečo iné, výkonnejšie. Mojim favoritom medzi očnými bázami stále ostáva táto.


Lučiak

foto:ja

5 komentárov:

  1. Mozem sa spytat preco netestujes MAC?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. uz som parkrat spominala, ze MAC je jednou zo znaciek, ktore ma nechavaju chladnou, nemam motivaciu do toho investovat. Ale do buducna kategoricky nevylucujem.

      Odstrániť
  2. zaujímavý nápad s tým aplikátorom :) ja inak neviem prečo, ale veľmi tento aplikátor nepreferujem asi skrz lesky na perách z raného mládi, keď jeden priesvitný lesk sme mali strašne dlho a bol potom zafarbený a celé sa mi to nakoniec nezdalo príliš hygienické. Vtedy sme nejak nedbal na pravidelné čistenie aplikátorov, štetčekov a podobne. Teším sa keď ho predvedieš v nejakom líčení :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. luci, moje oci su uplne mimo. male, hlboke, mastno suche, padnute viecka a nedrzi mi na nich nic. jedine co pomaha je mac paint pot. fakt chod do toho. mam ho od decembra 2013 a pri kazdodennom pouzivani som neminula este asi ani patinu. som mega spokojna. tereza

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)