sobota 21. februára 2015

Testujeme: Avon Ultra Color Indulgence

produkty venoval Avon


Nové rúže od Avonu Ultra Color Indulgence už recenzoval asi každý, ale ak by Vás náhodou zaujímal aj môj názor, nech sa páči, tu je. Začnem tým, že všetky štyri odtiene, ktoré mi na otestovanie prišli, sú úplne mimo môj farebný typ a sama by som si ich nikdy nevybrala. Myslím, že tento fakt dosť výrazne ovplyvnil môj názor na ne. Lebo predsa len, rúž, ktorý Vám farebne sadne, môže mať aj menšie nedostatky, ale tie nekričia na perách do sveta tak, ako pri odtieňoch, ktoré Vám jednoducho nepristanú. 

Oficiálny popis týchto rúžov znie: gélové zloženie, účinná hydratácia a lesklá farba. Odtiene, ktoré som (aj ostatné blogerky) dostala, sú Royal Peony, Petal Pink, Honey Flower a Daffodil Petal. 



zľava: Daffodil Petal, Honey Flower,  Royal Peony a Petal Pink

Konzistencia rúžov je ľahká, neviem, či by som ju označila priamo ako gélovú, každopádne, ak chcete dosiahnuť výraznejší efekt, treba ich vrstviť. Najväčším mínusom týchto kúskov podľa mňa je, že nemilosrdne zvýrazňujú všetky nedokonalosti pier - prasklinky aj šupinky. Pri prvom otestovaní som mala pery trochu viac popraskané a pravdu povediac, výsledného efektu som sa až zľakla. Pripomínal efekt tých detských, akoby voskových rúžov ktoré dávajú do paletiek pre malé dievčatká.  Pri otestovaní druhom, keď už moje pery boli v lepšom stave a kedy vznikli aj tieto fotky, to už nebolo také markantné. Ako som už spomenula, i keď to na fotkách nemusí tak vyzerať, odtiene mi naozaj nevyhovujú (ak by som dala foto vzhľadom k celej tvári, bolo by to vidno lepšie). Najviac do úvahy by ešte prichádzal Honey Flower, ktorý sa javí ako neutrálny, nude odtieň, v kontraste s mojou tvárou má však príliš teplý podtón. Daffodil Petal je výrazne koralový, Royal Peony je pre mňa príliš krikľavý a Petal pink, to je už úplne mimo, vyzerám s ním doslova mŕtvolne. 

Avon Ultra Color Indulgence, zľava: Honey Flower, Daffodil Petal, Royal Peony a Petal pink 

Druhým negatívom je výdrž - mne na perách vydržali sotva hodinku a to je naozaj málo. Plusom je naopak veľký výber farieb (20) od najvetlejších až po temné burgundy odtiene.




Nuž, ja a tieto rúže sme si proste nesadli, to sa stáva. Každopádne, na blogoch som narazila aj na úplne nadšené recenzie, tak Vám asi neostáva iné (ak ich máte v merku) len si ich vyskúšať na vlastných perách, aby ste si urobili názor. Rúže sú v ponuke za uvádzaciu cenu 3,50 Eur (myslím že úplne zodpovedá kvalite a efektu), bežná MOC bude 6,90. 

Lučiak

foto:ja

22 komentárov:

  1. I love your style and your blog. Im so obsessed with this post. I love it !!
    ❥ ೋ.. I hope you like my blog too. ೋ.. ❥
    Sydney Sleek

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super recenzia :) presne po týchto som sa pozerala aj ja, ale asi to teda nechám na hľadanie inde. Veľmi sa mi však páčia tie odtiene, čo si dostala. ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nuz, pekne vyzeraju na ruke, len na tvari uz nespolupracuju

      Odstrániť
  3. Chacha, škoda, že si nepridala foto celej tváre, v tom lila rúži by som si ťa pozrela... Ja nechápem, prečo sponzori nepersonalizujú tie odtiene, potom sa asi mierne čudujú nad negatívnymi reckami... Čo ty vlastne potom robíš s týmito odtieňmi? Respektíve celkovo s takouto kozmetikou, ktorá Ti nevyhovuje? Normálne by si aj bazár mohla založiť, hoc aj tu na blogu :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. co ti poviem, nepersonalizuju lebo je to takto jednoduchsie...ale ako si spravne podotkla, uz len to samo o sebe dava dobry zaklad na negativnu recenziu.
      Kozmetiku, ktoru dostanem a nevyhovuje mi, sa snazim bud posunut niekomu inemu alebo ak ide o veci, pouzite len raz na swatche, pouzijem do giveaway :)

      Odstrániť
  4. mne sa páči odtieň na 1. a 3. fotke pier :) 4. je neviem pre koho použiteľný. Ale má taký plastic efekt, a to zasa ja až tak nevyhľadávam.

    ja zväčša vypoužívam krémové rúže, ktoré mi nesadnú, ale dostanem do daru ako lícenky, niektoré sa dajú veľmi pekne zapracovať štetcami, avšak ako pozerám na tieto tak tie by mi zrejme trošku pošarapatili líčka. Katka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mozem sa opytat, lebo ja sa tomu az tak dobre nerozumiem, a takto ked mi niekto konkretny uvedie priklad, tak sa mi to lepsie objasni...ty si aky typ co sa tyka farebnej typologie? A este jedna otazka, tiez mimo temu, ale tak snad nevadi :) recenzovala si tu rozne bazy pod makeup a ja by som sa chcela opytat, ze ci pouzivas bazu uplne kazdy den. Mne sa velmi paci efekt, aky baza na pleti urobi, ale neviem preco mam trochu vycitky, ked si ju mam chut davat kazdy den, ze ci v konecnom dôsledku si tym nerobim viac skody ako osohu. Janka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tazko povedat, ako je to s tym typom. Nikdy som si endavala robit profesionalnu farebnu tzpologiu, ale cely zivot sa povazujem za svetly zimny typ, no uz som sa stretla aj s tym, ze ma oznacili za chladny letny.
      Co sa tyka bazy, tak da sa povedat ze ju pouzivam kazdy den, teda ked sa malujem. Prave preto musim mat taku, ktora mi ziadne problemy s pletou nerobi. Momentalne je to baza od Biotherm, recenzovala som ju nedavno

      Odstrániť
  6. Súhlasím, ľahšie "prežijem" rúž, ak mi sadne odtieň, dokonca mám aj také, ktoré extra nedržia a sú lacnejšie, ale sú moje obľúbené lebo odtieň je krásny a svedčí mi :) Môj taký odhad teba je letný typ, v tvári máš menej kontrastu ako zimné typy, ale či chladný alebo tlmený letný ťažko povedať len tak z fotiek. Ale podľa swatchu, svieži Daffodil Petal by svedčal jarným typom, Honey Flower asi tlmená jeseň, Petal Pink si viem predstaviť na kontrastnej jari a Royal Peony je chladný, pre chladné leto ale celkovo tie fialkasté rúže svedčia málokomu.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ano, jasne, teraz som si spomenula ze to ty si kedysi spominala ten letny typ v suvislosti so mnou :) Mne sa zda, ze ked uz, tak chladny.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to je inac sranda toto, lebo nazivo ta sice nepoznam, ale z tych fotiek, co mas na blogu, na mna jednoznacne posobis ako teply typ. ved aj makeupy pouzivas tie so zltym podtonom, nie ruzovym. zas na druhej strane farbu oci mas studenu, to je fakt. aj ked je to zlozitejsie - ja som vyslovene zimny typ, moja pokozka je svetla, neopalitelna a ma jednoznacne ruzovy podton. ale oci mam hnedozelene :) asi aj tym, ze ja som prasiatko ruzove, tak sa mi proste vidis tepla (chapeme sa ;), pretoze ja som ovela studensia...
      no toto len aby rec nestala :)
      ruze ma nelakaju, celkovo ma Avon neoslovuje, aj ked zapasticko si po navonanom katalogu posucham rada ;)
      Jana

      Odstrániť
    2. no je to zapeklite s tou typologiou. Inak ja som citala ze aj studeny typ moze mat plet so zltym nadychom. Tak neviem.

      Odstrániť
  8. Odstíny jsou nádherné, já bych je určo využila. Ale ty vlastnosti, co popisuješ...sice mě lákaly, ale teď hodně rozmýšlím. Moc nestojí, tak zkusím aspoň jednu a uvidím :-)
    Stars by Lucy

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Mne zatiaľ každý rúž vydržal, aj keď som nechcela :D
    Akurát na týchto mi vadí to, že mám po nich extrémne chemickú chuť v ústach a to mi nieje moc príjemné.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. No aspoň raz ušetrím. :) Osobne by som sa na typológiu nechala nahovoriť, musím o tom viac počítať..

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ten Royal Peony sa mi tak páči, ale tak na základe všetkých tých negatívnych recenzií odolávam...

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ja s nimi nemám nejaký väčší problém, aj keď je pravda, že pery treba mať skutočne ošetrené a bez šupiniek. A výdržou sú vhodné len na deň, na večer by som si ich na nejakú párty netrúfla dať, lebo by ostali otlačené asi na všetkom :)) Inak máš na fotkách aj v texte prehodený Petal Pink a Royal Peony sa mi zdá :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)