streda 18. februára 2015

Maybelline Lash Sensational Mascara


Hurá, hurá, hurá. Konečne drogériová maskara, na ktorú môžem napísať prudko pozitívnu recenziu. Kúpila som ju, keď ešte bola na našich pultoch ako horúca novinka. Tak nejak mi padla do oka na prvý pohľad, zaujala ma bez akejkoľvek reklamnej kampane (tú spustili cca dva týždne po tom, ako sa dostala do obchodov) už len samotným obalom. Keď som ju navyše otvorila a videla tú kefku, bolo okamžite rozhodnuté - beriem! A našťastie, ani na chvíľu som nemusela ľutovať. 

Aj keď som sa tu práve nedávno na maskary od Maybelline sťažovala, tentokrát značka trafila do čierneho. Už po prvom použití som si túto maskaru zamilovala. Jednak tá kefka - je silikónová, zaoblená, s dvoma typmi štetín. Tie dlhšie na vonkajšom oblúku sa ideálne hodia na horné riasy, super ich zachytia, predĺžia a natočia. spodné, kratšie štitiny sú zas ideálne na dolné mihalnice. Koniec kefky je úzky, dobre sa s ním maľuje v kútikoch oka. Konzistencia farby je tak akurát, aby dobre prichytávala na riasach už od prvého ťahu. Ale hlavne, tá výdrž! Lash Sensational drží počas dňa ako pribitá. Žiadne mazanie, žiadne opadávanie. 


Večer je skoro až problém dostať ju dolu. Chce to trpezlivosť aj dôkladnosť, dokonca ani s odličovačom vodeodolných maskár to nešlo úplne jednoducho. Na druhej strane, radšej sa večer trošku viac piplať s odličovaním, ako musieť počas dňa priebežne kontrolovať, či je všetko na svojom mieste. 

Maybelline Lah Sensational, dve vrstvy

Skrátka a dobre, som naozaj veľmi príjemne prekvapená, hlavne v kontexte toho, aké skúsenosti som s maskarami Maybelline v poslednej dobe mala. Myslím, že toto sa fakt podarilo a za cenu od 6,90 stojí za vyskúšanie.

Lučiak

foto:ja

19 komentárov:

  1. Tak to je dobrá zpráva! Kouknu na ni v drogerce, i balení se mi líbí. Hlavně, že neopadává a neobtiskává se :-) (s tím mívám největší problém...)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dalsia nadsena recenzia, tak uz naozaj nebudem spekulovat :-):-). Vsetko co mam doma uz zacina opadavat, alebo sa otlacat pod obocie, je cas vymenit arzenal.
    Hmm, ale aj Bourjois volume 1 second ma velmi dobre recenzie....och tazke to je.
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. idealne by bolo mat zo vsetkeho na co ma clovek zalusk malicke balenie...u nas casto bez sance :(

      Odstrániť
  3. Já našla svůj ideál v They´re real od Benefitu...ale hledám levnější variantu, láká mě ;).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak toto je naozaj podstatne lacnejsia eventualita, skus

      Odstrániť
  4. táto vyzerá fakt super :) navyše ma aj tvoja super recenzia začína nútiť k tomu, aby som sa po nej poobzerala :D ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mám na ní zálusk. Přesvědčila jsi mě, že ji potřebuji! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ach..prečo vždy tie najlepšie špirály idú najhoršie odlíčiť? :/ Dlhé odličovanie nenávidím, takže si ju asi nekúpim, aj keď som to mala v pláne :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no co ti poviem, dlhe odlicovanie je horor. Ale som ochotna to pretrpiet, pokial fakt maskara drzi cely den na svojom mieste, lebo taka, co sa maze a opadava, nastve viac ako to odlicovanie potom :(

      Odstrániť
  7. Maximalny suhlas.;) Veelmi dobry kup. Este mam rada modru Rocket volume..

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Aj ja som si ju zamilovala. V DM k nej majú zadarmo kozmetickú taštičku

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Zevraj je to dupe rollerlash of benefitu, asi pre nu budem musiet skocit nech viem porovnat

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Viem, ze tato otazka je mimo temy, ale mohla by som sa spytat v akej oblasti pracujes? Vedia Tvoji kolegovia (kolegyne) o Tvojom blogu?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) Pracujem v oblasti vzdelavania. Kolegovia asi nevedia, zatial sa nikto nepriznal :)

      Odstrániť
    2. :) To si sa pred nimi nikdy neprekecla?

      Odstrániť
  11. nie. ale ja to netajim, skratka sa zatial len nikto nepytal

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Kupena, v Tescu maju teraz akciu.Testujem druhy den. Kefka super, hlavne to, ze nie je obria a stetinky mi super oddelia mihalnice.Pekne predlzuje a myslim, ze ked jemne vyschne, tak aj super zahusti. Vcera sa mi otlacila na horne viecko, dnes nie :-) hmmm. Zatial som rozhodne spokojna.
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)