štvrtok 12. februára 2015

Konečne skvelá báza pod make up: Biotherm Blue Therapy Ultra Blur



Tento príbeh sa začal malou vzorkou. Dlho mi ležala v taštičke, kde vzorky hromadím a z času na čas nejakú vytiahnem a vyskúšam. Mala som za to, že ide o krém a preto ma príliš nelákala, pár vecí z pleťovej kozmetiky Biotherm som totiž už dávnejšie vyskúšala a nič ma príliš neuchvátilo. Až raz prišiel jej čas. Vyskúšala som prvýkrát, potom druhý a napokon tretí. A bola som nadšená. Blue Therapy Ultra Blur som objavila ako malý zázrak v čase, kedy som bola totálne znechutená všetkými tými silikónovými podkladmi, čo narobili mojej pleti viac škody, ako úžitku. Áno, aj Ultra Blur silikóny obsahuje. Dimethicone je dokonca na prvom mieste. No nejakým zázrakom na mojej pleti funguje úplne inak, ako napríklad toto zlo, ktoré som recenzovala nedávno. 


Biotherm Blue Therapy Ultra Blur

Konzistencia je na prvý pohľad veľmi podobná napríklad Garnier 5 Sec, ale na dotyk je medzi nimi veľký rozdiel. Ultra Blur vôbec nie je slizko klzká, naopak. Pleť zmatňuje a zanecháva na nej jemnučký film, ktorý okamžite zjemňuje vzhľad jemných liniek a pórov a zmatňuje. Make up sa po nej výborne rozotiera. Pleť sa počas dňa zbytočne nemastí a nespôsobuje mi žiadne šarapaty typu začervenania a mikrozápaly. 30 ml balenie v tube stojí v kamenkách okolo 35 Eur, na internete je u nás trochu problém ho zohnať. Osobne som ho nakoniec kupovala vo Fann. Som veľmi spokojná a teším sa z tohoto objavu.

No a posmelená pozitívnym zážitkom s touto bázou, rozhodla som sa skúsiť aj ďalšie produkty z radu Blue Therapy. Začala som krémom Lift&Blur. Krém má zaujímavú textúru, ktorá na pleti pôsobí zmatňujúco. Je veľmi ľahký, takže sa ideálne hodí aj na mastnejšiu pleť ako podklad pod make up. Vyslovene suchej pleti by pravdepodobne nevyhovoval. Poviem úprimne, že jeho zloženie sa mi nepáči ani trochu, takže neplánujem kúpu klasického full balenia (mám menšie, 15 ml), ale pre ženy, ktoré zloženie neriešia a ide im vyslovene len o efekt na pleti, je to dobrý typ. Jeho cena v klasickom plnom balení sa pohybuje od cca 40 do 68 Eur (podľa toho, kde).


Aké máte skúsenosti s kozmetikou Biotherm? 

Lučiak

foto:ja

6 komentárov:

  1. Vždycky mě v parfumérii přitáhnou ty obaly z řady Blue Therapy. V nákupu mě brzdí dvě věci - fakt, že složení není až takové, jaké bych si představovala (byť nejsem jen super extra bio nature fanda) a druhá, že se mi ty ceny zdají vs. značka kapku vysoké. Ale zase výrobky z řad BT jsou na netu hodně chválené se mi zdá.
    Od Biotherm jsem měla tuším růžové tonikum s Mg, bylo opravdu fajn, ale k nákupu druhého balení mě nepřesvědčilo. Jsem kosmeticky promiskuitní a jeho výkon byl jen dobrý - nikoliv ohromující :)

    Pak mám noční hydratační gel Aquasource . Není špatný, takový průměr - neurazí nenadchne, druhé balení se tedy nekoná.

    Dost mě nadchlo denní sérum ze stejné řady, to mi ve vzorku sedělo super a lákají mě i některé věci z řad BT, ale zas to složení....no....je to dilema :)
    Každopádně báze zaujala, díky za zajímavý tip ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Joooj, ja keď vidím niekde silikón, vyťahujem krucifix :-D Ale je super, že tebe vyhovuje, že si konečne našla "to pravé orechové "... Inak som od Biothermu nemala asi nič, ani vzorku...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak ja v principe tiez brojim proti silikonom, ale potom sem tam natrafim na nejaky kusok, kde mi prekvapivo vobec neprekazaju.

      Odstrániť
  3. Ja a Biotherm tak striedavo oblacno. Na moj vkus maju moc parfumovane produkty - myslim pletovku. Aj teraz som skusala jeden vo vzorke, nejake Serum in Cream a nejaky vyrazny dojem nezanechal. Najviac sa mi lubil odlicovac BioCils (bez parfumacie, jupi). A mam tam aj jeden kult - ich krem na ruky Biomains.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Biotherm mě hrozně láká zkusit, už jsem mrkala na tu zelenou řadu ale tahle báze taky nevypadá špatně ;).

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)