streda 16. apríla 2014

Vône na zjedenie: telová kozmetika Anne Lind

produkt venovalo slovenské zastúpenie značky Annemarie Borlind assay.sk

niekoľko z mnohých vôní radu Anne Lind


Máte radi voňavú telovú kozmetiku? Tipujem, že väčšina z Vás odpovie áno :) Napokon, veď ja tiež, len mám občas problém vybrať si takú, ktorá nemá výrazne syntetický, lacno pôsobiaci odér. Špeciálnou kategóriu sú vanilkové a sladko ovocné vône - niektoré sú tak príkro sladké a pre môj nos vyslovene nepríjemné, až ma striasa :( Pokiaľ ste na tom podobne, výborným tipom je rad telovej kozmetiky Anne Lind od Annemarie Borlind. V ponuke je toľko vôní, že najväčším problémom bude vybrať si :) Veď posúďte samé - brusnica, levanduľa, vanilka, mlieko a med, lotosový kvet a zázvor, pomarančové korenie, ríbezľa, jahoda, citrónová tráva... od sviežich citrusových až po sladké a korenisté. Ja som dostala na testovanie parfumáciu lotosový kvet a zázvor. A táto vôňa mi sadla perfektne. 


Je veľmi svieža,dominuje naozaj zázvor, ktorý sa spája s jemnými kvetinovými tónmi. Na jar ideálne. Telové mlieko používam ráno, kedy ma jeho vôňa príjemne povzbudí. Za podstatný považujem fakt, že všetky aromatické prísady a parfumácie, ktoré značka Annemarie Borlind vo svojich výrobkoch používa, sú 100% prírodného pôvodu. Teda žiadne lacné syntetické zložky. Na mojom telovom mlieku je to naozaj cítiť - jednoducho, ako keby ste odšťavili čerstvý zázvor a zasypali ho čerstvými kvetinami :)


Konzistencia mlieka je ľahká, nemastná, dobre sa rozotiera, pokožku pekne hydratuje. Na túto ročnú dobu je pre mňa úplne postačujúca, v zime potrebujem niečo výživnejšie. Kompletné zloženie nájdete tu

Ktorá ktorá vôňa Vám najviac evokuje jar? 

Lučiak

foto:ja

7 komentárov:

  1. Aaaaaaaaaaaa, to vyzerá úžasne, presne vôňa pre mňa! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som napr. dnes vyvenčila pradu- infusion d'iris... kosatec + mandarínkové kvety. to je pre mňa také jarné
    ale tieto telové mlieka vyzerajú veľmi dobre. takou levanduľou by sa určite nedalo nič pokaziť

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vidis, ja konkretne levandulovu vonu odjakziva prilis nemusim, ale z inych by som si veru vedela vybrat

      Odstrániť
  3. Ak by som si mala spomedzi vôní vybrať, zvolila by som túto istú.. Ale aj mlieko a med neznie zle...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Určite by som si vybrala levanduľu a citrónovú trávu. Ale až potom, čo by som minula všetky doteraz aktuálne čo mám doma odložené - cca 8 ks (veľmi sa mi páčili, tak som si ich kúpila do zásoby). Som ako hraboš poľný :))).
    Len tá cena 8 € za 150 ml je na mňa príliš :(.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mne sa s jarou spaja fialka, milujem ich vonu. Minule som uplnou nahodou objavila v DM emulziu na ukludnenie pokozky po epilacii a ake bolo moje prekvapenie, ked som ju otvorila a na mna zmurkla nadherna fialkova vona. Odvtedy som zavisla :D Skoda len, ze je to malicke balenie. Inak mavam vcelku problem, ze po aplikacii vselijakych vonavych kremov ma svrbi pokozka :/ Takze vacsinou na natieranie "celej plochy" pouzivam strau dobru niveu. Teda samozrejme v podobe mlieka a ked ma flasa este aj pumpicku, som spokojna uplne a viac mi netreba :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)