sobota 26. apríla 2014

Leto, prosím príď!

Vážne, nepamätám sa, či som sa už niekedy tak nevedela dočkať, ako tento rok. Fakt je, že čím som staršia, tým radšej mám leto a všetko, čo s ním súvisí, ale tentokrát je to extrém, proste už neviem vydržať. Strašne mi ide na nervy zima, dážď, večne zamračené počasie a všetko to, čo tu máme (s malou prestávkou prednedávnom, keď bolo fakt krásne, ale ešte nie na bosé nohy, takže sa to neráta) od októbra minulého roka. 
Aby som privolala to, na čo sa tak strašne teším, poctivo sa už niekoľko týždňov pripravujem. Nafotila som pár kúskov, ktorými som si urobila radosť alebo ktoré som vytiahla na svetlo opäť po roku. Fotky sú z mobilu, takže prepáčte biednu kvalitu, ale na inšpiráciu hádam postačí :)

Doplnila som plavkovú výbavičku :) Aj Vám slaná voda tak devastuje plavky? Keď som koncom zimy urobila inventúru, zistila som, že niektoré z mojich obľúbených sú po minuloročnej sezóne fakt v poľutovania hodnom stave. Alebo je to možno termálnou vodou (chodíme plávať aj v zime). Jedny plavky som kúpila na e bay (s paisley vzorom, zn. Atmosphere) a zvyšné dva tankini vrchy neplánovane v Tescu (F&F). Spodnú časť som si k nim nezaobstarala, pôjdem bez :D Vraj je to tak zdravšie, som počula...


Sandálky sú v lete moje poznávacie znamenie. K jeansom a šortkám mám najradšej ploché, k šatám a sukniam aj s opätkom. Tie hore, kožené s trblietkami, sú z aktuálnej kolekcie New Look (objednávala som cez net), druhé s metalickými remiankami zn. George z e bay.

Bielu tuniku s kvetmi mám už dva roky, je z Oodji. V tomto obchode majú pekné kúsky, ale šijú evidentne na ženy do 175 cm maximálne, lebo väčšinou je mi tam všetko krátke... táto má ale 3/4 rukávy, takže to nevadí :) Vzor mi evokuje Mexiko a keď ju mám na sebe, vďaka svojmu výzoru si pripadám trošku ako hrdinka z telenovely. Taká Chuanita. Vlastne nie, Chuanity sú väčšinou slúžky v zástere, tak čo ja viem, Paola :) Šaty sú zn. Warehouse, kúpila som pred časom na ebay, strašne sa mi páčia tie farby. Stáli ma v aukcii 5 libier a keď som doma zbadala na visačke pôvodnú cenu, musím uznať, že som nakúpila fakt dobre :) Posledným kúskom na fotke sú moje obľúbené letné nohavice. Z Takko, stáli asi 10 Eur, naďabila som na ne náhodou, keď som tam kupovala niečo pre syna. 


Prosím Vás povedzte mi, že keď skončí tento mesiac, leto sa konečne začne. Nie to astronomické, ale to naozajstné. 

Chystáte sa už? 

Lučiak

8 komentárov:

  1. ja sa chystám :D v januári som si kúpila overal na leto :D
    plavky objednané, už len sandále a leto môže byť

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. v zivote som nemala ziaden overal. Vlastne mala, ako kojenec :D

      Odstrániť
  2. tie farebné šaty sú veľmi pekné :)
    ja som si akurát dnes kúpila plavky, takže tiež veľmi netrpezlivo očakávam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tie cele plavky su uuuuchvatne, zboznujem take vzory! A v lete celkovo vsetko havajske, velkokvete a mnohofarebne. Ani ja sa uz nemozem dockat, leto je najkrajsia cast roka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juli mrkni este raz, to su tiez tankini ;)

      Odstrániť
    2. Jaaaj ;-) Ja som tam zjavne videla to, co by som tam vidiet chcela a co by sa mi zislo :-D xixi! Tak ci tam, ja takemu vzoru nedokazem odolat.

      Odstrániť
  4. neboj zachvilu je leto tu ale ako rychlo pride tak aj odide:/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je pekna veta :))) Prva polovica pozitivna, druha pesimisticka, vyberie si kazdy :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)