pondelok 28. apríla 2014

Baklažánovo zlaté

Make up z minulej soboty. Bola som unavená a zdá sa mi, že na fotkách je to aj vidieť... Až spätne som si uvedomila, že som zvolila tieň z fialovej škály, ktorý ešte viac zvýrazňuje kruhy pod očami. No nič. Inak, možno sa čudujete, kde, aká baklažánová? Editor alebo foťák (podarilo sa mi čiastočne resuscitovať môju starú šunku, o ktorej som písala, že definitívne umrela) mi takto skreslil farbu toho baklažánovo-fialového tieňa. V skutočnosti to vyzeralo krajšie a živšie, farebnejšie. 



Použila som: na obočie ceruzku Isadora (ostáva jej už len 1 centimeter! :), najsvetlejší tieň pod obočie a do vnútorného kútika oka je z Avon duo paletky, na horné pohyblivé viečko zlatý tieň z mojej magnetickej paletky Artdeco, do ohybu ten baklažánový tieň z Avon paletky, kombinácia Berry Love, pod spodné viečko fialovú kontúrku, tiež Avon a maskaru Shock od Collistar (mám už druhé full balenie). To je všetko, ponáhľala som sa :)

A tu je celkový look z toho dňa:




Lučiak
foto:ja

12 komentárov:

  1. ja stále obdivujem také pekné a rýchlé líčenie :) pretože ja sa tak absolutne neviem namaľovať - teda aj viem, len to nikdy nevyzerá takto dobre

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. neviem, co poradit :) Mne to rped par rokmi tiez takto neslo, to je poste len prax a potom snazit a vychytat take drobnosti, myslim si, ze velmi pomaha poznat anatomiu svojich viecok, kde treba zosvetlit, kde pritmavit a tak... a to sa da len cvikom. Drzim palce!

      Odstrániť
    2. ďakujem veľmi pekne, skúšam a nevzdávam to - snáď o pár rokov to budem ovládať na jedničku :)

      Odstrániť
  2. Very nice, taky moj styl farebny. Ta fialova konturka vyzera na fotkach hnedo :) trosku aj ta baklazanova. Zaujimalo by ma, aky ruz mas na perach

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tmavofialová a zlatá je moja najobľúbenejšia..:) Inak si naozaj krásne fotogenická..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) No ja si prave myslim, ze velmi fotogenicka nie som, lebo kym vyberiem jednu fotku, kde sa sama sebe ako tak pozdavam a kde si pripadam neskreslena fotakom, musim nafotit aspon 10.

      Odstrániť
  4. Kočkaa :) Vôbec nevyzeráš unavene, práve naopak ten zlatý tieň ťa krásne rozžiaril! Celkovo sa líčenia fotia dosť ťažko akýmkoľvek foťákom, takže z toho si nič nerob. No ale obočie máš dokonalé, dlho som tak precíznu úpravu nevidela, palec hore! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to si ma potesila, lebo moje obocie je asi riadne kontroverzna tema - aj vcera som zan schytala, ze vraj zle, ale na inej stranke :)

      Odstrániť
  5. Ani si nám nemusela písať, že si unavená! Vôbec to nie je vidieť. Líčenie je pekné a nevadí, že tie farby sú tak trochu iné ako píšeš. :-) Baklažánová a zlatá, určite pre mňa top farby...
    katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)