piatok 31. januára 2014

Spotrebované 01/2014 + výherca giveaway!


V dnešnom kombinovanom poste poteším tých, ktorí sú zvedaví na prázdne obaly aj tých, ktorí sú zvedaví, či vyhrali. No prosím, ešte sa to aj rýmuje :) Tento mesiac som sa naozaj posnažila a výsledkom je slušných 15 kusov prázdnych obalov, ktoré putujú do koša. Ku všetkým kúskom, ktoré som na blogu recenzovala, pridávam linky.

Telový krém Babylove z DM som kúpila ako optimálne riešenie na každodenné mazanie v zime, hlavne vďaka slušnému zloženiu - je bez minerálnych olejov. Presne tento krém som používala pred rokmi v tehotenstve a osvedčil sa mi veľmi dobre. Príjemne vonia a pokožku vyživuje po celý deň. Cena je plus mínus 3 Eurá. Pokojne by som si ho kúpila znova. 

S výdatnou pomocou ostatných členov rodiny sa mi konečne podarilo doraziť mega bandasku šampónu Latte od Kalos. Zo šampónu mám také zmiešané pocity, ako som písala už v recenzii - nie je zlý, ale nemôžem ho používať dlhodobo. Takže znova nekúpim. 

Sensibio od Biodermy - klasika, nemám čo dodať :)

Pleťový krém Mixa - na niektorých blogoch bol viac pohanený, než pochválený. Mne žiadne problémy s pleťou nenarobil, napriek tomu by som ho znova nekúpila - nie je ničím výnimočný. 

Krém na chodidlá Neutrogena - krémy, kde sa všetko točí okolo glycerínu a parabénov nevyhľadávam, hlavne kvôli tomu nepríjemnemu nepriepustnému pocitu na pokožke. Tento som pôvodne kúpila ako z núdze cnosť a dopoužívala som ho viac-menej z povinnosti. Znova nekúpim. 

Nasleduje prvé "weirdo" dnešných empties - krém na ruky od Himalaya. Od tejto značky som už vyskúšala viacero produktov, mnohé z nich boli super, ale tento k nim rozhodne nepatrí. Prvá vec - naozaj prapodivne vonia. Čo mi však vadí oveľa viac - po nanesení na ruky sa masírovaním oddeľuje vodná zložka od tej mastnej, nie je to ani príjemné, ani efektívne a po pol hodine som mala pocit úplne suchých rúk, ako by som na ne nedala absolútne nič. Zrejme nie je náhoda, že som ho v DM kúpila s výraznou zľavou, takmer "zadarmo". Rozhodne nekúpim znova. 

Telové mlieko Versace Vanitas, bolo v sete  s parfumom. Tieto "doplnkové" telové mlieka k vôňam príliš v láske nemám - sú síce rovnako parfumované, ale o nejakej super hydratácii nemôže byť ani reč. Z pokožky sa vyparil veľmi rýchlo, určite by som si nekúpila predražené klasické balenie. 

Tuhý antiperspirant od Rexony tu dávam len preto, aby som Vás pred ním varovala - je to verzia, ktorá sa nemá otierať na oblečenie a má zabrániť vzniku bielych fľakov hlavne na tmavých veciach. Funguje dokonale, ale presne opačne - otiera sa úplne strašne, ak som si dala na seba niečo tmavé, mohla som sa spoľahnúť, že mi  na oblečení zanechá vrstvu mazľavej bielej hmoty. Bohužiaľ, nevšimla som si to hneď, takže mi zničil  jednu drahú podprsenku :( Znova v žiadnom prípade! 

Hyaluronové sérum od Balea som už chválila a nie som sama - objavuje sa na čoraz väčšom množstve blogov a zatiaľ som nenarazila na negatívnu recenziu. Určite kúpim znova. 

Maskara Infinito od Collistar a malé balenie maskary Shock rovnakej značky - ak si prečítate obe recenzie, zistíte, ktorá z nich je môj favorit :) Infinito v plnej veľkosti mi inak vydržala štandardné tri mesiace, uvidíme, koľko vydrží Shock.

Ďalej tu máme nejaké rúže a "rúžobalzamy" :) Konkrétne Artdeco (určite by som kúpila znova, len konkrétne tento odtieň je akosi odzrazu problém zohnať), môj obľúbený od Essence, mala som už asi 4té balenie a trochu ma začína nudiť, takže ďalšie možno kúpim trochu neskôr a tónovaný balzam Dermacol Love Lips, už mám ďalšie balenie, ktoré ešte dopoužívam, ale znova nekúpim kvôli obťažujúcej syntetickej kakaovej vôni. 

 Posledným kúskom je linka vo fixke zo "zebrovanej" kolekcie od Dermacol. Znova ju nekúpim, bol to skôr priemer a veľmi rýchlo vyschla.

A teraz poďme na vyhodnotenie mojej narodeninovej rozdávačky: Random.org vyžreboval komentár č.44, a to je...Dominika :)


Odkedy som objavila tento perfektný blog, sledujem ho pravidelne :)) Želám všetko dobré, Tebe aj blogu. Ja oslavujem narodky 31, tak možno sa mi tentokrát pošťastí a potešíš ma super darčekom ;)
dominika.bonova44@gmail.com



Dominiku prosím, aby mi zaslala adresu na viacstylu@gmail.com, nech môžem balíček čo najskôr poslať! Ostatným ďakujem a držím palce nabudúce, sľubujem, že šancí ešte bude dosť ;)
Január ubehol pekelne rýchlo, dočítania vo februári!

Lučiak
foto:ja

3 komentáre:

  1. Pěkný článek, výherkyni gratuluji :)
    Collistar řasenky se chystám brzo vyzkoušet, čtu na ně docela chválu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Neviem či ten tvoj krém Himalaya nebol v takej výraznej zľave preto, že expiroval, pretože to čo popisuješ (divná voňa, oddelujúce sa fáze) sú presne príznaky pokazeného produktu. Reagujem iba preto, že tento krém si kupujem opakovane, pretože patrí medzi moje najobľúbenejšie (na krémy na ruky som veľmi vyberavá lebo trpím ekzémom :) ) a chcem trošku hájiť jeho česť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. expirovany nebol, lebo som to este kontrolovala kvoli tym problemom, ktore robil :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)