nedeľa 10. novembra 2013

Testujeme: Clarins Be Long Mascara

zdroj:clarins.com

Túto maskaru som si chcela kúpiť naslepáka, po tom, čo som videla niekoľko veľmi pochvalných recenzií a hlavne presvedčivých fotiek na nete. Potešila som sa, že to bude nejaká extra vylepšená verzia Wonder Length - ktorú považujem za jednu z naj predlžujúcich maskár vôbec. Nakoniec je všetko trochu inak. Kúpa na slepo sa nekonala a podarilo sa mi dostať k malej, cestovnej verzii. Po vyskúšaní môžem povedať vďaka bohu.
Takto - ono to vôbec nie je zlá maskara. Kefka má špeciálny tvar, na predlžujúcu maskaru je pomerne hrubá, ale pritom je o niečo menšia, než sme u full size balení maskár zvyknuté. Je tiež ohnutá v špeciálnom uhle, aby uľahčila prístup k mihalniciam (na fotke malej verzie to nie je vidieť). Konzistencia maskary je pomerne dosť hustá, na môj vkus a preferencie až priveľmi. Napodiv ale ani napriek tomu nehrudkuje a mihalnice príliš nezlepuje (pokiaľ si vystačíte maximálne s dvoma vrstvami). Jedna vrstva riasy pekne a prirodzene zvýrazní. Nič dramatické, skôr bežné. Druhá im pridá na objeme. Napriek tomu sa mi nezdá, že by táto maskara bola výrazne predlžujúca. Jej veľké pozitívum je, že vďaka tej zmenšenej kefke si veľmi dobre rozumie s mojimi spodnými mihalnicami - pekne ich zvýrazní bez toho, aby pôsobili ťažko a spadnuto. 

vľavo a vpravo hore jedna vrstva, dolu dve vrstvy

Čo sa týka výdrže, je bezprolémová - celý deň bez opadávania a mazania. Odličovanie taktiež prebieha hladko. Full size balenie (7 ml) stojí na internete od 20 Eur, v kamenkách samozrejme o niečo viac. Som rada, že som ju vyskúšala, no môj verdikt je jasný - ak predĺženie, rozhodne siahnite radšej po Wonder Length. Be Long si ale svoje miesto u mňa nájde - budem ju používať na spodné riasy. Malé, cestovné balenie je na to ideálne. 

Lučiak
foto:ja


7 komentárov:

  1. Mam skusenost, ze dobre riasenky (pre moje riasy) neexistuju, iba zle. A teda ak niektora nie je zla, ma moznost, ze si ju oblubim :D Vacsinou ale medzi tymi priemernymi-dobrymi nevidim takmer ziadny rozdiel. Jediny velmi citelny je cena :) Takze za riasenku som dala viac ako 10 eur raz a povedala som si, ze nikdy viac...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja s tebou v podstate suhlasim, urcite sa da najst maskara s vybornym efektom aj do 10 eur.

      Odstrániť
  2. S predlzujucimi maskarami skusenosti nemam. Jediny ozajstny rozdiel oproti tym lepsim drogerkovym som videla len u zhustujucej maskary od YSL. Roky pouzivam Calorie 2000. Nic lepsie z drogerky som na moje riasy zatial nenasla. Nejake fajn recenzie som citala na lacnu spiralu od zn. Jordana. U drahsich znaciek sa ozaj oplati najprv otestovat v mensom baleni. Tiez som bola neraz sklamana... Konkretne z maskar ma ide porazit. Chcem najst konecne nieco nove, lepsie a stale nic...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no jo, ja tiez chcem najst nieco nove, lepsie :))) Keby to tak nebolo, ostanem kludne pri 2000 Calorie.

      Odstrániť
  3. Dnes mi velmi mila predavacka v Marionnaud navrhla, ze nabuduce mam prist nenalicena a vyskusat si u nich maskary. Dobry napad, nie?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Baby a nerozmazáva sa tá 2000 Calorie? Lebo ja mám s týmto najväčší problém, že s v strede dňa pozriem do zrkadla a mám čierne pod očami. Ide ma poraziť. Viete poradiť nejakú čo by ma v tomto nesklamala?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pokial ma pamat neklame, 2000 Claorie problem s mazanim nerobi. Tiez to neznasam, takze riasenka, ktora maze, sa u mna diskvalifikuje okamzite. Skus si pozriet recenzie v sekcii maskara, kedze som na tuto vlastnost zatazena, vacsinou vzdy v recenzii spominam, ci maze alebo nie.
      Inak, niekedy moze byt problem aj v niecom inom - prilis mastny ocny krem, nestastny sklon viecka.

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)