sobota 2. novembra 2013

Takmer nahá


Titulok ako z bulváru, ale nečakajte žiadne hanbaté obrázky. Chcela som Vám len ukázať jednoduché, nahé líčenie, ktoré patrí k mojim najobľúbenejším a najpoužívanejším. Upravila som obočie, naniesla podkladovú bázu od Avon a použila som paletku Elizabeth Arden. Na oblasť pod obočím som naniesla svetlý pieskový tieň, na horné viečko broskyňový nude odtieň + pieskový tieň, do ohybu viečka koralový rozjasňovač, ktorý sa dá pokojne použiť ako očný tieň (to je to najväčšie políčko v paletke) a na orámovanie oka neutrálne hnedý tieň.  Riasy som zvýraznila maskarou Long Lasting Volume. Linku som vynechala. Fotky nie sú nijako upravované. 


...a ešte detail oka :)


majte pekný víkend, 
Lučiak

foto:ja

16 komentárov:

  1. takmer nahé je najlepšie :)
    nie som zástancom výraznejšieho líčenia na bežný deň. človek potom nemá čím prekvapiť pri slávnostnejšej udalosti. akurát tak pripraví väčší šok, ak sa objaví bez makeupu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jak jsi spokojená s tou bázi od Avonu? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Aj moj nazor! Urcite nebudem vstavat o pol hodiny skor, aby som sa hrala so super narocnym licenim. Na bezny den postaci jednoduche, zemite, dymove z 2- 3 odtienov. Potom to vyraznejsie na specialnu prilezitost o to viac vynikne. A u teba Luci, brunetky, to plati dvojnasobne, ze ti zemite a nude farby sedia.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi pekné, len na mňa málo tieňov a chýba mi tam linka. Ale to je len môj osobný štýl :)).

    Julie's blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. wow ta paletka je nadherna
    pozdravy z Milana
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovedaťOdstrániť
  6. V jednoduchosti je krasa :) Nepouzila si ziadny makeup ani bb krem?

    OdpovedaťOdstrániť
  7. True match som pouzivala dlhe roky a velka spokojnost. Potom som presedlala na makeupy od la roche posay, ale v prestavkach sa rada vraciam k true match.
    Luci, ty ako odbornik na zlozenie vyrobkov, co hovoris na true match z tohto pohladu? Resp. aj na makeupy od la roche? Tato tema ma velmi zaujima, uz poznam zopar kozmetickych strasiakov (PEGy, sodium lauryl sulfate), ale kopec dalsich chemickyznejucich ingredienci je pre mna spanielskou dedinou. Nechcela by si tejto teme venovat samostatny clanok? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Soni, dik za koment: k teme zlozenia vseobecne a pripadnemu clanku, podobnych postov je na kozmetickzyh blogoch uz vela, ja sa nerada opakujem, skus si vyhladat cez google. Ono odhliadnuc od faktu, ze niektore zlozky mozu byt potencialne karcinogenne (mam pocit, ze to je uz pomaly vsetko, co nas obklopuje), pointa je v tom, ze co inemu sposobuje problemy, druhemu vobec nevadi. Zober si napriklad take silikony vo vlasovej kozmetike - niekomu absolutne nevadia a priam mu ulahcuju zivot, ja mma skusenostou potvrdene, ze mojim vlaosm prilis neprospievaju a tieto vyrobky mozem pouzivat len sporadicky.
      K zlozeniu konkretne True Match - no, co si budeme nahovarat, je to klasicky drogeriovy make up, L´Oréal je bezna komercna znacka, ktora sa s tym nepare. Obsahuje silikony, PEG-y, parabeny, obsahuje stopove mnoystva kovov.

      Odstrániť
    2. pardon za mnozstvo preklepov, pisem strasne rychlo :)

      Odstrániť
  8. Ups, az teraz pozeram, ze som sa preklepla a omylom dala coment pod iny clanok (mal patrit k tomu predchadzajucemu o loreal true match:))
    Dakujem, pogooglim teda:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krasne obocko.dajte nieco aj o Tom.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)