štvrtok 29. augusta 2013

Spotrebované 08/2013


Poviem Vám jedno tajomstvo. Neviete si predstaviť, ako ma nebaví písať tieto empties články. Fakt, toto je asi piaty alebo koľký v poradí a ja každý mesiac rozmýšľam, že sa už na to vykašlem. Skladovať smeti v zastrčenej krabici v kúpelni, na konci mesiaca ich fotiť a ešte o nich aj písať je asi také kreatívne, ako špárovanie kúpelne vo veľkosti hypermarketu. Je len jeden jediný dôvod, prečo v tom (zatiaľ) pokračujem: je to dobrý spôsob, ako si pripomenúť niektoré "zabudnuté" produkty z dávnejších recenzií a dodať, či sa od prvej recenzie niečo zmenilo. Argument, že si tak môžem udržiavať prehľad v tom, koľko som toho minula, ma veľmi neberie. Môžem, ale akože načo? Kozmetiku si kupujem sama, nikomu nemusím predkladať účty, koľko som toho minula. Pre svoj lepší pocit? Ďakujem, odmeňujem sa radšej iným spôsobom. No skrátka, tento mesiac to ešte dám. A možno aj ten ďalší, ale dokedy, neviem. Čo som tým vlastne chcela povedať okrem toho, že mám depku z počasia? Či Vás vlastne takéto články bavia a sú nejakým spôsobom prínosné. Hm? Alebo je to povinná nuda, ktorá sa každý mesiac objaví na x blogoch. Za názory budem vďačná. 

Tak to poďme rýchlo vybaviť: 8 prázdnych obalov

- peeling z Lidlu Cien, ktorý je určený na chodidlá. Aj som ho na ne používala. A nič špeciálne sa neudialo, myslím, že keby som si ich masírovala mletou kávou, má to asi rovnaký efekt.
- ochranný sprej na vlasy Balea. Pre mňa rozčesávač a okrem toho, že sa mu pokazil rozprašovač po 4 použití, vo mne hlbší dojem nezanechal. 
Chroma Care od L´Oréal. Už po prvom použití som vedela, že Revlon je lepší.
- čistiaca emulzia od Burt´s Bees. Toto by som si potenciálne kúpila znova, lebo bola fajn a trochu prelomila moju psychologickú bariéru voči čisteniu pleti namokro. 
- telové mlieko yvýrazňujúce opálenie od Avonu. Fajn vec.
- do empties prehľadov nezvyknem dávať zubné pasty, antiperspiranty a podobné veci elementárnej hygieny, ale tento od Rexony chcem spomenúť len preto, že bol naozaj spoľahlivý (čo bohužiaľ o väčšine drogériových antiperspirantov povedať nemôžem). Keďže sa mi konečne podarilo ukoristiť zásobičku Secret-ov, používam teraz tie, no keď sa minú, možno kúpim znova práve túto Rexonu. 
- zasa ďalší dámsky gél na holenie Balea. Ja som s nimi spokojná, ale minule ma niekto v komentároch nahlodal na gély Gilette (Gilette Venus žiletky sú najlepšie na našom trhu a nikto ma nepresvedčí, že nie, takže hoci s ťažkým srdcom, vyhadzujem za ne aj ťažké prachy, no kupovať k nim ešte aj gél za 4 Eurá sa mi už naozaj nechcelo) a mal pravdu. Po dlhej dobe som si jeden gél od Gilette  kúpila a je fakt lepší. 
- a na záver malá termálna voda v spreji Avéne. Mám ju rada, považujem ju v rámci tohoto druhu produktov za naj, lebo mi evidentne pomáha, keď mám problém so začervenaním. Doporučujem. 


A na tento odstavec som sa z celého článku tešila najviac: to je za august všetko :)

majte pekný víkend a sledujte ma aj v septembri, bude to stáť za to ;) 

Lučiak
foto:ja

15 komentárov:

  1. Myslím, že ta cien kosmetika není nic extra, když je z lidlu já mám od ní odlakovač a ten strašně smrdí, i když je zavřený.:D a ten revlon vyzkouším.:-)

    AHAISHOPPING.COM GIVEAWAY je na mém blogu budu ráda, když se zúčastníš

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Áno, táto Rexona je veľmi dobrá ostatné Rexony sa mi až také účinné nezdali. Tiež považujem Gilette gély za lepšie, ako Balea, to neznamená, že Balea je zlá. Termálne vody mám rada rovnako všetky.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja si tieto články celkom rada prečítam, ale písať sa mi ich nechce :)) Aj som začala zbierať obaly, ale prestalo ma to baviť, leteli do kontajnera na plasty. Inak súhlas s Venuskami, mohli by ich aspoň trochu zlacniť :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. joj veru mohli :( Ja kupujem v 101tke, su tam o nieco lacnejsie, nez v DM, ale aj tak je to palka. No beriem to tak, ze mi to za tu nepodrazdenu pokozku stoji.

      Odstrániť
  4. Tak je nepiš... Pokud Tě to nebaví, nemá cenu tenhle druh článků psát. Já je třeba taky nepíšu. (Jo, přesně proto, že mě nebaví hromadit smetí... :) )
    Ten Revlon zkusím, mám teď ten stejný Chroma care a když je Revlon lepší, tak není moc o čem přemýšlet... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja mam prave tieto clanky rada - zhrnutie ci ti ten vyrobok sedi alebo nie - ked vidim 10 nazorov na jeden vyrobok na roznych blogoch tak mi to pomaha utvorit si nazor a rozhodnut sa ci ho vyskusam

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja mam prave tento typ prispevkov najradsej. Viac produktov naraz, jasne, strucne, s odkazom na recenziu,...vyborne. A po vyuziti celeho balenia je predsa nazor komplexnejsi ako hned na zaciatku. Bola by skoda, keby si ich prestala pisat.
    Gilette peny su vyborne, ked som skusila inu, nikdy neobstala, takze uz len Gilette.
    Ja pouzivam denne antiperspirant Dove so svetlo zelenym vrchnacikom a raz za cas si davam Driclor z lekarne, ten uplne minimalizuje potenie, takze mapy nehrozia, len opatrne s nim treba.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. K tým žiletkám: u nás jednoznačne Venus. Akurát tá cena no...
    K poslednej objednávke New Look som mala pribalený promo darček Wilkinson Hydro 5 pre ženy, čo sa u nás nepredáva a je strašne moc fajn, tak sa bojím, čo bude so mnou, ak nezoženiem :( (čo je dosť pravdepodobné)
    Avene je tiež super, prvé balenie som mala k Elle a od tej doby som minula jeden stredne veľký a dve takéto kabelkové. Proste pre citlivú pleť ideálne!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. A ja sa zas priznám, že články tohto typu som zatiaľ moc nepochopila... ešte keď má niekto pár kúskov, tak ok, ale keď vidím, ako sú niektoré bloggerky "schopné" vypotrebovať aj 20 kúskov za mesiac, neviem, ale príde mi to čudné. Skor by ma teda zaujímalo, či sa Tvoj názor trebárs zmenil na daný produkt, vtedy to má zmysel, inak pre mňa nie, no. Ale tak vždy to prečítam :) A s Gilette Venus súhlas - odkedy ich používam (a že sú to roky rokúce), neláka ma experimentovať s inou značkou, pokožka je krásne hladká a hlavne žiadne zarastajúce chĺpky či poranenia.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Náhodou tento typ příspěvku vidím poprvé a moc se mi líbí. Ráda vyhazuji vypotřebované kosmetické produkty, protože mohu otevřít ty nové nebo si nové koupit. Je to taková předzvěst slavnostního miniokamžiku.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)