utorok 20. augusta 2013

Back to Basics: Max Factor Masterpiece

a keď sme už pri tom, páči sa mi aj samotný dizajn

Človek niekedy dlho pátra a hľadá to najlepšie až nakoniec zistí, že je tak trochu unavený a so zvesenou hlavou sa pokorne vráti k tomu, čo dávno našiel a nikdy ho nesklamalo. Takýmto metaforickým úvodom (ktorý sa dá použiť nie len na kozmetiku :) začínam dnešnú recenziu Max Factor Masterpiece Volume & Definition Mascara. Masterpiece boli kedysi maskary, ktoré sa u mňa striedali ako na bežiacom páse a nemenila by som ich za žiadne iné. Bola som maximálne spokojná s pomerom ceny a výkonu. Prestala som ich kupovať...ani neviem kedy a prečo vlastne, ale určite to bolo ešte v časoch pred založením blogu a určite v tom má prsty moja nekonečná zvedavosť a túžba neustále skúšať novú kozmetiku. No a potom... si jedného dňa tak nakupujem v internetovom obchode, v košíku jedna položka, po ktorú som tam pôvodne prišla a zasvieti na mňa Masterpiece za 7,90. Zatúžila som si pripomenúť staré časy. 


Masterpiece bola jednou z prvých maskár s ohybnou silikónovou kefkou. Tvar kefky je pre moje potreby ideálny - má zúžený koniec pre šikovnú aplikáciu v kútikoch očí a aj samotná kefka nie je príliš hrubá, takže sa s ňou veľmi dobre pracuje. Masterpiece maskary som si vždy kupovala hlavne preto, lebo krásne zvýrazňujú riasy. Dodávajú im viditeľný objem bez zbytočných hrubých nánosov farby. Je pravda, že konzistencia je o ničo hustejšia, než pri iných maskarách a niekedy to pôsobí až "sucho", ale práve vďaka tomu riasy pekne obalí. A bez hrudiek (hrudkovať začína až keď je skutočne suchá). Maskara perfektne drží po celý deň, neopadáva, nemaže sa. Odličovanie je bezproblémové a rýchle. Čo viac si prijať? 

s dvomi vrstvami

Masterpiece spolu s novšou Clump Defy sú pre mňa najvydarenejšie maskary od Max Factor a jedny z najlepších v rámci drogériového sortimentu. Súhlasíte? 

Lučiak
foto:ja

8 komentárov:

  1. Pěkný efekt dělá... :) Tuhle jsem od Max Factoru nezkoušela, ale možná zkusím! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Absolútny súhlas! Ja mám zasa najradšej Masterpiece Max, ale aj klasická Masterpiece je skvelá, no a samozrejme 2000 callorie. Mám aj Clump defy, nie je najhoršia. Ja však presne viem, prečo som začala skúšať iné mascary, veď to aj viac krát spomínam na blogu- lebo Max Factor má už v poslednom čase také ceny, že sa blíži k niektorým luxusným značkám. Samozrejme, ich maskary sú jedinečné, ale stále je to Max Factor. Mňa najnovšie nadchli maskary Pupa a ceny sú o dosť priaznivejšie, okolo 7 E, v akcii ešte lepšie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Masterpiece Max je tiez skvela, striedala som ich. Ano, tie ceny...specialisti su v tomto DM, tam su podla mna ceny MF maskar nehorazne. Este si pamatam zivo, ako som kupovala prvu Clump Defy u nich za 16 Eur... to uz aj Fann ich ma lacnejsie. Treba sa ale trosku pohrabkat na nete a najdes ovela lepsie ceny.

      Odstrániť
    2. No jasne, aj ja to riesim potom cez internet, alebo v DM minimalne zlavovym kuponom. Len u mna je problém, ze ked nakupujem v eshope a mam zaplatit kuriera, tak uz si pravdaze nieco prihodim a este nieco a este nieco .... Ved vies :-DDD

      Odstrániť
    3. Joj, viem, a ako....:)
      Ved aj tato skoncila u mna takym sposobom.

      Odstrániť
  3. Clump defy patrí určite k tým naj drogérkovým, ale pozerám, že aj táto má super kefku a pekne oddelí riasy :) Asi na ňu zaútočím hneď ako sa mi minie Clump :) Missy

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Značka MAx Factor musí byť:) Počas VŠ štúdia som snáď inú ako MF špirálku ani nemala. Inak ja ich kupujem vždy v ČR vo Fann, večne tam majú nejaké super akcie. Alebo potom v Rossmanovi je často 2000 calories za 155kč.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)