utorok 27. augusta 2013

Novinky od Avon Color: oči

Konečne Vám môžem ukázať novinky z dekoratívnej kozmetiky od Avonu v praxi :) Keďže som toho dostala naozaj veľa, rozdelila som to do dvoch častí. V dnešnej prvej si predstavíme kazetky očných tieňov a kontúrovaciu ceruzku. Pri najlepšej vôli som zatiaľ nestihla použiť všetky farebné kombinácie ( a niektoré ani nepoužijem - tie poputujú do giveaway). Tak teda aspoň tri z nich. Tiene som skombinovala s ceruzkami Glimmerstick Diamonds, ktoré som mala doma už predtým a ktoré patria k mojim obľúbeným.  

paletka Glow Teal

paletka Unrestrained

duo tiene Ocean Waves

A aké tiene vlastne sú? Čo sa týka pigmentácie, záleží od konkrétneho odtieňa. Aj medzi odtieňmi v jednotlivých paletkách vidím rozdiely. Vo všeobecnosti ale patria podľa mňa skôr k tým slabšie pigmentovaným - to znamená, že ak chcete na viečku dosiahnuť pekne sýtu farbu, musíte tiene nanášať opakovane. Čo napríklad tieto tiene nepotrebujú. Na dotyk sú tiež dosť "suché". No pritom majú jednu vynikajúcu vlastnosť, ktorú pri očných tieňoch považujem za veľmi podstatnú - neprášia. Ani tmavé odtiene s trblietkami. Pre mňa naozaj veľké plus - tiene, po ktorých si musím pod očami doslova zametať, nemilosrdne hádžem do koša. S použitím bázy (mimochodom tiež od Avonu) je výdrž vynikajúca - po celý deň. Takže aj napriek potrebe opakovaného nanášania ich hodnotím pozitívne. 

Súčasťou testovacieho balíčka boli aj dve kontúrovacie ceruzky so smudgerom. Ja som vyskúšala bronzovo hnedú. Odtieň je veľmi pekný, ale sklamala ma konzistencia ceruzky - pri aplikácii hrudkuje a čiastočky majú tendencie opadávať. V porovnaní s ňou výťazia jednoznačne ceruzky Glimmerstick, ktoré spomínam vyššie. 

odtieň Bronze Sheen

Nabudúce si ukážeme vynovené produkty na pery. Keďže testovací balíček dostalo viacero blogeriek, som zvedavá na ich hodnotenie a teším sa na ukážky ich líčení.

Lučiak
foto:ja

8 komentárov:

  1. Krásne líčenie!! Ja som mávala z Avon tieňov alergické reakcie, ale snáď už zmenili zloženie a tá paletka je veľmi pekná.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. u mna sa nastastie ziadna alergia neudiala, a to mam citlive oci.

      Odstrániť
  2. Všechny tři styly líčení se mi líbí, ale ta první asi nejvíc. Jsi šikovná! Tak dlouho jsem Avon neviděla, měla bych zkontrolovat, co mají.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja chystám tiež líčenia, len dúfam, že to bude stáť za to čakanie :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. veľmi pekné líčenie :) mám tiež tú prvú paletku od avonu :)

    http://julietandnicol.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)