streda 10. apríla 2013

Testujeme: podkladová báza pod tiene Avon

Dnes mám pre Vás jednu rýchlovku a budem opäť chváliť, chváliť, chváliť :)


Pozitívne recenzie na eye shadow primer od Avonu ste už možno na niektorých blogoch zaregistrovali. Ja som si tento produkt zaobstarala nedávno a odvtedy naň nedám dopustiť. Malá sklenená dózička v sebe ukrýva jemnú, krémovo-penovú konzistenciu, ktorá sa ľahko aplikuje, na viečko dobre prilne a jemne ho aj tónuje - to všetko vytvára výborný podklad na nanášanie tieňov


Na prvé testovanie som pre bázu pripravila skúšku ťažkého kalibru - asi najmenej trvácne tiene, ktoré doma momentálne mám: svetlé odtiene z paletky Heaven and Earth od MUA. Tie sa mi na viečkach bez bázy zlievajú do liniek asi po 4 hodinách. S primerom od Avon sa ich výdrž predĺžila excelentne - bez problémov vydržali až do večera v takom stave, ako vyzerali po nanesení. Báza nevysušuje a nedráždi očné okolie. Zloženie je malý horor (samozrejme, všetko v rámci povoleného kozmetického štandardu, ale sú tam snáď všetky strašiaky milovníčok biokozmetiky - silikóny, ropné deriváty, fosfáty, PEG-y...) Skrátka, kto je v tomto naozaj striktný, mal by sa poobzerať radšej inde (poteším Vás, čoskoro budem recenzovať aj obdobný produkt z kategórie bio a porovnáme ten rozdiel).  Ale fungovať funguje na jednotku. Neviem, aká je štandardná MOC, ja som ho získala neštandardne za 2 Eurá.


Máte tento primer odskúšaný? Ste spokojné? 
Lučiak

foto:ja

9 komentárov:

  1. vyzerá dosť tmavá, čo mi trošku pri bázach prekáža..
    Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak to je skvele, verim, ze je ta baza dobra, lebo tvoje recenzie u mna vzdy platia na 110%. Urcite si ju zozeniem a mozno nahradi sice dobru, ale drahsiu a rychlo vysychajucu Artdeco. Velka vdaka za typ!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám ju a je lepšia, ako hociktorá, čo som doteraz mala! Som nadmieru spokojná, robila som s ňou líčenie na ples a tiene do rána držali ako prilepené.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. báza je super, vychvalovala som ju aj ja, sice trosku po otovreni casom zhustla (cca 5 mes), ale iba nepatrne, vlastnosti ma stale rovnake :)A cena super, moja stala viac, ale tiez to plna cena nebola

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No vidis, a ja som sa definitivne rozhodla prave po tvojej recenzii, ze ju chcem vyskusat :)

      Odstrániť
  5. neco podobneho shanim, dekuju za tip
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mám ho. :) Používám opravdu nepatrný množství a jsem spokojená. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)