piatok 5. apríla 2013

Kto vyskúša novinky Bioderma, a na čo sa môžete tešiť.

Pekný deň sa praje! 


Máme tu sľubované vyhodnotenie giveaway o testovanie Bioderma noviniek z radu Sébium. Po dlhom zvažovaní (vyberala som hlavne podľa toho, kto svoju pleť opísal ako cieľovú skupinu týchto produktov + nemal doposiaľ možnosť veľa produktov od Biodermy vyskúšať) som rozhodla takto: 


Sébium Global posielam Mery:

Kkeď sa spolu spojí blbý typ pleti - zmiešaná (raz sa jej zachce byť extrémne mastnou raz suchou) a problematická + vykoľajená hladina hormónov po vysadení antikoncepcie = horor v podobe otrasného akné trvajúceho už pol roka
Skúšam všemožné tabletky, čaje, mastičky, krémy, vody...utratila som za to už celý majetok a stále nič! Preto som otvorená každej možnosti ako sa toho hnusu zbaviť :)
Od Biodermy mám momentálne len micelárku Sébium, ktorá je vážne super, ako všetci hovoria, nedráždi pleť, nevysušuje, to je pravda...ale účinok v podobe zmiernenia akné sa zatiaľ nedostavil. Možno to treba podporiť ešte inými produktami z tej istej rady (samozrejme tými, ktoré by som veľmi rada vyhrala v tejto giveaway :)) a potom to bude fungovať!
Som skromne presvedčená, že moja pleť si vytrpela už toľko, že si túto výhru zaslúži :) Prajem ju ale každému, kto má podobný problém a dokáže mu pomôcť.
OdpovedaťOdstrániť

Odpovede

  1. hups a ešte som pozabudla :) keby som si mala vybrať z týchto dvoch produktov, rada by som vyskúšala Sébium Global :)
    Odstrániť



a Sébium AI korektor poputuje k Miriam:

Jednoznacne by som brala Sébium AI korektor , kedze pouzivam aj micerálku od Biodermi a som s nou spokojná , som zvedaváj na iné produkty. Cena výrobkov od biodermi vo mne vy voláva závraty , ale to je na inú debatu .... Nemám už doslova nervy na uhri a moje vyrážky a ich prekrývanie mi dáva dosť zabrať , ráno čo ráno zažívam pred zrkadlo ten pohľad na seba viem že zas idem maskovať čo sa dá . No z uhrami to je trocha problematické , nech skúšam čokoľvek , nič ich nedokáže prekryť , ba práve naopak , ešte viac ich to zvýrazní . A keď som zistila , že tento produkt dokáže zamedziť ich tvorbu , tak mi to jednoducho príde neuveriteľné , pretože sa to proste v mojom prípade jednoducho ani nedá. Ale rada by som bola ak by ma tento produkt presvedčil o opaku. A navyše to vraj zmierňuje vraj aj začervenanie , na zázraky neverím a ako sama vravím , radšej raz vyskúšať ako 100x čítať nejakú recenziu....moj mail je : m.dercova@gmail.com


Dúfam, že som Vás dievčatá potešila a ostatným držím palce v niektorej z ďalších rozdávačiek, ktoré chystám. Najbližšia bude už čoskoro, v priebehu tohto mesiaca - jarný LučiakBox :) 
Inak, v rámci paranormálnych úkazov na blogu sa mi úplne zbláznil malý zoznam položiek, ktorý som tu mala ako "comming soon", takže kým sa chlapec spamätá, len tak zľahka Vás informujem, že v dohľadnej dobe tu budem recenzovať hlavne rôznu vlasovú kozmetiku (šampóny, tónovací kondicionér a jeden bio kondicionér), ďalšiu biokozmetiku, ale telovú, nové linky od Dermacolu a rada by som konečne zrecenzovala aj kompaktný make up od Biodermy, ale stále to odkladám na dobu, keď moja tvár nadobudne trochu ľudskejšiu farbu (lebo ten ich "neštandardný" svetlý odtieň je na mňa stále pritmavý), mám aj nejaké nové rúže a tento mesiac budem určite potrebovať aj nový make up, nový púder, novú podkladovú bázu... No skrátka, bude čo jesť, nebojte :D

Lučiak
foto: ja a bioderma

2 komentáre:

  1. jee to je super! :) ďakujem pekne :) pozerám, že som zabudla uviesť aj mail(mery.mikesova@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)