utorok 18. októbra 2011

OH! MY! GOD!

Ako sa Vám páčia? 




Šnurovacie čižmy Devandra .
Priznám sa, k topánkam od Jeffreyho Campbella som si dlho nevedela nájsť ten správny vzťah. Takmer všetci boli tými masívnymi drevenými opätkami posadnutí, mne to prišlo také... proste prehnané. Je to zrejme aj tým, že ja výšku naozaj pridávať nepotrebujem. Tieto sa mi ale páčia veľmi! Za 186 amerických bubáčikov môžu byť Vaše :) Nájdete ich TU. Čo na ne poviete? 

Lučiak
pics: freepeople.com

10 komentárov:

  1. keby mali zavretu spicku a celkovo boli uzavrete tak by nemali chybu!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. zaujímavé, ale vcelku nepraktické :D asi ako väčšina módnych topánok v poslednom čase .. zas raz ostanem pri svojich starých čižmách :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. no tak prakticnost ponechajme tentokrat bokom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. a čoby nepraktické? stačili by mi jedny rifle a nejaké hrubšie legíny na celú sezónu. Nikto by si ich totiž nevšímal a ani nemal možnosť všimnúť:) akurát by ma nebavilo to každé ráno šnurovať, keďže už teraz nestíham do práce:P

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No to šnurovanie :D Inak sa mi veľmi nepáčia, pripomínajú mi viazaním jedny tričká (asi od vietnamcov), ktoré sa onehdá nosili, mali viazanie v strede a pri korpulentnejších devách to bolo na veľké predýchavanie :) ale pozerala som jeho iné a tieto sú teda super http://www.shopbop.com/rumble-95mm-zip-back-bootie/vp/v=1/845524441902965.htm?folderID=2534374302117231&fm=browse-brand-shopbysize-viewall&colorId=11876 :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. noo. ukazala som ich teraz kolegovi v praci a jeho komentar bol, ze "su tak jemne stetkovske a zaiskrili mu oci" Ale ze ked mas na to nohy, budes neprehliadnutelna..podla mna su neprakticke, za tie peniaze sa daju kupit skvele nositelnejsie boty..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jasne, daju... a kolega to vystihol, to je presne ono...su tak na hrane :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. no neviem, ja by som ich brala, keby boli uzavreté, takto na mňa pôsobia tak zvláštne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tieto cižmičky sú brutálne také šupy jak sviňa perfektné

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)