utorok 27. septembra 2011

NEVER AGAIN!

Nie je každý deň nedeľa a niekedy veci jednoducho nefungujú tak, ako by mali. Dnes si dáme tri moje kozmetické omyly, ktoré sa mi v poslednej dobe prihodili. Dievčatá, ruky preč od týchto nepodarkov!


Antiperspirant Garnier Invisi Mineral Calm: siahla som po ňom, lebo mi bolo sympatické, že neobsahuje alkohol, ani parabény. Má skľudňovať pokožku po depilácii a zabraňovať vzniku nežiadúcich bielych fľakov na oblečení. OK, potiaľto súhlasím. ALE! Kde je tá sľubovaná výdrž 48 hodín? Ja som skromná, stačilo by aj 12... lenže tento deodorant jednoducho nestíha! Nepovažujem sa za človeka, ktorý by sa nejako extrémne potil, no po použití Invisi Mineral sa jednoducho necítim komfortne. Stačí, aby ste vyvinuli trochu telesnej námahy a zradí Vás na celej čiare. Začnete sa cítiť. A to už po 3-4 hodinách od aplikácie. Zlatá Rexona!

Kompaktný púder She sa mi zapáčil v DM. Chcela som minerálnu verziu, ale nemali ho v mojom odtieni, tak som kúpila tento zmatňujúci. Má pekný obal. A naozaj zmatňuje. Ale textúra nie je dostatočne jemná a na pleti pôsobí, ako keby ste sa poprášili hladkou múkou. Zmatňujúci efekt vydrží tak 4 hodiny.

Keď Vás kozmetické omyly nestoja viac, než tri Eurá, ešte sa to dá. Ale posledný nepodarok, linka v pere Masterpiece od M.Factor ma vyšiel podstatne drahšie :( Hoci som kúpila celkom nový, nepoužívany kus, ešte zabalený v ochrannej fólii, jednoducho je suchý. Môžem s ním robiť čokoľvek, triasť s ním ako divá, nefunguje. Zostáva po ňom len slabá, sivá šmuha. 8 Eur v koši (bloček som bohužiaľ vyhodila) Shit! 

takže tak... ak máte s nimi inú skúsenosť, sem s ňou do komentárov!
Lučiak
foto: ja

12 komentárov:

  1. Lučiak, iba čo sa týka garnieru, mám ho doma tiež, ale v guličke, ale je to deodorant, t.j. by ani nemal zabraňovať v poteniu ale len prekrývať pach .. nie je to antiperspirant .. ale inak ani proti pachu to nie je žiadna výhra. Ale na mne tuším nefunguje nič ... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moni, no prave, tento by mal byt aj antiperspirant. Ale nie je. Ja som inak spokojna s Rexonou alebo Secretom, len som chcela zmenu...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som dlho používala tento http://www.buyforeverliving.com/aloe-deodorant.htm, vydrží večnosť, neutralne babatkovsky vonia, ale bola som lenivá spraviť si objednávku a skončila pri garnieri a veru dopadli sme obe rovnako :D Inak na CT1 chodi relacia Cerne ovce, a tam dopadol garnier v testovani velmi dobre, len uz si nepamatam, ci to bol presne tento, link je tu: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1097429889-cerne-ovce/211452801080920/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. S věcmi od S-he obecně nemám dobré zkušenosti, takže do jejich produktů bych už nešla, i když balení je moc pěkné...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. no mne práve nejak rexona nesedí, za to garnier minerals som mala v guličke, ešte jeden z prvých, nie tieto verzie na tmavé oblečenie a tak a bol skvelý! dokonca myslím, že by mal pokojne aj ten 48 hodinový účinok, keby som sa nesprchovala každý deň a mala som dosť problém zmyť ho z podpazušia po celom dni, čo ma stále tak "chránil" pred potom :D she značku nemusím, to už radšej essence- za málo peňazí veľa muziky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak po tom garnieri som dnes v Dm-ke poskulovala veru, ale nekupila som, lebo som uz mala kosiku nakup za dost penazi..inak s garniermi mineral v spreji /zeleny obal, zeleno,cierny/ som mala velmi dobru skusenost a to pocas tych najvacsich hork v tomto lete. Mna stve tato Nivea co som si kupila minule http://www.nivea.sk/Vyrobky/Dezodoranty-antiperspiranty/pure-and-natural/Sprej-dezodorant-Pure-and-Natural-Action-s-vonou-jazm%C3%ADnu s jazminovou vonou. Proti poteniu funguje, ale ta sladko-kysla parfumacia je taka vyrazna, ze mi prebije akykolvek parfum a robi sa mi z neho nevolno. Inak Rexona vedie po vsetkych smeroch ... Inak krok vedla tiez kupeny v DM. Je to krem na ruky, cena okolo 3-4 eur v tegliku - Babaria Avena oats hand cream. http://www.google.sk/imgres?q=babaria+avena+oats+hand+cream&um=1&hl=sk&client=firefox-a&hs=M7H&sa=N&rls=org.mozilla:sk:official&tbm=isch&tbnid=W4bH-BSfbefkBM:&imgrefurl=http://www.berioska.com/ayuda_eng.php%3Ftipo%3D2&docid=q3kbtqbB_oDpjM&w=440&h=306&ei=sQyCTvalNY_BswbR-OmaDg&zoom=1&iact=hc&vpx=173&vpy=148&dur=1611&hovh=108&hovw=159&tx=140&ty=82&page=1&tbnh=108&tbnw=159&start=0&ndsp=26&ved=1t:429,r:0,s:0&biw=1280&bih=587
    Tak to bol total shit! Ruky som mala po nom este suchsie ako pred nanesenim, co sa mi nestalo snad nikdy v zivote. Potom som si s nim mazala nohy, ale ani na to nie je dobry...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. kyky: ano, vlastne, ked sa tak zamyslim, s nicim od She som este nebola prilis spokojna...

    nina: suhlasim, essence je fajn a za smiesnu cenu!

    ada: Niveu ako deodorant velmi neoblubujem, ja totiz pouzivam vyhradne sprej a tie Niveacke prasia ako praskovacie lietadlo :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. great review! love your blog

    love from San Francisco,
    Britt+Whit

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ten Britt + Whit je totalne mimo :D. Ze great review:D. Cica si to mohla dat do google translator a zistila by ze ziadne great nebude :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ada, ale no, vieme, ako to chodi a o co v takych komentoch ide :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. super, recenzie já ráda:) hlavne, ak len neútočia na moju peňaženku, pretože na recky často dám a kúpim ale aj varujú pred nepodarkami!
    Garnier zelený ok- ružový som mala len tuhý, ten mi stačil. Púder - She ako značku asi nemám nič, len lak a aj na ňom sa mi robia bublinky, takže u mňa 0 bodov. Essence sa zato drží slušne, Catrice veľmi ešte nedôverujem, hlavne nie špirálam a make upom. Linky v pere alebo s tvrdším "hrotom" rozhodne nie Oriflame alebo Avon!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. oka, ja som toho tu trosku este neznala, Luciak, Ada, naco ma potrebu pisat na SK blog? SK followeri im v SF budu asi na dve veci, či?

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)