piatok 18. mája 2012

Testujeme: Maybelline Illegal Length Mascara


Áno, áno, aj ja budem recenzovať novinku od Maybelline. V posledných dňoch sa objavila na rôznych blogoch a recenzie boli rozporuplné. Takže, ak sa stále neviete rozhodnúť, či ju kúpiť alebo nie, možno Vám moja skúsenosť pomôže. OK, poďme na to.


Na rovinu hovorím (vlastne píšem), že pre mňa je to sklamanie. Sklamanie vzhľadom k názvu, ktorý značka pre túto maskaru zvolila. Ilegalitu si teda predstavujem inak. Riasenka má riasy hlavne predĺžiť. Potiaľto je to v poriadku, urobí to. Ale spôsobom, aký dosiahnete s kopou iných predlžujúcich maskár. Nemôžem si pomôcť, ale odkedy som pred pár rokmi mala pre mňa najlepšiu predlžujúcu maskaru - Clarins Wonder Length, všetky ostatné automaticky porovnávam s ňou. 
Obsah Illegal Length v sebe ukrýva malé vlákienka, ktorých účelom je priľnúť k riasam a tak ich opticky predĺžiť. Kefka je pomerne dlhá a koniec by podľa mňa mohol byť o niečo užší. Uľahčilo by to maľovanie rias v kútikoch oka. 


Jednu vec jej uprieť nemožno: riasy absolútne nezlepuje a pekne ich oddelí. Ako som už napísala, určitý predlžujúci efekt má, no mohlo by to byť oveľa lepšie. Pridaním druhej vrstvy nedosiahnete výraznejšie zlepšenie. Druhé plus je, že počas dňa vôbec neopadáva. Odličovanie je taktiež bezproblémové. A tu je už maskara v akcii:



Možno sa Vám zdá, že to nie je až také zlé. Mne sa ale riasy zdajú málo výrazné a nevidím zásadný rozdiel oproti "nahému" stavu mojich rias. Príde mi to ako taký naturálny efekt. Každopádne, riasenku by som si znova sama nekúpila. A som rada, že som si nemusela kupovať ani túto prvú (dostala som ju ako darček). 
Naozaj škoda, že Vám nemôžem ukázať, ako na riasach vyzerá spomínaná Wonder Length od Clarins (keď som ju používala, ešte som o vlastnom blogu ani nesnívala a nefotila sa :). Je pravda, že Maybellinka oproti nej stojí polovicu, ale presne taký má aj výsledok. Za menej peňazí dostanete aj menej muziky.
Moje hodnotenie Illegal Length je: 6 z 10. Na túto maskaru zbrojný pas určite nepotrebujete :)

Ako sa Vám pozdáva? 

Lučiak
fotky: ja

12 komentárov:

  1. Druhá recenzia, ktorá tvrdí, že maskara je nič-moc. Ešteže som ju nekupovala :) Ja sa musím priznať, že som nemala ešte lepšiu riasenku ako bola Lash overload od Oriflame. Teda jej mínus bolo, že biely podklad sa tým "nekartáčkom" blbo nanášal (aspoň mne) ale inak mi taký efekt dodnes nespravila žiadna riasenka. Je pravda, že sa pohybujem len v drogérkových produktoch ale toto bol pekný výkon za dobrú cenu. Už ju nemajú :( Ale späť k Illegal.Ono na viacerých miestach som už čítala, že bez použitia rôznych druhov riaseniek sa nedá dosiahnuť každý efekt, teda zahustenie, predĺženie atď. A dodať "ilegálnu" dĺžku riasam je aj tak nemožné. Bez toho, aby mal človek genetický základ. Ty máš podľa mňa pekné dlhé riasy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. práve mám v ruke reklamu na tebou recenzovanú špirálu, ako pozerám, tak pozerám veľký rozdiel oproti fotke :) páči sa mi jej obal aj kartáčik, ale ako vraví schnegy ďalšia recenzia a opäť záporná, asi túto novinku veru vynechám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tebe riasy aspoň nezlepila. videa som recenziu, kde boli riasy fakt príšerné! možno len viac vrstiev, ktovie. každopádne, ako vravíš- málo výrazná. mne teda príde, že objemové riasenky sú viacmenej predlžujúce a predlžujúce riasenky sú.. na figu. som zvedavá, kedy ktorá splní svoj účel tak ako treba :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. fakt to nie je take zle, ale to asi preto, ze ty mas pekne dlhe riasy /isla som pisat vlasy haha :D, aj vlasy.../od prirody. dik za upoz., lebo ja maybaline riasenky celkom rada kupujem.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ahoj baby.. kupila som si tuto riasenku s velkymi ocakavaniami a som taaakto strasne sklamana.je to onicom, mascara je sucha, opadava, zle sa s nou pracuje.je to asi najhorsia maskara k akej som sa dostala za poslednych 5 rokov. myslela som ze konecne dobra mascara- podla tej reklamy-ale ako sa vravi-reklama znesie.minule som dostala k nakupu zdarma mascaru v hodnote asi 3 eura(necele!!!) od znacky NYC a ta bola uplne ze super. cize nie vzdy musi platit za malo penazi malo muziky :)) ale illegal lenght je brak. nikdy viac.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ak aj ja mozem vyjadrit svoj nazor, musim uplne suhlasit s dievcatami. Riasenka je za tu cenu teda nic moc. taktiez som z nej sklamana, cakala som od nej ovela viac. Sice riasy nezlepi, ale jej vysledny efekt je porovnatelny s ktoroukolvek riasenkou ovela nizsej cenovej kategorie. takze asi tolko k tomu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vsade citam len negativa na adresu tohoto pocinu od Maybelline, ale sestra ju ma, aj ja som ju skusala a myslim, ze to s nou celkom ide :). Samozrejme, nie je to the best produkt zo vsetkych, ale myslim, ze riadny velmi pekne oddeli a aj celkom predlzi.. Ci to stoji za tu cenu, je otazne, myslim, ze sa oplati ju kupit len s nejakym zlavovym kuponom a podobne.
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ale iste, ved nie je najhorsia, aku som mala, ale chapes, take mega halo kvoli jednej beznej spirale?

      Odstrániť
  8. podla mna tam rozdiel nieje ale nie preto ze by jedny mihalnice boli a jedny neboli namalovane ale preto ze oba obrazky su z namalovanymi mihalnicami.rozdiel je len v tom ze na jednom obrazku pozeras do boku.pozrite a uvidite ze kazda jedna mihalnicka ci horna tak aj spodna je uplne rovnaka na oboch obrazkoch uplne identicna.ak chces robit recenzie tak o pravde a nie takto.myslim ze kazda rozozna namalovane mihalnice od nenamalovanych

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dieta moje, a kde ty vidis napisane, ze na tej prvej fotke mam nenamalovane riasy? :)

      Odstrániť
    2. ja som myslela ze jeden obrazok je s nenamalovanymi a druhy po namalovani.tak som to zle pochopila.sorry

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)