sobota 26. mája 2012

The Box


Krabica, krabica, čo sa v tebe skrýva? 

OK, nebudem Vás napínať (aj keď pôvodne som mala taký plán, že Vás nechám hádať, čo je vo vnútri...ale väčšina by podľa mňa tipovala nové topánky, čo veru nie je správne...) Krabica ukrýva toto: 


Týmto Vám predstavujem jednu svoju malú posadnutosť - parfumové vzorky :) Rada ich zbieram, vymieňam... a najradšej objavujem stále nové a nové. Milujem tú chvíľu, keď mi príde zásielka s novými, neznámymi vôňami, ja si k tomu sadnem, pekne po jednom otváram malé vialky a testujem...


V tejto kope je aktuálne  necelá stovka kúskov. Ďalšie vzorky nosím so sebou v kabelke, iné mám na ceste odo mňa alebo ku mne :) Ak by niekoho z Vás zaujímalo, odkiaľ pochádzajú: drvivá väčšina z dvoch zdrojov - ebay a arome.cz. Úplné minimum sa ku mne dostalo tak, že mi ich pribalili k nákupu v kamennej parfumérii (lebo u nás je to skrátka tak...)


Ako ste na tom Vy? Zbierate niečo? 
pekný víkend želá
Lučiak
foto: ja

14 komentárov:

  1. ešteže neexistuje otrava vôňou :o)))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pekná zbierka, ja si to neviem ani predstaviť :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Som na tom podobne ;o)
    www.isabelle.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. zbieram :) všetky štítky z oblečenia, ktoré si kúpim :)
    ale takáto voňavá zbierka je tiež úplne super :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ups, to je v pripade fashion blogerky pomerne priestorovo narocne :)

      Odstrániť
  5. Ja som najskor hadala bez toho, aby som si precitala clanok ze krabica so zakuskami. hm. Ale toto predcilo moje ocakavania! super! a na takuto zbierku sa ja veru nehrabem :). Inac neviem ako to niektorí ludia robia, ale ja k nakupom dostanem maximalne nejaku s*itnu escadu alebo nejaku inu prisernost a to putuje rovno do kosa, tak ma to irituje..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a vies ze si nebola daleko od pravdy? Ta krabica je povodne z torty :)

      Odstrániť
  6. na tvoju zbierku hadam nikto nema, ja si vzdy vzorky odkladam a akosi sa nedostavam k ich testovaniu. Uz mam par parfemovych, ktore vsak ani nevyuzijem, kedze mnohe z nich su sladke a tie rozhodne nemusim:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ooooo, hohoooo, tak to ja zas poznam ovela vacsie vzorkove panie! :) Ktorych vzorkovy arzenal sa pohybuje radovo v stovkach... staci navstivit spominany portal arome.cz a clovek sa nestaci divit :)

      Odstrániť
  7. na Vianoce dostávam od oca vždy pravidelne nejaký vytúžený parfém, kupuje ho v Belgicku v malom kamennom obchodíku, kde je pravidelný zákazník a tá milá pani mu vždy ku každému nákupu nabalí asi 40 ks vzoriek! nesrandujem! Takto som na Vianoce tento rok dostala okrem Trusardiho - Donna aj 20 KS maličkých Burberry Body, Van Cleef and Arpels a CK euphoria po 20 KS. Je to zaujímavé, u nás, aspoň na eshopoch za vzorky pýtajú okolo 1 €+-, za vzorku špirály chcú 20 €, lebo to je DIOR, a niektorí ľudia to fakt kúpia...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vzorka Dior spiraly za 20? :))) To mi pride ako dobry vtip vzhladom k tomu, kolko stoji plne balenie :)

      Odstrániť
  8. Pro mě jsou vzorky spíš mor, kolikrát je rozdávám, tak už vím komu :D Já sbírám kosmetiku všeobecně :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)