streda 17. júna 2015

Nonique Anti Ageing


Časť mojej aktuálnej pleťovej starostlivosti, ktorú som vám predstavila minule, dopĺňajú tieto tri kúsky značky Nonique (čoraz širší sortiment kúpite v DM, zbytok ponúkajú e shopy s prírodnou aj neprírodnou kozmetikou). Jeden z produktov, pleťovú vodu, som už mala dávnejšie a veľmi som si ju pochvaľovala. Kúpila som teda znova a k nej aj čistiaci a očný krém z rovnakého radu. 

V prípade pleťovej vody (alebo skôr tonika) sa opakovať nebudem, koho zaujímajú detaily, klikne na odkaz vyššie. Som však mimoriadne spokojná s čistiacim krémom. Dá sa použiť na klasické čistenie prstami, ale aj so sonickou kefkou (áno, hoci z Tchiba, stále funguje a stále ju používam :). Na tomto anti age rade je okrem iného super krásna, no prírodná parfumácia, tá mi vždy spríjemní odličovanie. Čistiaci krém výborne odstráni všetky nečistoty a make up a pleť zanechá veľmi vláčnu. Nižšie som na ilustráciu pridala foto jeho zloženia, takže si môžete pozrieť, že poteší aj kritické oko bio-eko spotrebiteľky (čo ja striktne nie som, ale potešená každopádne som). 


Trošku zapeklité je to s očným krémom. Opäť skvelá vôňa, príjemná, akoby gelovo-krémová konzistencia, ktorá sa javí ako mastnejšia, no naopak, do pokožky očného okolia veľmi rýchlo vsiakne. Keďže však ide o anti age líniu, čakala som od neho lepší efekt. Pred ním som používala klasiku, očný krém Q10 od Nivea (a ešte skôr dve balenia Anti Age Global od YR). Oba mi počas používania viditeľne zjemnili vzhľad drobných liniek v okolí očí. Pri tomto kréme zatiaľ (po cca trojtýždňovom používaní) nič také nepozorujem. Pozitívom ale je, že je šetrný aj k citlivým očiam a nedráždi ich. 



Cenovo sa táto kozmetika pohybuje v prijateľnej rovine (počas posledných týždňov bola v DM dokonca v zľave, neviem, či a dokedy stále je), len o niečo vyššej, ako klasika od Alverde. Snáď sa sortiment bude stále rozširovať, lebo majú veľa fakt príjemných výrobkov, napríklad z telovej kozmetiky. Ke´d budete najbližšie v DM-ku, mrknite sa :) 

Lučiak

foto:ja 

5 komentárov:

  1. Akurat som si pred chvilou kupila na zaklade tohto clanku tu pletovu vodu, tak som zvedava. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento oční krém mám, kupovala jsem ho na konci zimy, ale s používáním jsem musela počkat až na teplé počasí - na zimu byl moc lehký. A pozoruji to, co Ty - tedy nepozoruju nic. Líbí se mi, jak rychle se vstřebá a že se na něj mohu hned nalíčit, ale to jsou asi jediná pozitiva.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pokukovala som po tejto značke už dlhší čas, ale nečítala som žiadne recenzie, tak som ju nechala na pokoji. Teraz môžem smelo nakupovať :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pletova voda mi minule dala bez problemov a neprijemnosti dole ruz aj ocny make-up. Je super a uzasne vonia!
    M.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)