pondelok 22. júna 2015

Missha Signature Wrinkle Filler BB


Blahorečím vzorkám. Už x krát sa mi stalo, že som len vďaka nim objavila niečo, do čoho by som nemala odvahu ísť rovno v plnom balení a nakoniec sa z toho vykľula skvelá vec. Presne tak to bolo aj s mojím prvým BB krémom od Missha. Ako prvá prišla na rad vzorka v odtieni 21 (tie, čo sledujete aj môj FB, tak ste ju mali možnosť vidieť aj s nadšeným komentárom). Okamžite som vedela, že toto si jednoducho chcem kúpiť ako full size kúsok. A keďže moja tvár už chytá letný odtieň, siahla som po tmavšom odtieni, 23. 

Presondovala som internet a zo slovenských e shopov mali najvýhodnejšiu cenu na krasotike. Balíček prišiel expresne (ako je u tohto e shopu dobrým zvykom) a od tej doby toto BBčko používam v podstate denne (s výnimkou dní, keď testujem niečo iné). A teraz vám prezradím, čo je na ňom také super, že aj ja, osoba s vlažným vzťahom k BB krémom, som ním nadšená



Balenie je samo o sebe eňo-ňuňo, podstatnejšie je však to, čo sa ukrýva vo vnútri. Krém v dvoch odtieňoch, ktoré sa zmiešaním spoja v jeden. Krytie je výborné (viem, že sú k dispozícii BBčka s ešte vyšším krytím, mne však toto úplne stačí, až tak, že často vôbec nepotrebujem korektor). Po dôkladnom, ale pritom bezproblémovom rozotretí je výsledkom krásne prirodzený finish a hoci odtieň 23 sám o sebe nemá nijak výrazný žltý podtón, ktorý inak v make upoch vyhľadávam, s mojou pleťou krásne splynie a prispôsobí sa jej prirodzenému odtieňu. Pri aplikácii je potrebné si ustrážiť množstvo. Už som odpozorovala, že mi úplne postačí jedna dávka z aplikátora, lebo ak som ho dala priveľa, trošku sa mi usadil v mimických vráskach (po otretí sa to ale už počas dňa neopakovalo). 

Missha Signature Wrinkle Filler BB krém, odtieň 23

Bonusom je SPF 37. Na leto ideálne, no priznám sa, z používania v naozajstných horúčavách (mám na mysli 30+) mám trošku obavy - v takomto teple sa T zóna mastila predsa len viac, než mi je milé. Dalo by sa to vyriešiť použítím ultra ľahkého pleťového fluidu ako základu, ale mne tento spôsob dlhodobo nevyhovuje, lebo ak suchším častiam tváre nedám ráno dostatočnú výživu, po pár dňoch sa mi na nich vytvoria šupinky. Inak samotné BB ich geniálne zamaskuje a skvelé je, že na rozdiel od niektorých iných BB krémov, ktoré som vyskúšala (aj drahších) počas dňa absolútne nevytvára mapy. Takže jeho jediné mínus vidím v tom, že v horúcom lete sa ho asi načas budem musieť vzdať :(

Na pleti vyzerá výsledný efekt takto




Balenie s obsahom 44 gramov zoženiete v našich e shopoch (keďže ako vieme, Missha sa v poslednej dobe fejkuje jedna radosť, veľmi vám doporučujem objednávať z tých overených - radšej si priplatiť pár eur, ale máte doma originál) za cenu od 21 do 25 eur. 

Za mňa veľký palec hore

Lučiak

foto:ja 

12 komentárov:

  1. To je milé, práve dnes som si Signature dala na otestovanie na celý deň :-) Mám vzorku - 21-čku. A tiež môžem potvrdiť, že sa krásne prispôsobí mojej pleti. A tiež hladám makeupy dožlta. Zatiaľ z odskúšaných vzoriek BB krémov iba tento spolu so Super BB od Skin79 nezvýrazňujú suché miesta, o ktorých som ani len tušenia nemala :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ano, toto sa mi na nom velmi paci, ze skutocne nezvyraznuje suche miesta. Fakt hlavne po niektorych make upoch, ktore som v poslednej dobe skusala, to bol horor

      Odstrániť
  2. Mám z něj trochu strach aby mi nedělala po čase na mé výrazně smíšené pleti neplechu, většina asijských BB mi dělala záněty :/ ale krytí, odstín i balení jsou tak pěkné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj chapem. Ono totiz ked sa clovek pozrie na zlozenie, zatoci sa sa mu hlava v toho mnozstva silikonov napriklad. A to nemusi robit dobre kazdemu. Ja som zatial chvalabohu nespozorovala, zeby som po nom mala zapaly.

      Odstrániť
  3. Ten flakon je nadherny! Od Misshi som testovala len BB krem s nejakym slimacim extraktom, bol fajn, ale neviem ci by som sla do plneho balenia, lebo su veci, po ktorych tuzim viac.

    Zda sa mi neuveritelne, ze sa takato znacka fejkuje... alebo Real Techniques, ved to stoji par penazi, ze sa to niekomu oplati vobec.... :-P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak ked sa fejkuje aj EOS... a ine par eurove zalezitosti... fejkuje sa vzdy to, po com je aktualne velky dopyt. To mnozstvo predanych fejkov potom robi dovod, preco sa im to oplati

      Odstrániť
  4. Ach na Tebe vyzera krasne....idem googlit vzorky :-)
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Uz mam objednane :-), tak som zvedava, hlavne ci budem zase sucha pod licami, to mi v poslednej dobe urobilo vsetko co som skusala (clarins, chanel a aj bourjois i ked by vlastne mal byt hydratacny....nehovoriac o tom, ze pred tym kremujem.Ak "pridam", tak sa v T-zone lesknem ako diskogula :-(:-().
      Jana

      Odstrániť
  5. Naozaj veľmi zaujímavý a krásny obal. Nakoľko, ako vidím, si z neho nadšená, určite si ho zaobstarám.

    To NAJ pre baby TU :-)


    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja tiež bb neholdujem, ale nalákala si ma vyskúšať ho...ak môžeš porovnať so chanel perfection lumiere...kryjú zhruba rovnako?

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Za chvilku poletim do Asie tak doufam ze mne kamaradka veme do nejakeho praveho butiku a ja tam necham svoje kapesne :D Obecne mam podobne produkty moc rada, delaji hezky prirozeny finish a nepusobi jako maska :)

    Lenny Mali i Danmark

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)