streda 15. októbra 2014

Testujeme Bourjois Smoky Eyes


Trio tienov Bourjois sa ku mne dostalo tak, že mi ho posunula mama. Klasická situácia, v parfumérke sa jej zdali farby iné, doma na dennom svetle zistila, že to nie je to, čo chcela a naviac, budem citovať, vraj s nimi vyzerá "akoby mala žltačku" :) Priznám sa, že ja sama by som si takúto kombináciu iniciatívne nekúpila ani náhodou, hoci na prvý pohľad sa farby nezdajú zlé - zlatá klasika a dva metalické odtiene vojenskej zelenej. Lenže s očnými tieňmi Bourjois nemám najlepšie skúsenosti. No nebola by som to ja, keby som sa nadšene nechopila možnosti vyskúšať tento, zatiaľ neodskúšaný, "zapečený" typ. 



swatche na ruke, vytvorené tromi vrstvami

Tiene majú mať zamatovú textúru a vraj 8 hodinovú výdrž. Myslím, že 8 hodinová výdrž akýchkoľvek tieňov je s kvalitnou bázou samozrejmosťou, tiene bez bázy som nepoužívala už naozaj veľmi dlho. Prvé, čo tieňom musím vytknúť, je slabá pigmentácia. Na aplikátory, či štetce sa prichytávajú biedne a aj na samotné viečko potom musíte buď poriadne pritlačiť (čo nie je žiadne terno) alebo aplikovať viacero vrstiev, aby ste dosiahli aký-taký efekt. 



tu som v editore musela poriadne pridať kontrast, aby ste aspoň na jednej fotke videli metalický efekt tieňov - aj to málo, čo na večku dokázali, totiž z väčšej časti "zhltol" foťák

Ďalšie negatívum - prášia. Nie extrémne, ale dosť na to, aby to iritovalo, špeciálne pri tých tmavších odtieňoch. Aspoň že počas dňa neopadávajú. Na  margo farieb poviem, že jednoznačne vyzerajú krajšie v paletke, ako na viečku. Okrem toho, mám pocit, že mi splývajú s farbou dúhovky a oči vyzerajú mdlo. 

Cenovo sa tieto Smoky Eyes triá pohybujú v celkom výraznom rozpätí - zoženiete ich od akciových 5 Eur na webe až po nejakých 12 Eur v parfumériách. Záverečné hodnotenie? Za mňa taký slabší priemer. 

Máte ich vyskúšané? 

Lučiak

foto:ja

9 komentárov:

  1. Já je měla taky, jen jiá odstín a jsou fajn, za tu cenu dobré a když se spojí s dobrou bází pod stíny je to paráda na celý den

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nemám, no nikdy ma v parfumérke neoslovili, inak tiež som pár paletiek takto "zdedila" po mame:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Za 5 eur, celkom pekná, schopná paletka, taká do kabelky, ale viac by som za ňu asi nedala:P Dosť mi ináč pripomína paletku MUA, ktorá bola keedysi v LB:)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tieto zapečené líčidlá sú podľa mňa riadny "fail"... Mám rozjasnovac od DERMACOL a musím povedať, že žiadna spokojnosť, kým vydolujem na štetec aspoň niečo, tak amen...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja preferujem tiez skor standardnu formu tienov. Pamatam si dobre, ked tieto baked veci prisli do mody, taka euforia okolo toho bola :)

      Odstrániť
    2. mne sa baked tiene osvedcili jedine tiene z Pupa Milano, mam asi troje, tiez nie su velmi vyrazne, ale mne to na denne nosenie staci a ak chcem vecerne, kvapnem trosku micelarky na aplikator a nalicim sa "na mokro"

      Odstrániť
  5. Keď som si najprv pozrela fotku vyzerali fajn no potom tie tvoje dojmy ma len utvrdili, že v Bourjois nevedia ako na tiene. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Celkem mě zaujaly, když jsem je viděla v nějakém boxu v hnědých odstínech, ale škoda no.. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)