utorok 21. októbra 2014

Avon Hollywood Collection

produkty venovala značka Avon


Na najnovšie testovanie Avon spolupracujúcim blogerkám zaslal kolekciu dekoratívnej kozmetiky Hollywood, ktorá stavia na klasické líčenie v štýle hviezd filmového plátna. Kolekciu tvoria tri nové odtiene rúžov, dva laky na nechty, inovatívna vysúvacia ceruzka na oči a rozžiarujúci kompaktný púder. Všetky kúsky prišli v pekných, čierno-červených obaloch, ja som ich nedočkavo otvorila, odskúšala a tu sú moje dojmy:

Začnem rúžmi. Kolekciu tvoria dva sýto červené, matné odtiene (Show Bussines a Hollywood Sirep) a jeden metalický, béčovo zlatý (Starlet Glamour). Červené odtiene sa mi veľmi páčia, na moju škodu sa však v líčení takýmto sýtym odtieňom vyhýbam, ale čisto objektívne vzaté, pre brunetky sú ako stvorené, hlavne pre tie so snehulienkovskou pleťou. Najsvetlejší odtieň je pre mňa osobne úplne farebne nevhodný, príde mi ideálny skôr na leto, k opálenej pleti. 

Hollywood Sirep, Starlet Glamour, Show Bussines

zhora: Hollywood Sirep, Starlet Glamour, Show Bussiness

Z lakov na nechty sa mi veľmi páči dvetlý, telový odtieň Drive in, ktorý je ideálny na nude manikúru. Druhý lak v bahnovom odtieni Vixen nie je farebne moja šálka kávy. 




Zvedavá som bola hlavne na ceruzku na oči, ktoré prichádza v novom, hranatom tvare a je vysúvateľná. S týmto tvarom náplne v poslednej dobe prišlo viacero značiek. Ceruzka je v čiernej farbe, teda najklasikovejšia klasika. Maľuje sa s ňou relatívne dobre, ale trochu hrudkuje a bohužial, na viečku má tendencie sa otláčať - toto však veľmi závisí na tom, aký tvar viečka máte. Ja bohužiaľ ten nešťastný, mierne spadnutý, takže nájsť linku, ktorá sa mi otláčať nebude, je skutočne výzva. 

linka po otere suchým prstom

Veľké nádeje som vkladala do rozžiarujúceho púdru - ide zima, svetla ubúda a to je ideálny čas na to, aby ste svojej pleti pridali trochu jasu. Odtieň je pekný, béžovo zlatý, ale trblietky sú podľa môjho názoru o niečo väčšie, než by bolo ideálne (viem, je to vec vkusu), preto mi ako púder na tvár príde trošku too much, vedela by so si ho predstaviť ako rožjasňujúcu bodku na dekolt a ramená. 


efekt rozjasňujúceho púdru


Celá kolekcia bude dostupná na prelome októbra a novembra.

Lučiak

foto:ja

14 komentárov:

  1. v bahnovom odtieni tak to ma dostalo :D
    velmi pekne veci ten avon sa za tie roky riadne vylepsil aspon produkty tak vyzeraju

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Och! Matné rúže! Sem s nimi. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som si vybrala ničovaté nič...:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak v podstate ja z tejto kolekcie tiez asi vyuzijem len ten telovy lak.

      Odstrániť
  4. Aaach tie rúže sú prekrásne:) a na ten púder sa taktiež teším

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No tak hneď idem zrušiť objednávku toho rozjasňovaču..ešte že som si pozrela recenziu..tiež nemám rada takéto veľké trblietky..a tak som sa na neho tešila..škoda :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veru skoda, trosku mohli ubrat, na tvar su podla mna prilis vyrazne

      Odstrániť
  6. ten tmavy lak sa mi velmi pačil v avone na obrazku taky tmavo hndedy krasne vyzeral ale teraz neviem u teba vyzera do takej tmavo hnedo zelenej ako to je?:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no podla mna je to yvslovene taka bahnova alebo melasova farba. Zeleny odlesk tam nie je, resp. len velmi jemny khaki

      Odstrániť
  7. Páni zaujalo mě skoro vše, ani nevím, že avon má tuto novou řadu kosmetiky:) Milá zpráva a novinka asi si něco budu přát k vánocům, jinak moc povedený článek!!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. škoda toho rozjasňujúceho púdru, veľké trblietky sú veru blééé :-) Vďaka za recenziu, neobjednám si ho zbytočne.
    rúže sú krásne, a len detail - nie Hollywood SIREP, ale SIREN :-)
    perfektný blog, držím palce! Miška

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)