pondelok 25. novembra 2013

Vyskúšajte na vlastnej koži!


Ako som písala v predošlom poste, niekoľko kúskov od Annemarie Borlind, ktoré som dostala na recenzovanie, je pre mňa zúfalo svetlých. Preto som sa rozhodla dať príležitosť na testovanie jednej z Vás, mojich čitateliek, ktorej zašlem Fluid make up a korektor v pere v odtieni Natural (nenechajte sa zmiasť názvom odtieňa, swatche pozrite tu) a vzorku BB krému v najsvetlejšom odtieni Light (vystačí na niekoľko použití). Podmienky sú len dve. Prvá, najdôležitejšia - byť majiteľkou svetlej pleti. Takže bledulky, máte šancu :) Druhá, nemenej dôležitá vec - bola by som rada, ak by ste mali vlastný blog, kde potom o testovaní zreferujete. Dávam to ako podmienku preto, lebo ma Vaše dojmy zaujímajú a na základe predchádzajúcej neblahej skúsenosti, keď som dievčatám zaslala na testovanie produkty od Biodermy a napriek sľubom sa s výsledkom testovania podelila len jedna (druhá sa na to proste vybodla, pozdravujem ťa Miriam). Ešte malé upozornenie - make up a korektor boli (hoci minimálne) odskúšané pre účely testovania. Ak Vám tento fakt neprekáža, napíšte mi do komentára, prečo by som mala produkty v hodnote cca 34 Eur poslať práve Vám. Nič iné urobiť nemusíte :) 

v piatok vyberiem jednu z Vás, ktorá sa môže tešiť na testovanie.

Lučiak
foto:ja


7 komentárov:

  1. Vždy ma to poriadne sklame keď dostanem produkt, ktorý je pre mňa pritmavý. Kupujem si výlučne najsvetlejšie odtiene, ale aj tie mi sú niekedy moc tmavé. Mám síce už jeden make-up, ktorý mi fakt sadol, ale vždy je lepšie mať viacero dokonalých pomocníkov. Obe podmienky spĺňam, testovanie by ma veľmi potešilo práve preto, že táto značka nie je na blogoch skoro vôbec rozšírená a hlavnou myšlienkou môjho blogu je písať predovšetkým o značkách a produktoch, ktoré sa neobjavujú na každom druhom blogu. A hlavne by to bol konečne dôvod na úsmev, lebo po včerajšom dni blbec, prebdenej dlhej noci a dnešných zlých výsledkoch z písomky som už vážne zúfalá... :-(

    S pozdravom Zuzka | www.sueandcolours.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jelikož jsem majitelkou velmi světlé pleti stále jaksi hledám ideální korektor i makeup, ohledně korektoru zatím spokojená nejsem, co se týče makeupu je zatím mím favoritem Dermacol a Skin 79 - ty my ovšem nevyhovují dlouhodobě, proto bych ráda zkusila ty od tebe, blog mám takže recenze není problém, spíš naopak jsem ráda že bych testovala něco jiného než všichni ostatní :)
    jana.wertheimova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Rada by som produkt vyskusala, jednak preto, ze mam dost problem najst taky, ktory by mi vyhovoval (co sa tyka aj typu pleti, aj farby pleti) a jednak som o tejto znacke este nepocula, takze by to bolo pre mna nieco nove a ja milujem nove veci, pretoze o bezne dostupnych znackach mozem pisat kedykolvek a opisali ich uz mnohi a casto krat je to uz aj nudne, citat o tej istej veci 100x. Takze preto by som bola hrozne nadsena, ak by si vybrala prave mna ;) No a samozrejme by to neostalo bez zrecenzovania na mojom blogu;)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Stále hľadám pre seba ideálny make up ktorý je svetlý, prijemny nevysušuje a keď je ešte aj prírodný tak to je absolútne, že wau. Toto je pre mňa neznáma značka ale zatial čo si o nich písalo vyzerá veľmi dobre.A navyše 28 mam narodky tak by ma to neuveriteľne potešilo po prvý krát niečo vyhrat

    Ale kedže nemám blog tak zase smola pre mňa ale tak čo už ak bude recenzia dobra tak možno poprosím ježiška.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já jsem majitelka hodně světlounké pleti ikdyž to na mě někdy nejde poznat, protože každý drogérkový make-up je na mě prostě pořád tmavý nebo na mě přes den z oxiduje a změní úplně barvu:( a stále hledám ten pravý make-up který konečně bude můj oblíbený a nebudu před každou aplikací ve stresu jak to zas na mě bude vypadat:D
    my-beauty--world.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Prvú podmienku splnenú mám,som bledula a často aj najbledší odtieň v ponuke je pre mňa tmavý..Teraz som začala chodiť na strednú školu a učiteľka na informatike mi každú hodinu od začiatku roka hovorí,aká som strašne bledá a pýta sa mi,či mi nie je zle :D
    Druhú podmienku by som splnila rada,pretože ja osobne som o tejto značke ešte nečítala ani nepočula a tak by to bolo pre čitateľov určite zaujímavé :)
    No a prečo by si mala produkty poslať práve mne? Asi preto,že normálne používam namiesto makeupu aknecolor,čo by sa nemalo používať na celú tvár,ale má také krytie,aké potrebujem keď mám veľa vyrážok a iných nepekných vecí na tvári :D Sú však aj obdobia,kedy mám pleť celkom peknú,nepotrebujem také silné krytie ako má aknecolor,ktorý je aj dosť ťažký na tvári keďže je to pasta..a práve vtedy by sa mi hodil nejaký makeup,len zatiaľ som sa nedokopala ku kúpe žiadneho.Tento vyzerá dobre,korektor v pere sa hodí vždy,mám síce moje doslova zlaté zlatíčko od Dermacolu,ale vôbec by mi nevadilo skúsiť nejaký iný :))
    lizzy-fashion@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj, tak do tejto súťaže som sa rozhodla prihlásiť z viacerých dôvodov. V zimných mesiacoch používam prevažne ázijské bb krémy, pretože väčšina dostupných make upov mi nesedí. Aj preto som "nútená" používať samoopaľovacie krémy (napr. od Bielendy, pretože to nie je žiadna oranžáda, dodáva iba zdravú farbu, ktorá mne chýba), ktoré mi aspoň trošku dodajú farbu, pretože keď napr. bbčka od Skin79 používam dlhšie, začnú mi na pleti spôsobovať paseku- upchaté póry a milie. Naposledy som si kúpila make up Happy Light od Bourjois, ktorý je pre mňa momentálne nepoužiteľný, keďže po čase začne príšerne oxidovať. Stále totiž hľadám ideálny rozžiarujúci make up:). Snažila som sa v určitej parfumérii vypýtať vzorku Lancome Teint Miracle, keďže som ho nechcela kupovať naslepo a aspoň dvakrát ho vyskúšať, slušne povedané, zrušili ma.:/ Tak, musela som si vyliať srdce.:D Ale teraz k veci, mám rada prírodnú kozmetiku, v bioobchodoch dokážem stráviť večnosť. Sama sa snažím čo to vytvoriť, balzamy, telové maslá a tak... Skúsenosti so "zdravou dekoratívkou" nemám takmer žiadne, predsudky, ja viem. A chcela by som to napraviť.:) Samozrejmosťou by bola recenzia na mojom blogu, ktoré je zatiaľ bábo: http://filozofiazenskejkrasy.blogspot.sk/. A rozprávky je koniec.:) Pekný večer.
    Aďa

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)