sobota 30. novembra 2013

Spotrebované 11/2013 + komu pošlem balíček Annemarie Borlind


A máme tu pravidelný každomesačný článok, plný spotrebovaných kúskov. Tentokrát som sa celkom činila a bilancia činí 11 prázdnych obalov. Ako vždy stručne, pri recenzovaných produktoch viac po kliknutí na odkazy:


Telové mlieko od Santé som kúpila v DM. Normálne citrónovú parfumáciu príliš nemusím, ale táto je citrónová fakt iba akože, podľa mňa vonia úplne inak a preto mi vyhovovala. Inak je to skvelé telové mlieko, výborne vyživuje, trošičku trvá, kým sa úplne vstrebe, ale pokožka je hladká, voňavá a bez šupiniek po celý deň.  

Dámska pena na holenie Balea.

Sprcháč od Yves Rocher s parfumáciou pomaranč. Ani by som nepovažovala za potrebné zmieňovať ho, ale raz som bola nútená použiť ho namiesto šampónu na vlasy a od vtedy som ho používala výlučne takto. Ako šampón bol na moje vlasy úplne skvelý! Fantastický lesk, pružnosť a ľahkosť.

Čistiaci krém Akamuti so sladkým pomarančom. Vynikajúca vec, špeciálne pre suchú pleť v zime. 

Ďalej tu máme štvorku  produktov od Annemarie Borlind, 3 z radu Aqua Nature a jeden výborný fluid. Môžem len doporučiť. 

Maskara Catchy eyes od Gosh.V poslednom období sa stala  mojou najobľúbenejšou maskarou. Riasy krásne zvýrazní, presne ako mám rada. 

A na záver linka v pere Artdeco, ďalší skvelý kúsok. Mala som tmavo hnedú, idem si zaobstarať čiernu, pretože sa s ňou pracuje perfektne a má výbornú výdrž.

Ešte jedna milá povinnosť - minulý týždeň som jednej z Vás dala možnosť vyskúšať dekoratívnu kozmetiku Annemarie Borlind. Rozhodovanie bolo ťažké, napokon som volila intuitívne a balíček pošlem Aďke. Rada by som jej začínajúci blog podporila, páči sa mi, že sa často zameriava práve na prírodnú kozmetiku, takže myslím, že tieto kúsky ju určite potešia. Ostatným dievčatám ďakujem, že sa zapojili, napísali ste fak pekné komentáre a bolo ťažké vybrať len jednu :) Aďku prosím, aby sa so mnou skontaktovala na viacstylu@gmail.com a poslala mi svoju adresu! 

dočítania v decembri, 
Lučiak

foto:ja

4 komentáre:

  1. pekný počet spotrebovaných produktov...u mňa to bola tento mesiac trošku bieda, presne to spočítané nemám, ale nie je toho veľa.....inak som rada, že si hodila link na Aďkin blog, vyzerá to tam pekne:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jej, ďakujem krásne.:) Veľmi si ma potešila, hneď je deň krajší a mám motiváciu ponoriť sa do "blogosféry" ešte hlbšie.:)
    Aďa

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)