nedeľa 17. novembra 2013

Maska, ktorá stojí za to: H&B Honey and Olive Oil Mask

produkt venoval e shop jvnatur.sk


Vlasové masky sú kategótia produktov, s ktorými to nemám úplne jednoduché. Je ťažké nájsť takú, ktorá by splnila moje očakávania (vyživené, uhladené a lesklé vlasy) bez negatívnych sprievodných javov ako rýchle mastenie vlasov a splyhnutý vzhľad :( Kúsok, ktorý Vám dnes predstavím, sa ale nekompromisne zaradil do mojej maskovej TOP 3 (spolu so Shine Mask od L´Occitane a Age Recharge od Kerastase). 

Značka Health & Beauty pochádza z Izraela a v produktoch ako hlavnú účinnú zložku používajú minerály z Mŕtveho mora. Ak sa nemýlim, výnimočne sa dá zohnať aj v niektorých drogériách, ale kompletný sortiment je najľahšie dostupný na internete, napríklad tu. A teraz už k samotnej maske a k dôvodom môjho nadšenia:

Predovšetkým, je to poriadny "kus" :) Objem je 250 ml, ale vďaka masívnemu obalu pôsobí ešte objemnejšie. Vo vnútri sa skrýva našľahaná, decentne a príjemne parfumovaná konzistencia, plná vitamínov a minerálov, výťažkov z olivového, jojobového, hroznového oleja, medu, ženšenu, aloe vera...a ďalších prírodných zložiek. Okrem nich ale obsahuje aj silikóny, čoho som sa obávala - kto ma číta pravidlne, vie, že mojim vlasom práve neprospievajú. Nuž ale po doterajších cca 5 použitiach vlasy nie len že prežili bez ujmy, ale naopak - táto maska im evidentne prospieva! 


Hlavným bonusom tohoto produktu je, že vlasy viditeľne uhladzuje a z hrubých, nepoddajných prameňov robí jemné, narovnané a dobre upraviteľné. A zdravo lesklé! Uhladujúci efekt a ochrana pred krepatením ma mierne šokovali (vzhľadom k tomu, ako dobre svoje vlasy poznám a viem, čo s nimi robí vlhko) hlavne v tomto počasí. Po použití masky vlasy nekrepateli až do ďalšieho umytia, i keď na to mali každý deň pri pobyte vonku niekoľko dôvodov. Za toto rozhodne palec hore, aj dva. Po použití bežných drogériových masiek to u mňa väčšinou dopadlo tak, že vlasy síce ako tak skrotili, ale boli splyhlé a príšerne rýchlo zmastneli. Tu sa žiadne rýchle mastnenie nekoná a to je ďalší dôvod mojej spokojnosti. 
Neviem, či by boli rovnako spokojné aj majiteľky riedkych a jemných vlasov, no mne ako ich presnému opaku táto maska maximálne vyhovuje a som rada, že som si ju šťastným riadením náhody vybrala na vyskúšanie. 

Máte nejakú obľúbenú vlasovú masku? A poznáte kozmetiku Health&Beaty? 
Lučiak

foto:ja

4 komentáre:

  1. Hmm maske mě hodně zaujala a navíc má krásnou konzistenci, tyhle huťnáky miluji :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. moja mierna "dyslexia" spôsobila, že som sa radovala, že v H&M majú parádne vlasové masky. no nič :) ja som si akurát včera dávala sestrinu planet spa (oranžovú, viac o nej neviem) z avonu, ale okrem toho že pekne vonia a pôsobí ako kondicionér, lepšie účinky zatiaľ nepozorujem. snažím sa ju minúť, lebo dokým sa tak nestane, neotvorím olivovú planet spa od avonu, od ktorej očkávam viac. a potom o nej napíšem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. s maskami od Avon nemma ziadne skusenosti, skusala som maximalne sampony a kondicionery.

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)