nedeľa 6. októbra 2013

Líčenie očí s Annemarie Borlind

produkty venovalo zastúpenie značky Annemarie Borlind


Po mojich doterajších skúsenostiach s dekoratívnou kozmetikou značiek, ktoré sa môžu hrdiť prívlastkom bio alebo prírodne som dospela k presvedčeniu, že maskara, ktorá by mala eco-friendly zloženie a zároveň by spĺňala moje požiadavky na to, čo od maskary očakávam, asi neexistuje. Nuž, život je plný prekvapení. Div sa svete, podarilo sa mi takú nájsť.


Okrem pleťovej kozmetiky Annemarie Borlind som najnovšie dostala možnosť testovať aj ich dekoratívku. Je toho viac, takže v dnešnom poste si ukážeme tri kúsky na líčenie očí: dlhotrvajúcu objemovú maskaru, ceruzku na oči a ceruzku na obočie. Začnem maskarou, pretože k tej som, priznám sa, pristupovala so značnou nedôverou. Neviem, akú sú Vaše skúsenosti s eco-friendly maskarami, ale podľa tých mojich buď dostatočne nezvýrazňujú riasy alebo sa otláčajú a mažú. Prípadne všetko súčasne :) Long Lasting Volume maskara nerobí nič z uvedeného blacklistu. Kefka je klasická, nie silikónová. Veľká tak akurát. Farba má tiež výbornú konzistenciu - nie je ani príliš riedka, ani príliš hustá. S kefkou sa pracuje výborne, riasy dobre zachytáva, ale nezlepuje. Jedna vrstva Vám riasy hlavne predĺži a jemne zvýrazní. Pre efekt, s ktorým som spokojná ja, aplikujem vrstvy tri. Farba pekne zaschne, maskara sa neotláča na viečko a počas dňa absolútne neopadáva. Odličovanie je bezproblémové - a uvedomíte si pri ňom, aký výrazne čierny pigment maskara má. Objemovo na riasenke tiež nešetrili - 10 ml náplne je v celku dosť. Za mňa velká spokojnosť. Samozrejme, že existujú maskary (v drogériovom alebo high-end sortimente), ktoré Vám vyčarujú ešte hustejšie a natočenejšie vejáre, ale pokiaľ sa bavíme o ponuke sortimentu prírodnej kozmetiky, táto podľa mňa nemá konkurenciu. Respektíve, nemá ju u mňa. 


tri vrstvy


Poďme si povedať niečo aj o ceruzkách - človek by povedal že tu sa v podstate nedá nič pokaziť. Ale my vieme svoje. Môžu byť buď príliš tvrdé, až pokožka pri aplikácii plače alebo prílič mäkké, ktoré sa drolia, opadávajú a mažú sa. Ceruzku na obočie som dostala v odtieni Brown Pearl, čo je pomerne tmavý, studený hnedý odtieň, takže pri aplikácii je lepšie začať trochu opatrne, aby ste to s intenzitou hnedej neprepískli. Stačí pár ťahov a obočie pekne upraví, tvrdosť je akurát a výdrž počas dňa bezproblémová. Na druhom konci nájdete kefku na rozčesávanie a úpravu. 
Kontúrovaciu ceruzku na oči som dostala v odtieni Graphite, čo je pre mňa trochu nezvyk, pretože sivé ceruzky pri líčení prakticky nepoužívam. Ale pre zmenu - prečo nie. Po viečku veľmi dobre kĺže. Odtieň nie je nijak výrazný, doporučila by som ho skôr svetlejším typom. Pokiaľ pri plikácii používate aj smudger, máte ho mať, je súčasťou ceruzky. 

Celkovo môžem skonštatovať, že ma táto dekoratívka príjemne prekvapila jednak kvalitou a hlavne výdržou. Ženám, ktoré si pri výbere dávajú okrem reklamy, ceny a efektu záležať aj na zložení a tomu, čomu sa hovorí "filozofia značky", všetky tri kúsky môžem doporučiť. 

Našli ste už v sortimente prírodnej kozmetiky nejakú maskaru, s ktorou by ste boli spokojné? Ak áno, prezraďte akú :)

Lučiak
foto:ja

10 komentárov:

  1. Už jsem fotku obdivovala na FB, fakt krásné. :) Já se přiznám, že jsem zatím ani v přírodní kosmetice řasenku nehledala, ale tuhle bych možná taky zkusila. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta řasenka vypadá moc dobře. Krásně ti natočila řasy :)

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja teda neviem, ze ci je prirodna (fakt mi je to jedno), ale mne velmi vyhovovala Bare Minerals Flawless Definition ci tak nejak. navyse bola hneda a ja preferujem hnede riasenky. dobra na citlive oci, neotlacala sa, neopadavala, prirodzene farbila. oddelovala riasy (plastova kefka). len sa mi nechce objednavat z netu a potom cakat ktoviekolko, kym pride, inak by som si ju urcite kupila znova

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. maju ju tusim aj an feelunique, tam by si ju mala doma max. za tyzden :)

      Odstrániť
  4. vyzera to absolutne úžastne, musim si pozrieť ich sortiment lebo toto je pre mna neznama znacka ale vyzera skvele a kvalitne

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj, ja taktiež používam túto kozmetiku a zatiaľ ma v ničom nesklamala. Bola som teda zvedavá na dekoratívnu kozmetiku, nakoľko nosím kontaktné šošovky a mám citlivé oči. Momentálne používam práve túto predlžujúcu špirálu a absolutne mi vyhovuje. Na bežné denné líčenie si nanášam len jednu vrstvu a je to ok. Maskara vydrží dosť dlho a vôbec sa nedrobí. Objednala som si aj tieň na oči, tak len netrpezlivo čakám, kedy mi príde :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dobrý den. Otiskává se tato tužka? Drží dlouho na oku? Je to světlá nebo spíš tmavá šedá? Děkuji.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vydrz je dobra, skor tmavoseda

      Odstrániť
    2. Děkuji pěkně. A máte ji namalovanou na fotce i na spodním víčku uvnitř oka? Sháním tmavě šedou tužku (až skoro do černa- ale ne černočernou).
      Myslíte, že by se touto dala namalovat asi takto tmavá linka? Ony fotky trochu zkreslují... Děkuji. ;-)

      http://uloz.to/uploaded/2023299000013823688/99991913%3B99991915/3968cb04fe6e9c6bad03c6850c220373?uploaded=1&p_hash=

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)