sobota 21. apríla 2012

Testujeme: Revlon Nutricolor

Dobrý deň sa praje!

Dnešný deň nezačal práve najlepšie. Zobudila som sa ráno o štvrtej (to ja tak občas blbnem), celý deň nám nejde teplá voda (bez akéhokoľvek upozornenia) + dole pod nami prebieha rekonštrukcia jednej predajne - dnešok podľa zvukovej kulisy tipujem na búracie práce. Do toho nanič počasie... no proste, víkend snov. Poďme to napraviť recenziou na produkt, ktorý ma veru naozaj dostal. Je to...


...Nutri Color Creme od Revlonu. V našich končinách nejde o príliš známu vec, takže, o čo v skratke ide: je to v podstate tónovací kondicionér. Obkukovala som ho na nete naozaj dlho a odhodlávala sa ku kúpe...až raz mal fragrancedirect na všetky Revlon produkty špeciálnu akciu. Viac nebolo na čo čakať, šupla som ho do virtuálneho košíka a o týždeň som ho mala doma.




Na výber je skvelých 15 odtieňov a dve veľkosti balenia - 100 a 250 ml. Ja som si vybrala Deep Chesnut a väčšie, 250 ml balenie - pripomína mi bowlingovú guľu s dávkovačom :) 

Bola som naňho neuveriteľne zvedavá. Presne také niečo som totiž dlho hľadala - niečo, čo bude šetrné k mojim vlasom (neobsahuje amoniak, ani  peroxid), medzi klasickými farbeniami ich udrží v peknom a zdravom stave a bude jednoduché na aplikáciu. 

Takto vyzerali moje vlasy pred aplikáciou: niečo ako vymytá stredne hnedá:



A ako sa to robí:
Pred aplikáciou je potrebné si vlasy umyť - šampónom. Zabalíte ich do uteráka, aby sa odsala prebytočná voda. Vlasy si rozčešte, navlečte ochranné rukavice (nie sú priložené) a môžete začať. Môj odtieň vyzerá "za surova" takto:


Môžete nanášať prstami, ale ja hlavne na vlasy okolo tváre používam aj klasický aplikačný štetec. Zmes treba rovnomerne naniesť na vlasy. Na moje dlhé a naozaj husté vlasy potrebujem pri jednej aplikácii stlačiť dávkovač cca 10 krát. Nič neštípe, nesmrdí, naopak, krásne vonia. Oficiálne stačí Nutri Color na vlasoch nechať pôsobiť len tri minúty. Ja, keďže svoje vlasy poznám a viem, ako "pijú", tomu dám radšej 8 až 10 minút. A hotovo - ide sa zmývať. A to je najpríjemnejšia časť! Pretože: nie nadarmo to nie je iba farba, ale aj výživný balzam. Už pri oplachovaní sú vlasy úplne neskutočné! Doslova ako hodváb. Nutri Color z vlasov opláchnete veľmi jednoducho a rýchlo. Následne vlasy nechajte preschnúť v uteráku a upravte tak, ako ste zvyknuté. Tu je výsledok na mojich vlasoch:




Ja som veľmi spokojná. Je to rýchle a má to efekt, ktorý mi medzi farbením úplne postačuje. Nejde o klasickú permanentnú farbu, je to naozaj skôr tónovanie a oživenie odtieňa. Farebný efekt na mojich vlasoch vydrží cca 3-4 umytia. Takže, poďme počítať: balenie ma aj s poštovným na Slovensko vyšlo na cca 16 Eur. Zatiaľ som ho použila trikrát a odhadujem, že celkovo vystačí na 6-7 aplikácií (výrobca sľubuje pri tejto veľkosti balenia až 11, ale ja mám vlasov naozaj veľa). Za jednu aplikáciu teda "zaplatím" 2,30 Eur. To je slušné, nie? 

A teraz to podstatné - kde ho kúpite: naozaj neviem, či s ním niekto pracuje v našich salónoch a či sa tam dá kúpiť. Ja som ho objednávala odtiaľto. Stále je v ponuke za zvýhodnenú cenu. Balíčky z fragrancedirect chodia na Slovensko cca týždeň a k nákupu Vám pribalia aj pár malých drobností, ktoré potešia :)

Ak by som mala hodnotiť hviezdami, dala by som 10 :)

Ako sa Vám pozdáva? Počuli ste už o ňom? Doporučujem Vám vyhľadať si na webe fotky k recenziám od ďalších (zahraničných) blogeriek, aby ste videli výsledky pôsobenia ďalších odtieňov. 

Ja sa pre dnešok lúčim, 
Lučiak
všetky fotky: ja

18 komentárov:

  1. asi k tomu neeistuje nejake cestovne balenie, alebo vzorky?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. najmensie balenie je 100 ml, to je podla mna take optimalne na vyskusanie.

      Odstrániť
  2. ahoj. nominovala jsem tě na versatile blogger award
    http://borderlola.blogspot.com/2012/04/stafeta-pokracuje-versatile-blogger.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzera to velmi zaujimavo a o comsi podobnom som v zivote nepocula resp. som si ani vo sne nemyslela, zeby balzam mohol mat take vyrazne tonovacie ucinky. Teda niezeby som prave tieto veci sledovala... Ale nepusta to potom velmi pri beznych veciach ako ked sa clovek spoti alebo v noci na vankusi? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tuto "gulicku" pouzivam aj ja - natrafila som na nu v Anglicku. Ja pouzivam cerveny odtien fire red a ten ma jedno velke minus - pusta ako divy, vsetky vankuse, uteraky, plavky.. maju cervenkasty odtien... Cize teraz na leto som to uplne vylucila.. Stekajuci cerveny pramienok po chrbte nie je nic prijemne.. Ale inac zo vsetkymi vyssie spomenutymi benefitmi suhlasim..

    OdpovedaťOdstrániť
  5. idem to googliť a dúfam, že to nájdem v nejakej akcii :) preklikla som sa sem z Tvojej recky na Elvive, ale toto vyzerá ešte lepšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Našla som ho aj na slovenských stránkach ako abckozmetika, či xparfemy v bežnej cene za cca 11 eur (250ml) a hneď ako zistím vhodný odtieň, vyskúšam ho ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no, to je super cena, akurat na xparfemoch maju len dva odtiene pre svetlejsie vlasy a na abckozmetike detto :(
      ale na kadernickych potrebach su k dispozicii aj mensie balenia za ok cenu, to je fajn, ak to chce niekto len vyskusat pred kupou plneho balenia.

      Odstrániť
  7. Já používám Revlon asi dva měsíce, mám ho z kadeřnického salonu kam chodím a je opravdu SKVĚLÝ. Mám vlasy, resp měla jsem vlasy vysušené a narušené, protože jsem se zbavovala černé chemické barvy a chtěla se vrátit ke své přírodní a po asi 14ti dnech používání Revlonu byly vlasy jako nové. Takže věřím, že i tenhle tónovač musí být super. :) Je to sice dražší kosmetika, ale hotový zázrak. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ahoj:) ...nechcem si farbiť vlasy lebo mi naozaj neskutočne rýchlo rastú a to neustále dofarbovanie nemám rada...no moja prirodzená farba vlasov nieje veľmi pekná a chcela by som ju kúsok oživiť...tak sa chcem opýtať či by si mi odporučila tento kondicionér len na také zvýraznenie mojich hnedých vlasov, aby získali krajšiu farbu:) a či sa mi ozaj po niekoľkých umytiach vymyje a neostanú mi na vlasoch žiadne fľaky:) používala som už aj tie farbiace šampóny no nevymývali sa mi:/ ... ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. urcite do nej chod - vlasy pekne farene ozivi a vymyva sa velmi pozvolna, ziadne flaky.

      Odstrániť
  9. Existuje z toho aj niečo pre čierne vlasy? Už asi hodinu to hľadám na nete, no čierne som neobjavila :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. bohuzial samostatny cierny odtien Nutri Color neexistuje. Existuje len najtmavsia hneda 411 a potom filova 200, obe na dodanie farebnych odleskov tmavym vlasom.

      Odstrániť
    2. práveže som videla na blogoch tú 411 a príde mi to dosť svetlé :/

      Odstrániť
    3. ano, ako pisem, nie je to vyslovene odtien na cierne vlasy.

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)